Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי נסיעה לעבודה היום בבוקר, הרכב פשוט נכבה! במהירות של כ 80 קמ"ש פתאום כאילו ניתקו את החשמל מהרכב ופשוט נכבה ללא כל הודעה מוקדמת. מזל שלא היו הרבה מכונית ויכולתי לעצור בשולי הכביש.

יש לציין שאח"כ לא יכולתי להתניע שוב או בכלל להעביר ל P או למשהו אחר בגיר, מדובר על פורד פוקוס החדשה 2012, סה"כ שבועיים על הכביש.

הרכב מליסינג וכעבור שעה גררו את הרכב וקיבלתי רכב חילופי. הרכב עדיין אצלהם, ולטענתם יש תקלה באלטרנטור שהוא לא מטעין

WTF? רכב חדש רק שבועיים על הכביש איך יכול להיות דבר כזה?

אשמח לשמוע את דעת המומחים

פורסם

וואו, לא נעים בכלל. אני גם עם פוקוס חדשה. טפו טפו בינתיים בסדר.

אבל זה הזכיר לי שהיה לי משהו כזה עם פוקוס 2003, באמצע עקיפה, מולי משאית, נתיב אחד לכל כיוון, אמא שלי לידי, לילה, אין תאורה, בדיוק כשאני מקביל לרכב שאני עוקף הכל נכבה, אורות, מנוע, הכל. לשניה אחת, התקף לב, ונדלק חזרה לבד. אין לי מושג עד היום מה קרה שם. הכנסתי את הרכב למוסך (גם ליסינג), טענו שהחליפו את כל צמת החשמל הראשית. מאז זה לא קרה שוב..

אמא שלי לא תשכח את זה, זה בטוח :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שמח שבמקרה שלי לא הייתי בעקיפה/סיטואציה מסוכנת אחרת.

זה מוזר מאד. הם מחליפים אלטרנטור מחר ומחזירים לי את הרכב.

תמוהה מאד איך אלטרנטור הולך לעומלו ועוד ברכב חדש ועוד באמצע נסיעה.

פורסם

שטויות,

גם אם אלטרנטור הולך הרכב אמור להמשיך ליסוע על המצבר וגם אמורה להדלק מנורה שאומרת שיש בעיה בטעינה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

התקנה לקויה של פזומט/התקנים אחרים של רכב חדש בדיבורית זה בטוח לא יהיה כי לפי זכרוני יש דיבורית מובנית

או שמדובר בפגם יצור.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

במקרים דומים בעבר 99% שמדובר בהתקנה מקומית. תחזור לעדכן אותנו מה זה היה בסוף.

אגב, לדעתי הדברים האלה לא ייפסקו עד שהמתקינים לא ישלמו על אוזלת היד שלהם. לא מסובך להוכיח שזו אשמת ההתקנה המקומית, ומשם אפשר להגיע אפילו לתביעה על רשלנות שיכלה להוביל לתאונה קשה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההתקנות המקומיות ברכב הם פזומט, חיישני רוורס, וקודן.

מנסיון העבר שלי עם רכבי ליסינג, ההתקנה שלהם חאפרית ברמה יוצאת דופן (גליתי זאת כשאר רציתי להתקין מערכת אודיו ברכבים קודמים והכל נחשף)

עם קבלת הרכב מחר, אני מקבל דו"ח מה הייתה התקלה ומה היה הטיפול, כמובן שאעדכן

פורסם

צודק רוני. 99% מהתקלות ברכב חדש בשנה הראשונה נובעות מהתקנות מקומיות המתבצעות בשיטת Cut & Paste או עקב שימוש בקודן סיני זול שהותקן רק כדי לאשר פוליסת ביטוח או התקנה זולה של חיישני רברס ללא ממסר וכד'.

במרכזי השירות של פליקס אנו נתקלים על בסיס שבועי בתוצאות של רשלנות מקצועית הגורמת להשבתת מחשבי נוחות ו/או מחשבי חשמל, שריפת צמות, קצרים, שבירת דיפונים, חדירת מים לצמות או לתא המטען ומה לא. התופעה המבהילה ביותר היא זו שתוארה בתחילת השרשור - נתק ראשי במערכת החשמל של הרכב בעת נסיעה במהירות. מזל שזה נגמר בשלום.

פורסם

מה פתאום הם מחליפים אלטרנטור ברכב חדש? אולי בכלל הקודן פגום והוא ניתק את הדלק למנוע,

תגיד להם את זה שיבדקו את זה

נ.ב לפזומטים היום יש מערכת לספירת קילומטרים, אני לא יודע איך היא מחוברת אבל אני יודע שהיא גם מתערבת במערכות של הרכב.

פורסם

עדכון:

קיבלתי הרכב היום, הרבה מידע לא קיבלתי מהם. (סה"כ בחור שינע את הרכב)

הם החליפו אלטרנטור:shock:

יש לציין שלא הייתה שום נורת אזהרה ( הרי בטוח הייתי שם לב אם הייתה כי יש התראה קולית גם ברכב הספיציפי הזה)

פורסם

אני מקווה מאד שלא יקרה שוב! במידה וכן אז כמובן שהבעיה לא מהאלטרנטור (הרי מה הסיכוי ששני אלטרנטורים חדשים ישבקו חיים/לא יטעינו?)

ושוב אני מקווה שזה לא יקרה שוב , כי אז אני אהפוך להם עולמות ולא אעביר את המקרה החמור הזה כמו שהעברתי הפעם.

פורסם

נניח שהאלטרנטור כשל והפסיק להטעין. זה לא היה גורם כיבוי מיידי של הרכב , אלא קודם אזהרה low batt ,ואז היית צריך להמשיך לסוע עד גמר המצבר.

אז עפ״י התאוריה שלהם גם מערכת ההתרעות (הדי משוכללת ברכב הזה) כשלה.

לדעתי הכשלים היחידים שהיו הם בהתקנת הקודן, ואח״כ באבחון הבעיה. אני כמובן מקווה שאני טועה ובעצם הם איבחנו נכון ותיקנו במקצועיות.

בכל מקרה תעדכן אם יהיה משהו בהמשך.

V5

• תוכן חדש...