Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון מעניין אותי לדעת לאיזה חברת ליסינג הרכב שייך?

דבר שני לדעתי זו לא בעייה של קודן קודם כול כבר אף אחד לא עושה ניתוקי דלק.

ב100 אחוז מתוך הרכבים שאני נתקלתי שנכבו בזמן נסיעה זו לא הייתה תקלה מהקודן.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

איזה בעסה - :cry:- אני מיואש לחלוטין מהאוטו - הכול התחיל מרעידות מנוע ממצב עמידה ברמזור ועד למצב שהאוטו נכבה באמצע נסיעה ועוד בעלייה בחיפה!!! אני מפחד לנהוג במכונית נכון להיום ובת זוגתי צריכה ליסוע בו מעיר לעיר מבית חולים לבית חולים בענייני עבודה ואין על מה לסמוך!!! פתחתי מכסה מנוע אתמול לשמוע משהוא אולי יש רעשים מסויימים, וגיליתי שתי דברים:

1. לחיצה קלה על הגז (בפרקינג) מאיצה קצת את המנוע ושהטורים חוזרים לסרק המנוע משמיעה נהימות מוזרות שלא קשורות

לשום דבר.

2. כשמכבים את המנוע מתחיל רעש של תיקתוקים מאיזה מקום למשך כ-4 שניות - מוזר מאוד באף רכב לא שמעתי כזה כאלה

תקתוקים: תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק-תיק ואז שקת.

3. למה החליפו את המצבר בפורד ל-SILVER CALSIUM מה רע במצבר עופרת (סתם שאלה מסקרנת).

רועי

054-4424848

פורסם

1) לקרוב משפחה יש גם פוקוס (פרטית) עם בעיות דומות למה שאתה מתאר (רכב נכבה, סל"ד סרק לא יציב). הוא הכניס את הרכב למוסך, עשו לו עדכון תוכנה והחלפה של הקלאצ'ים ולטענתו הבעיה נפתרה.

2) זה כנראה התקררות של הסעפת פליטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...