Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן האוטו שלי אופל אסטרה 2003

קניתי רדיו דיסק PIONEER DEH-3350UB ב600 שקל

מקדימה אני משאיר את הרמקולים של אופל ומחליש אותם במערכת

מאחורה שמתי בחורים PIONEER TS-A6984S 550 וואט

מה אתם אומרים על זה ?

בעתיד מה אתם אומרים יהיה כדי להוסיף , כשדיברתי אם המוכר הוא אמר לי שבמקומי כשהיה כסף הוא היה עושה 2 דברים:

1. להחליף לקומפננט מקדימה אבל זה קצת בעיה כי ישלי שם מידת 5 ורבע ואני לא יודע מה לעשות אם זה

2. לשים מונו + סאב טובים ..

אז מה אתם אומרים:lol:

פורסם

הוא צודק.

רמקולים אחוריים נותנים עוצמה, אך פחות פירוט ופחות במה מאשר קומפוננט קדמי.

היה שווה להשקיע את הכסף של האחוריים ועוד קצת במגבר וסאב.

5.25"- תתייעץ עם מתקין ברמה, שיגיד לך אם ניתן להגדיל ל- 6.5" ובמה זה כרוך. ד"א, 5.25" זה לא סוף העולם. טמפו ואנרג'י נשמעים אחלה במידה הזו, אומנם לא יורדים נמוך כמו ה 6.5", אבל עדיין איכותיים מאוד, זו לא סיבה לוותר על קומפוננט מקדימה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
הוא צודק.

רמקולים אחוריים נותנים עוצמה, אך פחות פירוט ופחות במה מאשר קומפוננט קדמי.

היה שווה להשקיע את הכסף של האחוריים ועוד קצת במגבר וסאב.

5.25"- תתייעץ עם מתקין ברמה, שיגיד לך אם ניתן להגדיל ל- 6.5" ובמה זה כרוך. ד"א, 5.25" זה לא סוף העולם. טמפו ואנרג'י נשמעים אחלה במידה הזו, אומנם לא יורדים נמוך כמו ה 6.5", אבל עדיין איכותיים מאוד, זו לא סיבה לוותר על קומפוננט מקדימה.

כה בשביל להתקין קומפוננט מקדימה זה סיפור שיעלה לא קצת , לבנתיים מה שהוא אמר לי לעשות להנמיך מקדימה ולהגביר את האחוריים

פורסם

זה לא חייב להיות יקר מאוד, חיתוכים פנימיים בלתי נראים לעין, טבעת מקשרת מ MDF, ויכול להיות שהתאמת לך קומפוננט 6.5 שתהנה מאוד מאיכותו- בסכום נמוך מאוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
זה לא חייב להיות יקר מאוד, חיתוכים פנימיים בלתי נראים לעין, טבעת מקשרת מ MDF, ויכול להיות שהתאמת לך קומפוננט 6.5 שתהנה מאוד מאיכותו- בסכום נמוך מאוד.

שאלתי בבעוד מקום ואמרו לי שאי אפשר לעשות אם הטבעות האלה , יש כאן מישהו בעל עסק שיכול לספר לי לאיפה אני צריך לפנות ומה אני צריך לקנות בשביל זה ?

פורסם

אי אפשר לעשות את הטבעות הללו ? מדובר בעבודה פשוטה ולא מסובכת.

קח דוגמה לטבעת פשוטה, שלא אמורה לעלות יותר מ- 50 ש"ח לזוג אצל נגר:

345728d1273472194-iced-star-img_0088-medium.jpg

אל תשכח לבדוק מה עומק ההתקנה והרוחב בין הדיפון לדלת- כדי שלא תזמין טבעות צרות או רחבות מדי.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

RUDY אתה מכיר אולי מישהו באיזור שלנו שמכין אותם ?

לא ממש משנה לי אם זה מתקין או נגר

תודה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

לא מכיר מקום באיזור אשדוד, אבל אני בטוח שאם תילך לכל נגר, תסביר לו מה אתה רוצה או שתראה לו תמונה, הוא יבין ויכין לך אחלה של טבעות, ובמחיר טוב ( רק אל תשכח לעשות אותם מותאמים במדוייק לרמקול ).

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
לא מכיר מקום באיזור אשדוד, אבל אני בטוח שאם תילך לכל נגר, תסביר לו מה אתה רוצה או שתראה לו תמונה, הוא יבין ויכין לך אחלה של טבעות, ובמחיר טוב ( רק אל תשכח לעשות אותם מותאמים במדוייק לרמקול ).

מה האובי שלהם צריך להיות ?

אבל אמרו לי שזה לא ישב טוב וצריך לחתוך מדויק. אני יבדוק היום אם מתקין אם זה אפשרי בכלל

• תוכן חדש...