Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ה 406 זקוקה לשטיפה חיצונית ומירוק.

הצבע הוא לבן, אך ישנם איזורים שיש לכלוך שצריך הרבה לשפשף ואני חושש לפגיעה בצבע.

האם אפשרי למהול סבון עם חומר חריף (אקונומיקה עושה פלאים לכיור) ?

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

פוליש לא אבל אקונומיקה כן?!

מה ההגיון פה?

מניסיוני - יש פוליש עם צבע של חברת CARPLAN שהוא מצויין - אצלי הלבן נהיה משחור/לבן/בז' - ללבן שלג.

אחרי זה ווקס טוב והכל יופי צופי.

פורסם

אפשר גם לנסות עם פלסטלינה כדי לנקות את הצבע ביסודיות.

אקונומיקה רק למקרה שאתה לא רוצה שהאוטו שלך יהיה צבוע במשהו.:lol:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בד"כ אני חרוץ ורץ לטפל בנושאים מכאניים/חשמליים.

אני מודה שלעשות עבודה כזו של פוליש/ווקס אני מתעצל בגלל שזה דורש כוחות נפש, דקדוק ודיוק.

בגלל זה חשבתי על האקונומיקה בגלל שזה יהיה מהול בתוך הסבון וככה כשלאחר יד - בממוצע התוצאה שתתקבל תהיה סבירה.

שכנעתם אותי, ... כמה עולה לעשות במכון/בעל מקצועי שיעשה פוליש/ווקס לרכב ? - יש מישהו שמגיע הביתה במחיר סביר ?

אריאל.

פורסם
האם אפשרי למהול סבון עם חומר חריף (אקונומיקה עושה פלאים לכיור) ?

האקונומיקה תעבוד רק על הדגם המיוחד של ה-406 שעשוי מחרסינה.

אסור להשתמש בחומצה או בסיס חזקים לניקוי רכב.

הברק של הצבע יחזור אחרי ביצוע פוליש עדין וציפוי ווקס.

אם שכבת הלכה המקורית ברכב התקלפה, הווקס לא יעזור וצריך יהיה לצבוע מחדש את הרכב בלכה. זה כבר פרויקט יקר יותר שצריך לעשות אצל צבעי רכב.

פורסם

עם כל מה שאני אוהב את הרכב, עדיין זה לא דורש יחס ותשומת לב כמו מרצדסים ו BMW כמו שנס עושה...

אני מחפש מישהו עממי יותר, סה"כ יש לרכב מלא מכות פח ואני רק רוצה שיחזיר את הברק לצבע.

פורסם
אמנם אקונומיקה היא בסיס אבל עדיין הרסנית, היא חומר שמסיר שומנים ומאכל מתכות, ובטח גורמת לחלודה.

לא היתי מנסה אפילו ברמת דילול גבוהה.

ברמת דילול גבוהה אפשר אפילו לשתות אקונומיקה. ;)

פורסם

בטיפול שורש דחפו לה את החומרים של השטיפה קצת עמוק מדי (בטיפול שורש אחד החומרים של השטיפה הוא בעל המרכיב הפעיל של האקונומיקה במהילה שבין 0.5-5.25% תלוי ברופא).

• תוכן חדש...