Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסים לבנים לצמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי זוג צמיגים למוסטאנג מ י.מ צמיגים מול הקניון הם היו עם פס לבן למרות שלא ביקשתי.

אני מאמין שאם תבקש הוא ימצא לך במידה שלך אם הם לא בעיתיים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש להשיג צמיגים עפ פס לבן,כמו גם את הדופן שמוסיפים לצמיג אך זה צריך לדעת לעשות אם לא מרכיבים אותו נכון הוא מרעיש בנסיעה מהירה

עופר בן צבי

פורסם

ממליץ על צמיגי אנטון חנניה. יש לו סניפים ביפו - יפת 88, בראשל"צ מערב (משה שרת 24, אבל השלט מטעה) וברחובות (היצירה 6). 03-6828584.

קניתי אצלו רביעיית צמיגי GT עם פס לבן ברוחב 3 ס"מ, במידה 235/75R15 ב-340 ש"ח לצמיג - לדעתי מחיר ללא תחרות.

לא פחות חשוב מהמחיר, שים לב למועד הייצור: צמיגים כאלה עלולים לשכב במחסנים שנים ולהתייבש. השאלה "כמה" צריכה לבוא יחד עם "בן כמה". מומלץ לא לקנות צמיגים בני יותר משנתיים.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

שלום לכולם

תקון מידה 205.70.14 ולא כמו שכתבתי.

התקשרתי לאנטון ולימ לשניהם אין.הם היו מאד נחמדים אבל מה לעשות אין. עוד רעיונות אוליי? אני לא מעונין בפלסטיק סביב הגלגל זה נראה לי זול מידיי לטעמי האישית .

תודה רבה לעונים

שמעון

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לחבר פורום שפתח שירשור לגבי פסים לבנים לצמיגים (בני, אם אינני טועה). מצאתי לך אותם. אתה יכול בבקשה ליצור איתי קשר. ניסתי לחפש את השירשור שפתחת ולא מצאתי.

תודה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אפרופו "פסים לבנים" לצמיגים - מישהו כאן התנסה בהתקנת הגומיות הלבנות בין הגלגל לצמיג (tire insert), גומיות שהופכות כל צמיג שחור רגיל ל"צמיג עם פס לבן"? האם זה עושה רעש במהירות גבוהה, ואצל מי אפשר להתקין אותן?

למי שלא מכיר, מדובר במוצר הזה, שקיים בכמה מידות (בקפריסין דווקא):

http://www.ebay.com/itm/Porsche-VW-Opel-Ford-Mercedes-Ponton-NOS-15-Whitewall-tire-insert-sets-/280825711790?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D280817097358%26ps%3D63%26clkid%3D6347315533856829582

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

רון,

הבאתי לעופר, אחי את הגומיות מקפריסין והן הותקנו על ידי צמיגאי בMG של קובי מילוא, סליחה, של עופר... הכל בסדר. נראה טוב, יושב טוב ולא מבקש אוכל. באשר לרעש, הרכב פתוח ולכן אין אפשרות לזהות.

רק שים לב, יש כמה דוגמאות של פס לבן, רחב, צר וכו'....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

זה יושב יפה אין לי ניסיון עם מהירות גג 80 קמש בירידה חחח

תמונות לפני ואחרי

DSC_1915.jpg

034.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

רכשתי את פס הלבן בזמנו מחבר אספן אומר את שמו בפרטי אפשר ואינו רוצה להתפרסם

בנסיעה במהירות גבוהה במידה והפס אינו ממוקם טוב יש רעשים מעין אוי אוי כאלו ,רצוי פנצאמאער ירכיב אותם

על ידיי הוצאת אויר מהצמיג ניפוח וכוון של הפס למרכז הגאנט .

עופר בן צבי

• תוכן חדש...