Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויתרתי על יד שניה (בלב כבד) והחלטתי ללכת על ליסינג

אני בכיוון של רכבי סטיישן והחברה שלי מציעה כמה אפשרויות במחירים סבירים.

הדרישות שלי הם די פשוטות: שאפשר יהיה לנסוע 2 מבוגרים 2 ילדים קטנים (2 ו 3.5) ותינוק בנוחות יחסית

על מה הייתם ממליצים, הנה האפשרויות לפי סדר עלות:

איביזה סטיישן סטייל ידני אוטו

יונדאי i30 אינספייר ידני

פביה ספיס אמביינטה אוטו

פוקוס tourer trend ידני 1.6

יש עוד אבל כבר מעבר לתקציב. ההפרש בין הכי יקר להכי זול הוא משהו כמו 350 ש"ח בחודש

תודה מראש לעונים

פורסם

הi30 זה CW או רגילה?

אם CW אז הייתי משאיר אותה נגד הפוקוס,

שתיהן מכוניות טובות,

אם לא CW אז תשאיר רק את הפוקוס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סופר מיני (איביזה, פאביה) לעומת מה שנקרא בארץ משפחתיות ובאירופה נקרא קומפקטיות (פוקוס, I30),

הן מרווחות יותר.

חוץ מזה שהI30 והפוקוס מציעות לך יותר אבזור, מרחבי פנים נדיבים יותר, בטיחות גבוהה יותר (זה חשוב).

,

ה5 כוכבים של האיביזה שווים ל*** כי יש לה 4 כריות אוויר, ו5 כוכבים מתקבלים רק מ6 כריות אוויר ומעלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

קיה סיד סטיישן יותר איכותית וחזקה מהI30 סטיישן. אומנם לא מוכרת כמוה אך תא הנוסעים / מערכת / כיול מתלים והתנהגות יותר ספורטיבית מבI30.

פורסם
קיה סיד סטיישן יותר איכותית וחזקה מהI30 סטיישן. אומנם לא מוכרת כמוה אך תא הנוסעים / מערכת / כיול מתלים והתנהגות יותר ספורטיבית מבI30.

אם אתה מתכוון לסיד ברמת גימור EX זה נכון,

ברמת גימור LX אתה מקבל אבזור מבייש ומצחיק, אין אפילו מראות חשמליות... בi30 ברמת הגימור הבסיסית לא חסר כלום למעט קרוז קונטרול, אשכרה יש אפילו חלון בגג, שליטה מההגה והכול חשמלי כמובן...

פורסם

אני חושב שחשוב לקחת בחשבון את עניין הידני, אני לא מכיר את הגיר הידני במכוניות הללו אבל הייתי בודק טוב איך הוא מתנהג, אי אפשר להסיק מההמלצות של אנשים עם רכב אוטומטי מהדגמים האלו על הידניות.

פורסם

קח בחשבון שאתה הולך לשים מאחור: כיסא בטיחות (או סלקל), בוסטר עם גב ובוסטר הגבהה (בלי גב).

הפוקוס יחסית רחבה מאחור, אבל גם בה תהיה לך בעיה לסגור את חגורת הבטיחות של הבוסטר הגבהה. הקליפס נמצא בתוך המושב ובגלל הצפיפות תהיה לך בעיה להכניס את היד ולסגור את החגורה.

רעיון נחמד שיכול לעזור זה מאריך לחגורת הבטיחות, זו למעשה חתיכת חגורה שמתחברת לקליפס וכדי לסגור את חגורת הבטיחות, אפשר להתחבר למאריך ולא להגיע עד המושב. זה חלק בטיחותי אז כמובן שתו תקן הוא חובה.

פורסם
אם אתה מתכוון לסיד ברמת גימור EX זה נכון,

ברמת גימור LX אתה מקבל אבזור מבייש ומצחיק, אין אפילו מראות חשמליות... בi30 ברמת הגימור הבסיסית לא חסר כלום למעט קרוז קונטרול, אשכרה יש אפילו חלון בגג, שליטה מההגה והכול חשמלי כמובן...

אכן דיברתי על הEX אך בכל מקרה התייחסתי יותר לנוחות הנסיעה , ביצועים הנאה וכמובן גיוון על כבישי ישראל. וגם ברמת גימור LX מלבד עניין המראות והחלון בגג התא נוסעים יותר עשיר - גם כן כפתורי שליטה מההגה על המערכת שמע , מערכת שמע מצויינת שנשמעת יותר טוב מהI35 גם כן וכמובן הכל גם כן חשמלי :-o

פורסם
סופר מיני (איביזה, פאביה) לעומת מה שנקרא בארץ משפחתיות ובאירופה נקרא קומפקטיות (פוקוס, I30),

הן מרווחות יותר.

חוץ מזה שהI30 והפוקוס מציעות לך יותר אבזור, מרחבי פנים נדיבים יותר, בטיחות גבוהה יותר (זה חשוב).

http://auto.co.il/catalog.aspx?compare=8618,8656,8230,8694,

ה5 כוכבים של האיביזה שווים ל*** כי יש לה 4 כריות אוויר, ו5 כוכבים מתקבלים רק מ6 כריות אוויר ומעלה.

אולי, אבל במבחן התוצאה היא טובה יותר ובטיחותית מרוב המכוניות שפה

,לפני כמה ימים ביציאה מירושלים נכנסה איביזה SC לפי דעתי חדשה לגמרי במאזדה 3 האיביזה נשארה שלמה הרבה יותר, המאזדה כל כך הזדעזעה מהמכה, היה צריך לראות כדי להאמין.

האיביזה אוטו מאוד מסיבי אני חושב שבטיחות זה בהחלט צד שהיא מתמחה בו

לא הכל מתחיל ונגמר בכמה כוכבים לדעתי

פורסם

זו אינה מדידה נכונה מכיוון שאין בידך את הנתונים של הכוחות הפיסקליים שהופעלו בתאונה ולכן אי אפשר לדעת מה היה קורה לו היית הופך בין המכוניות וייתכן והתוצאה הייתה מתהפכת גם כן. כל המקרים האלה שבהם מסיקים מלהציץ על תאונה על רמת הבטיחות של הרכב הם פשוט לא נכונים ואינם מסתמכים על עובדות מדעיות אלה סתם תחושת בטן.

פורסם

קרא את מפרט הרכב שנבדק ב-EuroNCAP (ב-2008). היו לו 6 כ"א. לכן הוא שונה מבעל 4 כ"א הנמכר בארץ, אם כי איני יודע מה ההבדלים שכן לא פורסמו (וקרוב לודאי לא נבדקו)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אולי, אבל במבחן התוצאה היא טובה יותר ובטיחותית מרוב המכוניות שפה

,לפני כמה ימים ביציאה מירושלים נכנסה איביזה SC לפי דעתי חדשה לגמרי במאזדה 3 האיביזה נשארה שלמה הרבה יותר, המאזדה כל כך הזדעזעה מהמכה, היה צריך לראות כדי להאמין.

האיביזה אוטו מאוד מסיבי אני חושב שבטיחות זה בהחלט צד שהיא מתמחה בו

לא הכל מתחיל ונגמר בכמה כוכבים לדעתי

די לאגדות האורבניות העתיקות!

פעם הפח היה משפיע, היום הוא לא קובע כלום,

פח כמו אוקטביה נבחן במבחני ריסוק והפסיד לקורולה עם 7 כריות ולI30 ולעוד רכבים עם פח "דק".

חוץ מזה זה שהיא נשארה שלמה לא אומר כלום,

זה לא מעניין מה קרה לאוטו אלא מה קרה לנוסעים.

• תוכן חדש...