Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת "בדק" לדירה יד שניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים של אשתי קונים (סוף סוף...) דירה בעיר הגדולה. הדירה היא חדשה יחסית, אבל יד שניה.

האם מישהו מיכם ביצע בדיקת "בדק" לפני קניה ויכול להמליץ על החברה (או להזהיר)?

באופן מוזר, הלקוחות שלנו עצמם מעולם לא מבצעים בדיקות כאלה (לפחות לא שאני יודע), אבל בשביל ההורים של אשתי חשבתי להציע את זה.

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה אתה קורא "חדשה יחסית"?

נסיוני האישי הוא שבדירה בת 5 כבר צפויות בעיות אינסטלציה, יתכן שטיפול מונע (יקר) לפני הכניסה לדירה יחסוך עגמת נפםש בעתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקרוב בפורום שכן: "מכון הבדיקה קבע שיש נזילה בצנרת, זה סתם כסת"ח או משהו רציני?" :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ממליץ מאוד לבדוק היטב, לפני הרכישה, את הנכס.

חברת בדק היא אחת האפשרויות.

לדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה בנכס, אך קרו ללקוחות שלי כמה מקרים מאוד עצובים, שעלו להם הון תועפות, ורק בגלל שהם

חשבו לחסוך את עלות הבדיקה.

(אני שמאי מקרקעין)

• תוכן חדש...