Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכבתי מערכת חדשה לפני מס' ימים.

חיברתי את כל הרמקולים והמגבר. חיברתי את המגבר למצבר, לנקודת מינוס, ולרדיו בעזרת כבל הREMOTE.

ככל הנראה כבל הREMOTE שחיברתי למערכת וישב זמן מה בתא המטען לפני שחובר למגבר נגע בשלדה ויצר קצר.

בדקתי וגיליתי שאין מתח בכבל הREMOTE שיוצא מהמערכת ולכן המגבר גם לא נדלק.

השאלה שלי היא מה עליי לעשות? המצב אבוד אם נשרפה יציאת הREMOTE במערכת? איך אפשר לתקן את הבלאגן שנוצר ובמה זה כרוך?

פורסם

עלה במוחי רעיון... כל הרעיון שעומד מאחורי כבל הרימוט הוא להדליק את המגבר כאשר המערכת נדלקת.. חשבתי לחבר את המגבר לכבל הפלוס שיוצא מהסוויצ׳ ואז כביכול המגבר ידלק ברגע שנותנים סוויצ׳ ביחד עם המערכת. האם זה בר ביצוע ? זה עלול לקצר?

פורסם

לחבר כבל REMOTE לסוויצ' לא בעיה במובן הפיזי, אבל זה לא כ"כ בריא למגבר. מה שקורה זה שREMOTE עולה חצי שניה עד שניה אחרי שנדלק ה-HU ואז אתה לא מקבל בום בהדלקה. והבום הזה לא כ"כ בריא למגבר וגם לטוויטרים זה לא הכי נעים.

מה ה-HU שלך? ייתכן ויש לו יציאה נוספת של REMOTE תחת השם POWER ANTENNA.

אם באמת היציאה של REMOTE הלכה, זה תלוי מ-HU. יש כאלה שיש להם מיני-פיוז ויש כאלה שאין. אלה שיש מיני-פיוז, התיקון הוא פשוט. אלה שלא - העסק מסתבך.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

Bobby2002 צודק בהחלט !

האם המכשיר נדלק ?

יתכן ומדובר בפיוז שרוף ...

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

המכשיר נדלק ועובד כרגיל. היציאה של הרימוט היא היחידה שאינה מוציאה מתח. נ.ב, קיים במערכת פיוז קטן אך לא נראה לי שהוא שרוף כי המערכת עובדת כרגיל.

פורסם

לא ענית על איזה HU מדובר ?

פורסם

אוקי ...

איך בדקת שאין מתח ב REMOTE ?

פורסם

תבדוק שלא "פצעת" את חוט של ה REMOTE איפשהו בדרך כשהשחלת אותו ...

פורסם

בעזרת וולטמטר ובעזרת נורת ביקורת. יש מתח בכל החוטים חוץ מברימוט. עריכה : זה לא משנה אם פצעתי או לא, הוא לא מוציא מתח מהמערכת עצמה.

פורסם

איפה באמת אתה בודק את מתח הרימוט? בצמה? או בצד של המגבר?

בדקת ישירות על הצמה של הHU? תתחיל משם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מזה מתח בכל החוטים ?!

תחבר את האדום + צהוב + שחור מהמכשיר לצמה של הרכב

תפעיל את המכשיר

תנתק את הREMOTE מהכבל שהשחלת

תפעיל את המכשיר

עכשיו בדוק אם יש מתח ב REMOTE (ותשים לב שיש שם 2 כבלים של REMOTE )

פורסם

אוקיי אז סליחה :-) רק רציתי לודא שעשית בדיקה מכונה

מה לגבי שתי החוטים הכחולים ?

• תוכן חדש...