Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

לפני שלושה חודשים קניתי את הפולו שלי שהגיע ביחד עם סאב ומגבר , הייתה בעיה של בומים מהסאב בזמן ההתנעה , פרקתי את הסאב והמגבר , לא ממש להפתעתי גיליתי 4 קבלים מנופחים במגבר , כמובן שהחלפתי אותם בחדשים דנדשים שאמורים יהיו לעשות את העבודה .

עכשיו לעניין ההתקנה , בקשר לחיבור של ה + - ו ה REM אני יודע מה מתחבר לאן , עניין הרמקולים וחיבור הסאב .

אני מעלה תמונות , בהתקנה הקודמת הרמקולים האחוריים היו מוגברים ומחוברים למגבר , המערכת הייתה מחוברת עם RCA ובחיבור למגבר פוצלה על ידי מפצל והתחברה ל REAR ן FRONT שנראה לי קצת מוזר.

אשמח לשמוע לעצתכם כיצד לחבר את כל העניין והאם ניתן לחבר רק את הסאב בלי להגביר את הרמקולים ?

תודה ושבת שלום

IMG_0424.JPG

IMG_0425.JPG

IMG_0426.JPG

IMG_0427.JPG

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...