Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר להבין מה כל השמחה לאיד הזו?

עד שיוצרים תעשייה בארץ הזו,ובא בנאדם ויוזם משהו עצום כזה מאפס,אין הרבה פרוייקטים כאלה בארץ אם בכלל,

וכולם רק מקנאים ומחכים שיפול...

וכל אותם הבכיינים "לוקחים לנו את הפנסיות" "משלמים מלא מיסים",אבל רק תלונות בלי מעשים.

אני רואה את זה המון גם כאן וגם בטוקבקים,פשוט אנשים קטנים וקנאים שלא עשו כלום בחיים שלהם חוץ מלעבוד בשביל מישהו.

אז נכון שזה משווק בצורה מגעילה ונכון שמנסים לשכנע אותנו שזה "למען הסביבה" כשזה בעצם למען הכיס שלהם.

אבל הדברים האלה באמת קטנים לעומת כל מה שהדבר הזה יצר,ולעומת כל הדברים החיוביים שבעשייה הזו.

אני לא אקנה את הרכב המטופש שלהם,או רכב חשמלי בכלל,אבל לפרגן אני יודע.

ואני רוצה שחברה ישראלית בנילאומית כזו שמפתחת את המדינה תצליח...

בשורה תחתונה, מה שאפשר להבין מהתגובה שלך שמותר להם לעשות את זה כי הם משלנו. מה שאתה לא מבין, זה שהז..ן בתחת לא יכאב פחות אם הוא נימול.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכסף שבטר פלייס הוציאה לא באמת נשרף, חלק נכבד ממנו הגיע לישראלים בצורת משכורות.

מדובר על מאות מהנדסים, טכנאים והנדסאים במקצועות מכניקה, אלקטרוניקה ומחשבים וכמובן שיווק ומכירות.

מהמשכורות כידוע כ 50% הולך לקופה הציבורית בצורת מס, ובשאר המשכורות קונים דברים בארץ, (גם עליהם יש מס) כך שגם זה כסף שמסתובב פה.

מכיוון שחלק גדול מהכסף של בטר פלייס מקורו בחו"ל, לא בטוח שזה רע כל כך...

בנוסף לזה יש המון קבלני משנה שהועסקו על ידי בטר פלייס.

פורסם

יש להם תכנית להוספת תחנות בנגב? 105 ק"מ למסלול הכי קצר ממצפה רמון ליטבתה (וכמובן שאי אפשר דרך כביש 12), מה אם אני רוצה להיכנס לאיזה חניון לילה במכתש? אני חוזר למצפה רק כדי להחליף סוללה ושוב דרומה?

הם ממש צריכים להבין שעם הטווח המגוחך הם *חייבים* תחנות גם במקומות שוממים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000789360#fromelement=hp_firstarticle

הקלה לבעלי רכבי ליסינג חשמליים...

כתבה מעניינת מאוד שחושפת נקודה מעניינת, דרך הבקשה להוזלת הרכב ללקוח הסופי (הנהג עצמו) אנחנו יכולים ללמוד שההתנגדות המשמעותית לרכבים האלה בשוק הליסינג היא לא מחברות הליסינג או החברות הסןפיות (שלשתיהן לא יצא כלום מההוזלה המדוברת) אלא שההתנגדות הסופית היא מהעובדים שככל הנראה פשוט לא רוצים לקחת רכב חשמלי.

אחרת אני לא מבין למה לטרוח לפתות אותם במחיר נמוך יותר בשווי השימוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אנסח זאת שוב - למשתמש הפשוט אין שום אינטרס לקחת את הרכב של בטר פלייס במחיר הזה. נקודה.

כל השאר זה אוננות שיווקית פסאודו אידאולוגית שאין לה אחיזה בכלכלת הבית של הרוב המכריע של הישראלים.

בטר פלייס רוצים למכור ביוקר למתי מעט? לבריאות, רק שלא יתפלאו כשיגמר הכסף לטוקבקים בתשלום בווינט ודמרקר...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אחרת אני לא מבין למה לטרוח לפתות אותם במחיר נמוך יותר בשווי השימוש.
אני מקווה כי זה נאמר בצינייות. אחרי הכל, אין כל דרך אחרת לסבסד את הרכב בצורה חוקית וללא תימחור זול בהרבה אין שום יתרון כרגע לרכב/טכנולוגייה/רעיון של BP.

חוצמזה, מבחינת BP ומשרד האוצר ניתן לבצע פה תרגיל מלוכלך שיגרום להם להרוויח ללא מאמץ רב. ראשית תוכרז הטבת מס מדהימה לרכבי ליסינג חשמליים ולאחר מספר חודשים בהם נעשו מספיק עסקאות כאלה ניתן לבטל את הטבת מס (יש להעבירה כתקנה ולא כחוק כדי לבצע זאת) ומכון הכל הרוכשים מחוייבים לחוזה ל 3 שנים אז הם גם ישלמו את שווי המס המקורי וגם ישתמשו ברכב המדובר.

אבל תשכחו מזה, זה רק אני שחושב בציניות כזו...

פורסם

זה מה שהרבה חברות עושות בכל מיני תחומים כדי ללכוד לקוחות ורווחים לזמן וזה בדיוק ההגדרה, אם אני לא טועה, ל-bait & switch. האוצר לא יעשה את זה? מספיק להסתכל על הורדת והעלאת מס הבלו לפי גחמות פוליטיות כדוגמה.

מצד שני, מה לאוצר ולתקנה שתפחית הכנסות ממס הבלו? היחידים שמרויחים הינם BP.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לזכות האוצר יאמר שעד היום שינויים בתקנות לא חלים רטרואקטיבית, כלומר נקבעים בעת ביצוע העסקה ונשארים לכל חיי הרכב לטוב ולרע.

אני חושב שכל הסכם עם התחייבות כובלת - אסור להעלות מחירים, אולי מלבד מדד.

פורסם
לזכות האוצר יאמר שעד היום שינויים בתקנות לא חלים רטרואקטיבית, כלומר נקבעים בעת ביצוע העסקה ונשארים לכל חיי הרכב לטוב ולרע.

אתה מתכוון עד שלשום. כי אתמול זה קרה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני מאמין שתומתק הגזירה (אם ביוזמת המפקח, או בהוראת בג"ץ), בכל מקרה דובר על שווי שימוש (שהרכבים בכתבה בכלל מהווים פרצת מס בעניין הזה).

פורסם
הכסף שבטר פלייס הוציאה לא באמת נשרף, חלק נכבד ממנו הגיע לישראלים בצורת משכורות. מדובר על מאות מהנדסים, טכנאים והנדסאים במקצועות מכניקה, אלקטרוניקה ומחשבים וכמובן שיווק ומכירות.

מהמשכורות כידוע כ 50% הולך לקופה הציבורית בצורת מס, ובשאר המשכורות קונים דברים בארץ, (גם עליהם יש מס) כך שגם זה כסף שמסתובב פה.

פעם היו מעסיקים אנשים בכל מיני עבודות דחק, כדי ש"לא תהיה אבטלה" - שלחו אותם לגרוף את החול בחוף הים, שיהיה יותר יפה, וכדומה.

גם זה היה כסף שהגיע לאנשים בצורת משכורות וחלק ממנו גם חזק למדינה בצורת מס.

אבל מציאה גדולה זה לא היה.

דני

פורסם

ברור שמה שאתה מתאר זה בעצם כמו לתת להם דמי אבטלה מהקופה הציבורית, ועוד למשך שנים במקום כמה חודשים וזהו.

אבל במקרה של בטר פלייס רוב ההשקעה הגיע מבנקים וקרנות בחו"ל , כלומר כסף שלא יצא מהקופה הציבורית וחזר אליה, אלא הגיע מבחוץ.

(רק שליש מההשקעה בוצעה מטעם החברה לישראל ורק חלק ממנה שייך לציבור)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...