Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפל ביטוח חובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בסוף חודש דצמבר פניתי לחברת ביטוח לחדש את ביטוח החובה+מקיף החל מ01/01/2012 ,כאשא הגיע אליי פוליסת החובה שמתי לב שביטוח החובה בתוקף עד 01/02/2012 כלומר סתם חידשתי את החובה ועדיין נשאר לי עוד חודש,(המצב קרה כי שנה שעברה עשיתי חובה לא דרך הסוכנות והפעם החלטתי את שניהם לעשות דרכם), כשפניתי לחברה והסברתי, היא קודם כל קצת כעסה שאני שוב מטריח אותה,ושאלתי מה עושים? היא אמרה לי תשלח לי את התעודה המקורית ובסוף חודש תתקשר ונפשיר אותה,

משבוע שעבר אני שולח להם פקסים על הפשרה פעמיים השארתי להם הודעה בתא קולי ולא חזרו אליי,היום התקשרתי ונאמר לי שהיא בחופש,(פשוט חוסר אחריות שאין מי שמחליף אותה ואין התייחסות),

בסופו של דבר נאמר לי שלא רק שלא אקבל החזר עכשיו אני גם מחויב ב40 שקל על ההפשרה,כי הקפאתי פחות מ45 יום ,כמובן שכעסתי כי מלכתכילה לא הייתי מקפיא, מילא אני אשם ונניח ולא בדקתי ושילמתי פעמיים ,בשביל היא אמרה לי להקפיא אם היא יודעת שלא אקבל החזר ואח"כ אצטרך לשלם .

האם אתם יודעים מה החוק אומר? אולי מישהו נתקל בתופעה דומה ויכול לייעץ?

תודה

אביב8)

פורסם

תודה רבה על התשובה,

אתמול חזר אלי הסוכן,

דווקא יצא בסדר,אמר שהוא יזכה אותי ב150 שקל,שהוא לא מחפש מי צודק ומה קרה וחשוב לו ששנינו נצא מרוצים ואני אמשיך גם בשנה הבאה.

קודם כל הכבוד לו על השירות,כי הוא ישר אמר לי בוא נזכה אותך ולא עניין אותו מה קרה ולא חיפש אשמים ומי צודק,זה שירות.

ועוד מסקנה זה שלפעמים פקידה מטומטמת(סליחה על הביטוי) יכולה לפגוע בשם של חברה בגלל שהיא עונה כמו רובוט ולא חושבת מהראש,וזה נכון לכל עסק לא רק לביטוח.

אביב8)

• תוכן חדש...