Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאנחנו קונים מוצר ב DX למשל, בכמה דולרים בודדים, וקורה לפעמים שהמוצר פגום, לא הגיע או לא תואם להזמנה, לרוב אנחנו לא מתבאסים יותר מידי ובמידת הצורך מזכים אותך על חצי מעלות המוצר או שאתה שולח אותו בחזרה ומקבל זיכוי מלא או החלפה.

אז מה קורה כאשר קונים דברים יותר רציניים ויש טעות ? מי מגן עלינו ?

האם כאשר המוכר מציין שווי נמוך יותר על החבילה זה לטובתנו ?

סיפור אמיתי -

אחי הזמין מוצר כלשהו מסין, דרך אתר גדול מאוד (לא משנה מי הוא ומה הוא, אבל מי שמכיר זה "כמו" ה אי-ביי של הסינים) שעלותו 360$ כולל משלוח לישראל. זו לא פעם ראשונה שהוא מזמין מאותו seller, ולמעשה הוא היה מרוצה מאוד בכל הפעמים הקודמות שהוא ביצע רכישות קודמות (לא היו בעיות כלל).

המוצר הגיע וכרגיל נחת במכס בתל-אביב וקיבל הודעה להגיע לאסוף את המוצר ולשלם כ 80 שקלים, סכום שהוא נמוך ביחס לרכישות קודמות על סכומים דומים. חשבנו בהתחלה שזה בגלל שנכנס לתוקף החוק שפוטר אותנו ממכס עד סכום של 300 ומשהו דולר ונכנס לתוקף בתחילת השנה.

כאשר הגיע לאסוף את המוצר, קראו לו לחדר החקירות.

מצוייד בכל הניירת שיש לו (אישור על תשלום בגובה 360$, פתק לאסוף את המוצר) נכנס לחקירה ושם החלה מסכת ההאשמות של רשות המכס. יש לציין שבישראל, בניגוד לאמריקה, חלים כללים הפוכים למה שמוכר מארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות: בישראל אתה קודם כל אשם, עד שתוכיח שאתה לא.

על הפתקית שהגיע מהמוכר הסיני, צויין ששוי המוצר הינו 83$, מה שפועל רחוק מהמציאות. כמות המוצרים שצויינה על התווית היתה: 1. בפועל, כמו שאתם יודעים, שווי המוצר הוא 360$.

לאחר דין ודברים בהם הובהר לרשות המכס בישראל שאין פה שום עניין להסתיר את שווי המוצר (עובדה שהוצג באופן מיידי המסמך שמוכיח ששולמו עבור המוצר 360$ ואין לנו שום מושג למה בחר המוכר לציין שהמוצר שווה 83$), קבעו ברשות המכס כי הקנס על כל הסיפור יהיה מע"מ כפול 2, זאת אומרת במקום 180 ש"ח ישולמו 360 ש"ח.

לאחר תשלום הקנס, נלקחה החבילה וכאשר נפתחה ברכב - נמצא שבתוך החבילה נמצאו 2 יחידות !!! מאותו המוצר. אני לא צריך לספר לכם מה היה קורה אם היו מגלים במכס שבתוך החבילה יש 2 מוצרים, סביר להניח שזה היה נגמר במעצר כי כמו שאמרתי קודם, בישראל אתה קודם כל אשם עד שתוכיח שאתה לא...

למרבה הצער, המוצרים שהגיעו (2 במקום אחד) לא תאמו כלל את ההזמנה, ולמעשה ערכם בשוק החופשי הינו אפסי לחלוטין (מותג NO NAME במקום רפליקה של מוצר איכותי אחר, שיש לו ביקוש וגם נראה לגמרי אחרת).

בפניה למוכר נמצא שגם PAYPAL וגם האתר עצמו, למעשה מגינים עליו מטעויות מטומטמות שהוא עשה בעצמו !!!. לא מגינים עליך כלקוח (מבחינתם כל מה שקשור למכס או משלוח אינו בעל אחריות של המוכר).

המוכר כמובן מסתכל על זה שאצל הלקוח יש 2 יחידות מהמוצר שלו ולא מבין שמבחינת שאר העולם, המוצרים הללו לא שווים לירה שחוקה (אי אפשר למכור אותם בעלות שתכסה את הקניה כלל).

נוצר כאן מילכוד כי אם אתה מחזיר לו את המוצרים שלו, אתה משלם 100$ משלוח בנוסף ל 360 ש"ח שהלכו במכס, ויצא שבגלל טעות מטומטמת של המוכר, שלא מוכן לקחת אחריות על הטעות שלו, הלכו לך מהכיס כ 720 ש"ח לפח !

כל ניסיון ליישב את המחלוקת עלה בתוהו, כולל אפשרות פיצוי של המוכר (שישלח שוב 2 יחידות מהמוצר שהוזמן במקור, כפיצוי) עלו בתוהו, כמו גם רמיזות עבות על פידבק שלילי לא הזיזו הרבה למוכר. אני יודע שב EBAY המוכרים הרבה יותר "מתרגשים" מפידבקים שליליים ולכן המצב שם כנראה יותר טוב מהסיפור הנ"ל, אבל צריך לקחת הכל בערבון מוגבל.

כמובן שהאופציה להחזיר את המוצרים ולקבל את המוצר המקורי בעצם מנפחת את העלות המקורית מ 360$ ל 560$ (200 דולר נוספים על המכס ועל המשלוח בחזרה).

האבסורד בכל העניין שאין דרך להתחמק אפילו מהמשלוח היקר - שכן ב PAYPAL בעצמם ממליצים שלא לשלוח את המוצרים דרך דואר ישראל כי ברגע שהמוצרים יצאו מהארץ אין עליהם מעקב ואם המוכר בסין לא מקבל אותם אז הלכו המוצרים, הלך הכסף של הרכישה (לא תקבל זיכוי בכלל) והלך הכסף של המשלוח (שממילא שולם ולא יוחזר גם אם המוכר יתן זיכוי).

בחור חכם לימד אותי פעם: כשאתה קונה ב EBAY וכד', תמיד תסתכל על הפידבקים השליליים ותראה איך המוכר פותר את הבעיות ללקוחות שלו. במקרה שלנו, למוכר הזה היו כ 10 פידבקים שליליים שפשוט זעקו לשמיים לא לקנות מאותו מוכר ושהוא לא אחראי בכלל, לצד אלפי פידבקים חיוביים אחרים טובים. מסקנה: אתה הבא בתור שיכול להיות בפידבק השלילי - ולכן עדיף לבדוק ב 10 עיניים כל פידבק שלילי, גם אם יש מעט מאוד, ולדעת להיזהר. כמובן שערך המוצר הוא פונקציה של "האם כדאי לקחת את הסיכון" או לא, אז גם לא צריך להיות פאנאטיים לכיוון השני.

באותו העניין [סיפור חיובי], קניתי לפני כמה חודשים מוצר ב 65$ ולאחר שבוע שקיבלתי אותו, מצאתי סדק באיזה חלק שלו (כנראה נשבר במשלוח או משהו). שלחתי מייל למוכר, ותוך שבוע (!) היה אצלי חלק חדש של המוצר עם משלוח ב FEDEX עד הבית !

אותו מוכר זכה לפידבק מאוד חיובי כולל ציון הסיפור על המקרה ואיך הוא טיפל בעניין מצויין.

בקיצור, תיזהרו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מסכים מאוד לגבי הפידבקים השליליים. אני בד"כ קורא באתר החיפוש הבא את הפידבקים השליליים שקיבל המוכר, והכי חשוב, אם ואיך התייחס אליהם. זה, בעיניי מייצג הרבה יותר מציון של 99.8%.

http://www.toolhaus.org/

:turn-l:
פורסם

סיפור מהנסיון שלי- רכשתי מוצר מסויים בעלות של 30 דולר כולל משלוח מאיביי, כמובן שהיה אפשר למצוא את המוצר בזול יותר אצל מוכרים רגילים, אבל העדפתי לשלם קצת יותר ולרכוש ממוכר שהוא top rated.

המוצר הגיע, וכשהגיע גיליתי שהוא לא תקין.

פניתי למוכר והסברתי לו , אמר שאין בעיה , הוא ישלח לי חדש, ואני לא צריך לשלוח את הישן חזרה אליו, הבעיה היא שאין לו במלאי ושעוד כמה ימים המלאי שלו יתחדש והוא מבטיח לשלוח.

עברו כמה ימים ראיתי ששום דבר לא זז, פניתי אליו, הבטיח שעוד כמה ימים יקבל וישלח, ראיתי שזה נמתח יותר מידי, והתקרב לגבול ה45 יום שיש אופציה לפתוח תלונה בפייפאל, והעדפתי לפתוח תלונה על מנת להיות "מכוסה" במידה ולא ישלח.

אז פתחתי, ואחרי כמה ימים קיבלתי הודעה מהמוכר שהוא קיבל את המוצר ושלח אותו, וסיפק לי tracking number שבבדיקה באתר הסיני ישראל הופיעה כיעד אחרון של החבילה, ונרגעתי.

עברו הימים , וכשלא הסלמתי את התלונה בפייפאל , היא נסגרה כי לא עשיתי שום צעד.

לפני כמה ימים החלטתי לבדוק בדואר ישראל מה קורה עם החבילה, וראיתי שהיא הגיע לישראל, והיא בדרכה לירושלים, ואני גר בכלל בראשון לציון.

ניגשתי לסניף, ניסיתי לברר אם יש טעות, בדקו ואמרו שאין טעות, החבילה מיועדת לירושלים והנמען קיבל הזמנה לאסוף את החבילה.

עוד כמה בירורים בשירות הלקוחות של דואר ישראל לא בישרו אחרת, החבילה מיועדת למישהו אחר.

המוכר לא עונה לי כמובן, בנתיים המכירה נעלמה לי מרשימת הקניות משום מה, אין לי שום דרך לפנות לאיביי או לפייפאל.

כך נעקצתי ב30$.

אבל זה כמובן מקרה אחד, מעשרות מקרים שנגמרו ללא דופי, גם כשחבילות לא הגיעו, קיבלתי זיכויים מייד, גם כשמוכר ניסה להתחמק תמיד פייפאל הייתה שם בשבילי והחזירה את הכסף, והמוכרים בדרך כלל הין בסדר גמור ומצאו תמיד פתרון מספק, חוץ מהמקרה הספציפי הזה.

מה שמעצבן שאין אפילו איך להזיק לו ולפרסם מה שעשה.

פורסם

הכל פונקציה של כמה אכפת לאתר המכירות ו\או למוכרים משביעות רצון הלקוחות שלו.

ב-ebay בדרך כלל דברים נפתרים לשביעות רצון הלקוחות כי המוכרים רוצים להיות מדורגים גבוה יותר ולקבל פידבקים חיוביים וגם להנהלת EBAY יש אינטרס לשמור על הפופולריות והשם הטוב שלהם.

בעבר התעסקתי עם מכוניות בשלט רחוק מקצועיות (כל מכונית 8-9K שקלים) והייתי מזמין המון חלקים מאתר שנקרא TOWER HOBBIES.

האתר הזה נתן שירות שהוא דוגמא ומופת לכל אתר מכירות- קיבלת חלק שלא תאם את ההזמנה שלך או היה תקול?

האתר שלח לך יום למחרת התלונה את החלק שאותו הזמנת בדואר אקספרס ולא היו מבקשים ממך אפילו לשלוח את החלק התקול\שגוי שקיבלת.

מכל ההזמנות שביצעתי נתקלתי בבעיה רק פעם אחת, הזמנתי חלק בשווי מעל 200$, החלק הגיע, ביצע את עבודתו כראוי (מנוע ניטרו) אך שבק חיים לאחר חודש, תלונה לאתר ולאחר פחות משבוע נחת בבייתי מנוע חדש.

כל אתר והסטנדרטים שלו (ואל תצפו ליותר מדי מאתר מכירות סיני...אין להם מנטליות של לרצות את הלקוח, בטח ובטח לא במכירות אונליין).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל אתר והסטנדרטים שלו (ואל תצפו ליותר מדי מאתר מכירות סיני...אין להם מנטליות של לרצות את הלקוח, בטח ובטח לא במכירות אונליין).

אפשר לטעון כך גם כלפי מוכרים סיניים בEBAY ובכלל בכל מקום שהם נמצאים.

לקוח אחד לא מרוצה,או עשרה,או אפילו מאה,לא מדגדגים להם כי תמיד יהיו עוד המון שיקנו את הסחורה.

יובל - תודה על האתר! :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפני כמה ימים החלטתי לבדוק בדואר ישראל מה קורה עם החבילה, וראיתי שהיא הגיע לישראל, והיא בדרכה לירושלים, ואני גר בכלל בראשון לציון.

ניגשתי לסניף, ניסיתי לברר אם יש טעות, בדקו ואמרו שאין טעות, החבילה מיועדת לירושלים והנמען קיבל הזמנה לאסוף את החבילה.

עוד כמה בירורים בשירות הלקוחות של דואר ישראל לא בישרו אחרת, החבילה מיועדת למישהו אחר.

לכאורה, עושה רושם שאכן המוכר סיפק לך tracking number של חבילה אחרת בשביל להשתיק אותך - אבל נתקלתי כבר במקרה של חבילה שעברה מסלול דומה לשלך: לפי האתר של דואר ישראל החבילה הגיעה לירושלים, כשבפועל ימים בודדים לאחר מכן היא הגיע אליי ללא בעיה.

מעקב החבילות של דואר ישראל הוא לא מן המדוייקים ביותר שיש - וזה בלשון המעטה (למרות שמדובר במערכת ממוחשבת וכו' וכו').

נסה לפנות שוב ל paypal, במקרים כמו שלך יש הרב מה לעשות (יש לך הוכחה לפי המעקב משלוחים שמישהו אחר קיבל את החבילה ולא אתה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה המחיר של הקניות ברשת, לפעמים אפשר ליפול.

כדאי להיצמד לפייפאל ואיבי ולא לחנויות עצמאיות, שם הסיכון מחושב יותר.

בכל מקרה על כפל המס ששילמתם, הייתי פנה במכתב תלונה למכס על ההתנהלות שלהם.

זה נכון שלמוכר חובת הצהרה על שווי התחולה, אבל היות וזה לא בשליטת הקונה אי אפשר לבוא ולהאשים אותו על כך. נשמע לי לא תקין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איציק אם זכור לי נכון אתה יכול לשלוח חזרה את המוצר ולהצהיר במכס על מוצר שיוצא לתיקון או החלפה וכך להיות פטור ממכס עבור מוצר זה.

לא יודע איך עושים את זה בדיוק שווה להתקשר עליהם ולבדוק זאת.

אודי A4

דימה.

פורסם

כמובן שתמיד צריך לקחת בחשבון שדברים עלולים להשתבש, וזה המחיר של קניה ברשת,

במיוחד שמדובר בחנויות מקוונות מעבר לים.

התמורה לסיכון הזה הוא המחירים הזולים, בד"כ באופן משמעותי, והמבחר שלא תמיד קיים בארץ.

אני משתדל לרכוש בעיקר דרך איביי, כיוון שזה מכניס את הקניה לסטטוס יותר מסודר ומאורגן.

בד"כ יש למי לפנות, ולרוב המוכרים אכפת ממך, ומהפידבק שלך.

תמיד לכו לתגובות השליליות, זה הכלל שלי. תראו אם המוכר בכלל מגיב להן, מה הוא עונה,

ואיך הוא מטפל בהן.

זו גם הסיבה שאני לא אוהב לרכוש ממוכרים שיש אלפי פידבקים, כי מה כבר יזיז פידבק שלילי

מאיזה קונה "קטנוני" מישראל?

אבל לעומת זאת מוכר עם 100-300 פידבקים, רגיש לזה הרבה יותר.

תמיד תעשו שיקול של מה קורה והמוצר פגום? המשלוח חזרה יהיה לרוב על חשבונכם,

וקחו את זה בחשבון. לכן לא כל דבר כדאי לרכוש מעבר לים. אם זה בגד ויש טעות במידה,

המשלוח יהיה זול יחסית, ובמקרה הגרוע, ברוב המקרים יהיה לכם חבר/קרוב שיסכים לקנות

את זה במחיר שעלה לכם, כך שזו לא בעיה.

אבל אם מוצר חשמלי יקר מגיע תקול, זו בעיה, ועוד יותר אם שולמו עליו מיסים.

פורסם
אחי הזמין מוצר כלשהו מסין, דרך אתר גדול מאוד (לא משנה מי הוא ומה הוא, אבל מי שמכיר זה "כמו" ה אי-ביי של הסינים)

האם זה

aliexpress.com

alibaba.com

?

האתר הזה נראה לי לא אמין, למרות הפעילות הענקית שלו. הפידבקים שלו בנויים עקום, ואי אפשר לסמוך עליהם. אני מתפלא איך הם מצליחים.

מסכים מאוד לגבי הפידבקים השליליים. אני בד"כ קורא באתר החיפוש הבא את הפידבקים השליליים שקיבל המוכר, והכי חשוב, אם ואיך התייחס אליהם. זה, בעיניי מייצג הרבה יותר מציון של 99.8%.

http://www.toolhaus.org/

תודה על ההמלצה.

.

לו היית חוזר על הסיפור, היית מסלים את התלונה?

אם כן, זהו לקח חשוב.

זו גם הסיבה שאני לא אוהב לרכוש ממוכרים שיש אלפי פידבקים, כי מה כבר יזיז פידבק שלילי

מאיזה קונה "קטנוני" מישראל?.

הנסיון שלי הפוך. הכי טוב לקנות אצל מוכר שמכר עשרות אלפי פריטים, עם פידבקים מאוד גבוהים ועם מחירים טובים (אבל אין הרבה כאלה)

יהודה

פורסם
סיפור מהנסיון שלי- רכשתי מוצר מסויים בעלות של 30 דולר כולל משלוח מאיביי, כמובן שהיה אפשר למצוא את המוצר בזול יותר אצל מוכרים רגילים, אבל העדפתי לשלם קצת יותר ולרכוש ממוכר שהוא top rated.

המוצר הגיע, וכשהגיע גיליתי שהוא לא תקין.

פניתי למוכר והסברתי לו , אמר שאין בעיה , הוא ישלח לי חדש, ואני לא צריך לשלוח את הישן חזרה אליו, הבעיה היא שאין לו במלאי ושעוד כמה ימים המלאי שלו יתחדש והוא מבטיח לשלוח.

עברו כמה ימים ראיתי ששום דבר לא זז, פניתי אליו, הבטיח שעוד כמה ימים יקבל וישלח, ראיתי שזה נמתח יותר מידי, והתקרב לגבול ה45 יום שיש אופציה לפתוח תלונה בפייפאל, והעדפתי לפתוח תלונה על מנת להיות "מכוסה" במידה ולא ישלח.

אז פתחתי, ואחרי כמה ימים קיבלתי הודעה מהמוכר שהוא קיבל את המוצר ושלח אותו, וסיפק לי tracking number שבבדיקה באתר הסיני ישראל הופיעה כיעד אחרון של החבילה, ונרגעתי.

המוכר לא עונה לי כמובן, בנתיים המכירה נעלמה לי מרשימת הקניות משום מה, אין לי שום דרך לפנות לאיביי או לפייפאל.

כך נעקצתי ב30$.

אבל זה כמובן מקרה אחד, מעשרות מקרים שנגמרו ללא דופי, גם כשחבילות לא הגיעו, קיבלתי זיכויים מייד, גם כשמוכר ניסה להתחמק תמיד פייפאל הייתה שם בשבילי והחזירה את הכסף, והמוכרים בדרך כלל הין בסדר גמור ומצאו תמיד פתרון מספק, חוץ מהמקרה הספציפי הזה.

מה שמעצבן שאין אפילו איך להזיק לו ולפרסם מה שעשה.

שים לו פידבק שלילי.

אפשר לרשום פידבק עד 60 יום מיום הקנייה.

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה נכון. אני קונה דגמים מאתר בשם לאקי מודל (סינים), והשירות לקוחות שלהם מצויין. כמובן, שאני רוכש משם רק אחרי שקיבלתי המלצות עבור האתר הזה מאנשים ממש, ולא על סמך "פידבק" עלום-שם. כל קניה שלי שהיא לא של דגם, אני קונה רק מאיביי, שמספקים לך איזושהי מטריה של הגנה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עוד לא יצא לי לפול בגדול ב EBAY, אבל יש לי פה סיפור שכרגע מתבשל.. ביום שישי הקרוב רק נדע אם נדפקתי ב250 שקל או לא.

מצד שני, יש לי אחלה סיפור של שירות מצויין.

הזמנתי לא מזמן סוללה למחשב הנייד של אימא שלי, עלות של 36 דולר. הסוללה הגיעה, אך כנראה חטפה מכה בהובלה והיה קושי רב להכניס אותה למחשב.

מייל אחד למוכר, והוא ישר סיפק מספר מעקב לסוללה חדשה, אמר שאני אחכה שהיא תגיע, אבדוק אותה, ואז כשאהיה מבסוט "אם תמצא את הזמן תשלח לי את הסוללה הפגומה, תודיע לי כמה עלה לך, ואני אשלח לך זיכוי על הסכום הזה".

עם שירות כזה, אחרי בדיקה של יום של הסוללה החדשה, הפגומה היתה בדרך אליו, וזיכוי של כ4.8 דולר היה בחשבון ה PP שלי.

מיותר לציין שקניתי ממנו לאחרונה עוד סוללה למחשב נייד של חבר, והוא קיבל פידבקים מפנקים מאוד!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גם לי יש (כרגע) ניסיון מעולה עם ebay-קניתי מוצרי טיפוח לרכב בסכום לא קטן מאחד המוכרים מאנגליה שהומלץ כאן בפורום. אחד מהבקבוקים נפתח במהלך המשלוח והרטיב את כל החבילה. פניתי למוכר בebay ולא קיבלתי מענה, התקשרתי אליו בשיחה לאנגליה ודיברתי עם אחד הנציגים. הסברתי לו בפרוט שיש רק בקבוק אחד שנשפך וכל השאר במצב מצויין, וצירפתי לו תמונה במייל לבקשתו. שבועיים לאחר מכן נחת בדואר ארגז מלא שכלל את כל הטובין שעליהם שילמתי :-D נוצר מצב של "כפל מוצרים". עד כדי כך המוכר חשש לפידבק שלו, שהוא יצר עמי קשר וביקש לשנות אותו-מן הסתם ברור ששיניתי אותו (מנייטרלי באחד הסעיפים לחיובי).

אין ספק שמהמוכר הזה אשמח לקנות שוב.

פורסם
שים לו פידבק שלילי.

אפשר לרשום פידבק עד 60 יום מיום הקנייה.

לצערי כנראה עברו מעל ל60 ימים, כי אין לי את האפשרות להשאיר פידבק.

היום דרך אגב, כבר מופיע באתר דואר ישראל שהחבילה נמסרה ליעדה, אז בטוח שלא נפלה טעות בדואר, פשוט שיחק למוכר המזל, קיבל הזמנה מלקוח ישראלי, ועבד עלי.

• תוכן חדש...