Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע עד כמה זה נכון. אני קונה דגמים מאתר בשם לאקי מודל (סינים), והשירות לקוחות שלהם מצויין. כמובן, שאני רוכש משם רק אחרי שקיבלתי המלצות עבור האתר הזה מאנשים ממש, ולא על סמך "פידבק" עלום-שם. כל קניה שלי שהיא לא של דגם, אני קונה רק מאיביי, שמספקים לך איזושהי מטריה של הגנה.

אז נפלת על יוצא מן הכלל.

אני רציני כשאני כותב שלסינים אין את הקטע של "לרצות את הלקוח", זה לא מדבר אליהם.

כשהגעתי לכאן לראשונה חשבתי שדברים עובדים על פי צורת החשיבה שמוכרת לנו, לאחר כמה חודשים כשהייתי צריך לחדש חוזה עם חברת הכבלים לא הגעתי איתם להסכמה על חבילה מסויימת וביקשתי להתנתק.

אתה חושב שמישהו ניסה לשכנע אותי להשאר לקוח שלהם? אתה חושב ששאלו אותי למה אני רוצה להתנתק ואיך אפשר לרצות אותי כדי שאשאר לקוח?

במקום הם שאלו מיד מה מספר הפקס שלי כדי לשלוח לי טפסי התנתקות.

זו החשיבה, בגדול.

עכשיו תקח ותגזור מזה לאתרי מכירות אונליין ותבין מה הולך שם.

יוצאים מן הכלל יש תמיד וגם לי היתה התנסות חיובית מאוד עם מוכר סיני שהכרתי דרך איביי (אגב, גם מוכר דגמים של מכוניות), הוא נתן לי שירות מצויין כולל תמונות של הדגם הספציפי שישלח אלי וכו'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא יודע עד כמה זה נכון. אני קונה דגמים מאתר בשם לאקי מודל (סינים), והשירות לקוחות שלהם מצויין. כמובן, שאני רוכש משם רק אחרי שקיבלתי המלצות עבור האתר הזה מאנשים ממש, ולא על סמך "פידבק" עלום-שם. כל קניה שלי שהיא לא של דגם, אני קונה רק מאיביי, שמספקים לך איזושהי מטריה של הגנה.

הדגמים האלו הם להרכבה או שהם באים מוכנים?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
עוד לא יצא לי לפול בגדול ב EBAY, אבל יש לי פה סיפור שכרגע מתבשל.. ביום שישי הקרוב רק נדע אם נדפקתי ב250 שקל או לא.

מצד שני, יש לי אחלה סיפור של שירות מצויין.

הזמנתי לא מזמן סוללה למחשב הנייד של אימא שלי, עלות של 36 דולר. הסוללה הגיעה, אך כנראה חטפה מכה בהובלה והיה קושי רב להכניס אותה למחשב.

מייל אחד למוכר, והוא ישר סיפק מספר מעקב לסוללה חדשה, אמר שאני אחכה שהיא תגיע, אבדוק אותה, ואז כשאהיה מבסוט "אם תמצא את הזמן תשלח לי את הסוללה הפגומה, תודיע לי כמה עלה לך, ואני אשלח לך זיכוי על הסכום הזה".

עם שירות כזה, אחרי בדיקה של יום של הסוללה החדשה, הפגומה היתה בדרך אליו, וזיכוי של כ4.8 דולר היה בחשבון ה PP שלי.

מיותר לציין שקניתי ממנו לאחרונה עוד סוללה למחשב נייד של חבר, והוא קיבל פידבקים מפנקים מאוד!

אפשר קישור למוכר?

יש לו סוללות של TOSHIBA?

פורסם

רוב האתר זה דגמים להרכבה. יש פה ושם כאלה מוכנים, אבל המבחר קטן יותר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...