Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש בבעלותי volvo s40 se 2.0 והלך לה המנוע עכשיו אני שוקל להרכיב מנוע T-4 עם אפשרי לעשות את זה חוקי ברישיונות? מה צריך להחליף עוד חוץ מהרדיאטור ועם מתאים הגיר של הדגם שלי למנוע T-4 ומה עלות של מנוע כזה מיבוא?

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

את עלות המנוע ועלות הרכבתו ברכב תוכל לברר אצל איתי מוטורס, שהיא אחת מיבואניות המנועים הגדולה בישראל. תצטרך להעביר להם את דגם המנוע המדויק שמופיע ברישיון הרכב שלך ואת דגם המנוע המדויק אותו אתה רוצה להרכיב ואז הם יוכלו לעזור לך עם עלות מדויקת לייבוא המנוע.

פורסם
את עלות המנוע ועלות הרכבתו ברכב תוכל לברר אצל איתי מוטורס, שהיא אחת מיבואניות המנועים הגדולה בישראל. תצטרך להעביר להם את דגם המנוע המדויק שמופיע ברישיון הרכב שלך ואת דגם המנוע המדויק אותו אתה רוצה להרכיב ואז הם יוכלו לעזור לך עם עלות מדויקת לייבוא המנוע.

לא הם לא מתעסקים במנועים כאלה

פורסם

ערב טוב,

לצערי, אני לא יכולה לעזור לך, אבל אשמח אם תוכל לפרט למה הושבט המנוע בוולבו. הסיבה היא שיש בבעלות משפחתי (בחו"ל) וולבו V40, שנת 2001 עם מנוע בעייתי - התגלה חור במערכת הקירור דרכו מגיעים המים לתוך המנוע - והם מתלבטים כרגע לגבי דרכי פתרון לבעיה. אם המנוע שלך שבק חיים בעקבות בעיה דומה, אשמח אם תפרט, כדי שאוכל להעביר את המידע הלאה.

דרך אגב, כשאבא שלי בדק את האופציות העומדות בפניו במוסך המתמחה המקומי, נאמר לו שאם יחליט על החלפת המנוע ולא ישיגו מנוע זהה למה שמורכב באוטו, יצטרך להחליף את כל המערכות האלקטרוניות יחד עם המנוע. אולי זה עונה על חלק מהשאלה שלך...

תודה רבה ולילה טוב,

ליהי

פורסם
ערב טוב,

לצערי, אני לא יכולה לעזור לך, אבל אשמח אם תוכל לפרט למה הושבט המנוע בוולבו. הסיבה היא שיש בבעלות משפחתי (בחו"ל) וולבו V40, שנת 2001 עם מנוע בעייתי - התגלה חור במערכת הקירור דרכו מגיעים המים לתוך המנוע - והם מתלבטים כרגע לגבי דרכי פתרון לבעיה. אם המנוע שלך שבק חיים בעקבות בעיה דומה, אשמח אם תפרט, כדי שאוכל להעביר את המידע הלאה.

דרך אגב, כשאבא שלי בדק את האופציות העומדות בפניו במוסך המתמחה המקומי, נאמר לו שאם יחליט על החלפת המנוע ולא ישיגו מנוע זהה למה שמורכב באוטו, יצטרך להחליף את כל המערכות האלקטרוניות יחד עם המנוע. אולי זה עונה על חלק מהשאלה שלך...

תודה רבה ולילה טוב,

ליהי

ערב טוב

המנוע לא הושבט עוד אבל מגיע סופו עוכל שמן וכניראה גם מחלחל ממש קצת מים ויש אפשרות לעשות לו רינגים וכל הגומיות הנידרשות ויהיה כמו חדש אבל יש מוסחניק אמר לי שבוולוו זה בעיה לעשות מנוע שזה לא יתפוס לא זה שהימנתי לו אבל בא לי פשוט מנוע טי 4 עם אני לא יצליח לארגן מנוע כזה ו וא שזה יהיה בעיה להרכיב ואתו אז אני פשוט יעשה over all וימשיך לנסוע

פורסם

ליהי ערב טוב.

תודה רבה עוד פעם על התגובה צדקתה על המנוע אי אפשר להתאים מנוע שונה בגלל כל החשמל של הרכב אז אני כניראה יצתרך לסדר את המנוע הזה ו מנוע מיבוא עולה יקר 5000 ש"ח בלי עבודה בלי כלום

פורסם

ערב טוב,

תודה רבה על העדכון. אני לא יודעת איזו שנת דגם הוולבו שלך, אבל על זו של אבא שלי (2001) אמרו לו בפירוש שהוא נפל על דגם לא מוצלח. מצד אחד, המנוע הספציפי (שוב, לא יודעת אם זה נכון גם לגבי שלך) הוא תוצרת רנו ומועד לתקלות מהסוג הזה; מהצד השני, המנוע + המערכות התומכות דחוסות בתוך תא מנוע קטן מימדים, מה שלא מאפשר גישה נוחה והופך כל טיפול הכי פשוט ליקר למדי...

מאחלת לך שתצליח להחזיר את האוטו למצב תפעולי טוב במהרה!

ליהי

• תוכן חדש...