Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מצטער על הכותרת , לא יודע איך לנסח את זה)

אני רואה כל יום ברעננה שני צעירים נוסעים בניידת משטרתית (צ'קלקולת לא פועלות)

אין להם מחזירי אור על הבגדים (האפודים הזוהרים הסטנדרטים)

אין באוטו איתם שוטר במדים

אם הייתי רואה אותם סתם נוסעים בעיר אז לא הייתי מייחס לזה חשיבות (ראיתי איך כזה עם שוטר בניידת כבר , נוהג קצת מוזר , אבל עם שוטר... :roll: )

המתנדבים הנ"ל נוהג די בפראות , עוברים על חוקים שונים (פרסה במקום אסור לחלוטין במצב שדי מסכן את התנועה , לכל הרעננים - מול רחוב רמב"ם , בצד שפונה ימינה לרמב"ם הם פונים שמאלה לכיוון אלרם , יענו פרסה! :shock: )

פעם באה שאני רואה אותם , יש לי מה לרשום את המספר שלהם ולגשת איתו לתחנת משטרה?

(תאמינו או לא , הם די מסוכנים!)

וואלק אתתתתה

פורסם

מבין קצת.

קודם כל ,איך קבעת שמדובר במתנדבים ?

האם רשום על הניידת אק"מ תנועה/משא"ז/אור ירוק?

לוחית רישוי אדומה או צהובה?

יכול מאוד להיות שאלה מדורניקים.

בכל מקרה , זכותך ,ואף חובתך לדעתי , לרשום את מספר הניידת ופרטים מלאים של העבירה -ולהתלונן במשטרת רעננה (או כפ"ס).

פורסם

האמת , אין לי מושג אם הם מתנדבים או לא , הם פשוט נראים צעירים...

ובתור אחד שמסתובב ברעננה די הרבה (בייחוד בזמן האחרון)

יש בסך הכל שלוש "ניידות" ברעננה:

1)שוטרים במדים , שנוסעים לאט (מהירות סריקה שכזאת :roll: )

2)הניידת המשוגעת , עושים מה שבא להם (כפי שציינתי עם הפרסה , וגם מתפרצים לצמתים כשאין להם כוח להאט וכו')

3)ניידת של הורים , שלא עושה כלום למען האמת , חוץ מלהרתיע את הניידת המשוגעת... :roll:

על הניידת הראשונה רשום אור ירוק נדמה לי

על השניה קצת קשה לראות , היא נוסעת מהר מדי ויותר מדי חמקנית...

השלישית סתם ניידת הורים , והיא משעשעת (הם כאלה חמודים!):p

בקשר לניידת השניה - חברים שלי אמרו לי שאין לי מה להתלונן , כי הם תמיד יכולים להגיד שהיו במרדף (אפילו שהאורות היו כבויים) - ולכן ביצעו את העבירות הנ"ל... :roll:

אני אעקוב אחריהם יותר היום.

(חרא שאין אוטו)

וואלק אתתתתה

פורסם

אני אמנם כותב הרבה (מה לעשות , אני גם מדבר הרבה :roll: ) , אבל הסיבה שבשבילה "העלתי" לפורום - היא כדי לשאול מי זה יכול להיות (מתנדבים וכו') והאם יש לי משהו לעשות בנידון.

אם תחפור עמוק בכל הזיוני שכל תגלה את זה... :oops:

וואלק אתתתתה

פורסם
האמת , אין לי מושג אם הם מתנדבים או לא , הם פשוט נראים צעירים...

ובתור אחד שמסתובב ברעננה די הרבה (בייחוד בזמן האחרון)

יש בסך הכל שלוש "ניידות" ברעננה:

1)שוטרים במדים , שנוסעים לאט (מהירות סריקה שכזאת :roll: )

2)הניידת המשוגעת , עושים מה שבא להם (כפי שציינתי עם הפרסה , וגם מתפרצים לצמתים כשאין להם כוח להאט וכו')

3)ניידת של הורים , שלא עושה כלום למען האמת , חוץ מלהרתיע את הניידת המשוגעת... :roll:

על הניידת הראשונה רשום אור ירוק נדמה לי

על השניה קצת קשה לראות , היא נוסעת מהר מדי ויותר מדי חמקנית...

השלישית סתם ניידת הורים , והיא משעשעת (הם כאלה חמודים!):p

בקשר לניידת השניה - חברים שלי אמרו לי שאין לי מה להתלונן , כי הם תמיד יכולים להגיד שהיו במרדף (אפילו שהאורות היו כבויים) - ולכן ביצעו את העבירות הנ"ל... :roll:

אני אעקוב אחריהם יותר היום.

(חרא שאין אוטו)

ניראה לי ישבת בפיסטוק יותר מידי...

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
מה זה ניידת הורים?

כאילו הם רואים אותך בשלוש לפנות בוקר ומסלקים אותך הביתה...חחחח :wink:

זה הורים שעובדים ביחד אם אל-סם ומסבירים על הסכנות שבעישון סמים...

מסתובבים בעיקר במקומות בהם סביר להניח שיעשנו סמים...

אני לא זוכר אם ש להם את היכולות לעצור אותך על אחזקת סם למרות שנדמה לי שכן מאחר שהם מתנדבים לכל דבר אלא גם עברו הכשרה של אל-סם בכל הנוגע לסמים.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מוסיף שאלה בקשר לניידות בפ"ת

בפ"ת יש כמה ניידות סמויות של מדור שמסתובבת בעיר.

ניידות שנראות אזרחיות לגמרי, בלי שום סימנים מזהים (חוץ מהלוחית 00/15)

למי שמפ"ת - אני מדבר על ה-323 (דגמים של 98') הלבנות עם הטמבונים השחורים (סיומת 00). יש גם קארינות או אוונסיס (אני כבר לא זוכר) עם סיומת 15.

מה הסמכויות של הניידות האלה? הן שייכות למדור ואני יודע שהם אמורים לחפש נערים שעוברים על החוק, אבל יש להם סמכויות גם בנושאי תנועה?

תמיד יושבים בפנים 3-5 אנשים על אזרחי, בד"כ סוסים, שלא דופקים חשבון לאף אחד ומפוצצים אנשים חופשי.

כרגע זכורים לי לפחות 4 מקרים שהם שלחו אנשים לבי"ח סתם בלי סיבה. פעם הם אפילו תקפו שוטר שהיה על אזרחי בלי לדעת שהוא שוטר.

פורסם

יכול להיות שאלו שוטרי בילוש שנוסעים בניידת כחול לבן בעקבות אילוץ כלשהו ומותר להם לסוע איך שהם רוצים בתפקיד, גם ללא כחולים וסירנה (בילוש, לא...???!!), אבל לא נשמע הגיוני שכל הזמן הם נוסעים ככה. אם זה משהו קבוע שחוזר על עצמו, אז יש סיכוי שזה מתנדבים משועממים\מטומטמים.... בכל מקרה תרשום מה , מתי ,ומי, ותתלונן, ושהם יתנו הסברים כבר... :?

יש הרבה מתנדבים שלא מתאימים או לא הצליחו להתקבל למשטרה וכשסוף סוף קיבלו מדים , הם פורקים כל עול.. חוץ מזה, יש גם חלק נורמלים שעוזרים ונותנים הרבה מזמנם ע"מ לתרום לקהילה. :lol:

בקשר לבילוש, הם לא מסתובבים "ומפוצצים" אנשים במכות... יש להם "פיוז" קצת יותר קצר משוטר סיור, אבל הם מתעסקים בד"כ עם זבלים שמגיע להם יחס כזה. דא"ג, גם לשוטר בילוש יש סמכות לגבי תנועה והוא יכול לרשום דוחו"ת, אבל בד"כ הם עושים את זה רק בעבירות ממש חמורות..

נ.ב: בפ"ת ניידת בילוש לנטיס אחת בלבד, בדוק.

פורסם
יכול להיות שאלו שוטרי בילוש שנוסעים בניידת כחול לבן בעקבות אילוץ כלשהו ומותר להם לסוע איך שהם רוצים בתפקיד, גם ללא כחולים וסירנה (בילוש, לא...???!!), אבל לא נשמע הגיוני שכל הזמן הם נוסעים ככה. אם זה משהו קבוע שחוזר על עצמו, אז יש סיכוי שזה מתנדבים משועממים\מטומטמים.... בכל מקרה תרשום מה , מתי ,ומי, ותתלונן, ושהם יתנו הסברים כבר... :?

יש הרבה מתנדבים שלא מתאימים או לא הצליחו להתקבל למשטרה וכשסוף סוף קיבלו מדים , הם פורקים כל עול.. חוץ מזה, יש גם חלק נורמלים שעוזרים ונותנים הרבה מזמנם ע"מ לתרום לקהילה. :lol:

בקשר לבילוש, הם לא מסתובבים "ומפוצצים" אנשים במכות... יש להם "פיוז" קצת יותר קצר משוטר סיור, אבל הם מתעסקים בד"כ עם זבלים שמגיע להם יחס כזה. דא"ג, גם לשוטר בילוש יש סמכות לגבי תנועה והוא יכול לרשום דוחו"ת, אבל בד"כ הם עושים את זה רק בעבירות ממש חמורות..

וואלה.

הכי טוב ככה.

גם השוטרים ,גם השופטים,גם התליינים.

עם כל הכבוד , המדורניקים , לעיתים ,הם עבריינים עם תעודה של שוטרים. לא יותר.

אני בפירוש לא מנסה להכליל כאן , אבל נתקלתי המון פעמים בטיפוסים הללו ,שחושבים שהם מעל החוק ,או שהם החוק בכבודו ובעצמו.

הם מתעסקים עם זבל ? מי מחליט מי זבל ? מי אבא של הזבל ? מי עובר אורח תמים ?

האם אותו אחד שהתרגל לחלק כאפות חופשי? עד כמה אתה סומך על השיפוט שלו?

השוטר , כנציג החוק , אמור בעיניי לשמור על כל פרט. כאלה שמזלזלים ברוב החוקים תחת דגל המשטרה הם בעיניי לא יותר מאשר עבריינים במדים.

שוב ,עם אלה שמתנהגים כראוי אין לי שום בעייה ,להיפך , אני מאוד מעריך את עבודתם , אבל כל אלה שסורחים (ומסריחים) - מקומם לא במשטרה.

פורסם

הם מתעסקים בד"כ עם זבלים שמגיע להם יחס כזה.

א. לא ניכנס כאן למי זבל ומי לא - אבל אני מכיר כמה אנשים שהם שלחו לבי"ח סתם בלי סיבה. אני יכול לפרט לך מקרה אחד:

שני אחים (שאני מכיר) התעסקו בGS500 שלהם מתחת לבית. במקרה עברו שם מדורניקים וחשבו שהם מנסים לגנוב את האופנוע. המדורניקים ביקשו לראות רישיונות והאחים הסבירו להם שזה למעלה בבית (זה היה ממש מתחת לבניין שלהם). בלי לחשוב הרבה 3 או 4 מדורניקים פוצצו אותם מכות והשאירו להם כאלה סימנים שעוד באותו יום עשו עליהם כתבה בחדשות ערוץ 2 והם הראו את כל המזכרות שנשארו להם על הגוף.

ב. בפ"ת יש 2 ניידות לנטיס (323 אם לדייק) של מדור. ועוד לפחות אוונסיס אחת (לא שמתי לב ללוחית רישוי אז אני לא יודע כמה יש). אז אל תדבר לפני שאתה בטוח בעצמך.

פורסם

טוב אז ככה :

בקשר למקרה הספיציפי שלי , לא נצפו עוד עבירות חמירות ביומיים האחרונים , אבל הבנתי מי החברה.

ראיתי את הניידת עוצרת לאכול (בטאבון) וראיתי שהאנשים שיושבים בה הם ללא מדים.

כמו כן גם שמתי לב שלא ממש אכפת להם מחוקי תנועה - היו שתי גולף VR6 שטיילו ברחוב במהירויות מספיק גבוהות כדי לקלוט שזה לא מהירויות חוקיות - ולהם לא הזיז , וחוץ מזה אנשים עשו לידם , ממש מול עיניהם , פרסות לא חוקיות ואי עצירה בתמרור עצור , וגם בגלל זה הם לא ממש זזו מהסמבוסק... :roll:

בקיצור - לא יודע מי הם , אבל אני לא חושב שהם תורמים למדינה כל כך הרבה בתחום האכיפה...

(ואני בטוח שתכף יבואו ויגידו לי שזה מסקנה פזיזה , וזאת לא - כי הם יושבים שם בזמן שמול עיניהם מתבצעות עבירות שהם בתור שוטרים , או מה שהם לא יהיו , אמורים לאכוף!)

נ.ב

מי זה המדורניקים הנ"ל? :shock:

וואלק אתתתתה

• תוכן חדש...