Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, ליפני כמה ימים הלכתי לאכול והיו הרבה מכוניות שחנו בתחנת אוטובוס בצורה הזאות (ראו קובץ מצורף), אז גם אני חניתי ככה

הלכתי לאכול ואוטובוס של אגד תיירות ונופש, ולא האוטובוס עם הקווים שיכול לעצור בתחנה גם עצר שם בשביל לאכול (הוא לא נכנס כמו שאני נכנסתי עם הפנים הוא פשוט חסם את כל רכבים שחנו וממש עצר כמעט באמצע הכביש). הוא דפק לי את הפנס השמאלי והטמבון לקחתי פרטים והכל עכשיו אני רוצה לדעת:

1. לא יגידו שאני אשם כי אסור לחנות בחנית אוטובוס (אבל הוא גם חנה לא כחוק) ואז הם יתבעו אותי

2. אם אני יתבע את החברת ביטוח שלו כשאני ירצה לחדש את הביטוח שלי יגידו לי שעשיתי תאונה והתעריפים שלי יעלו

3.אם מישהו יודע כמה יכול להגיע הנזק פנס אחורי שמאלי (רק הפלסטיק) וטמבון אחורי למאזדה לאנטיס 323

תודה לעוזרים

ללא שם.gif

פורסם

חברת אגד תשלם לך ללא עירוב ביטוח, כי זה רק ייקר לה את העסק.

לא יודע בכלל עם אגד מבטחת את רכביה בביטוח רכוש בחברת ביטוח. לפחות בעבר הרחוק היא לא ביטחה.

אין קשר בין זה שחנית בתחנה לבין זה שהנהג נכנס בך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה לא תובע את הביטוח שלך, אז לא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש 3 סוגים של ביטוחים :ביטוח חוב,צד ג' וביטוח מקיף.

כשאתה תובע נהג רכב במידה והוא יוצא אשם אז ביטוח צד ג' שלו משלם לך את עלות התיקון.

אין פה בכלל קשר לפרמיה/ביטוח שלך,הביטוח שלך נשאר ללא שינוי,לעומת זאת הפרמיה של הנהג שאשם בתאונה עולה.

מצב שני הוא במידה ודפקו לך את הרכב ואתה לא יודע מיזה ועלות התיקון היא גבוהה אז אתה בעצם תובע את חברת הביטוח שלך (במידה ויש לך ביטוח מקיף) כדי שיממנו לך את עלות התיקון (ההשתתפות העצמית שלך תהיה 1500-2200 תלוי בסוג הרכב).במצב כזה שאתה תובע את הביטוח שלך כלומר מנצל את הביטוח המקיף שעשית אז הפרמיה שלך תעלה כלומר תשלם שנה הבאה ביטוח יותר יקר.

=]

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

תודה לכולם מה בדבר זה שחניתי בחנייה זה יכול לשמש לטובתם והם אפילו יגידו לי אתה חניתה במקום שאסור ובגלל זה נגרם נזק לאוטובוס שלנו (שגם חנה במקום שאסור) או שאיך זה הולך אני יקבל דוח תודה שוב

פורסם

אין קשר למקום חנייתך ולאשמת הפוגע.

אולי אגד ינסו לטעון לרשלנות תורמת שלך, שחנית במקום אסור כדי להקטין את התשלום שלהם אליך, אבל מירב הסיכויים שבית משפט לא יקבל טענה זו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...