Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי SPEEDO DRIVE אלפא 105/115

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הקוראים,

שאלתי נוגעת לSPEEDO DRIVE הנכנס לגיר בדגמי 105/115.

אני מתייחס לדרייב שאורך גוף האלומיניום שלו 50ממ (יש גם קצרים יותר שאינם מגיעים כלל לגלגל השיניים המניע בגיר המדובר) משטח המגע עם הגיר עד לקצה שממנו יוצא הציר עליו מולבש גלגל השיניים.

שאלתי כזו: כמה שילובים של גלגלי שיניים קיימים (ממי שנתקל ברכיב בבקשה או מי שמצויה בידו גישה למידע טכני אזוטרי)?

ברשותי 6/13 ו - 8/18. האם קיימים נוספים?

אין לי מושג מה מספר הגג"ש על הציר המניע אצלי ברכב בעבר "בוטל" הרכיב ויש לי שם כיסוי בלבד.

כמו כן הגיר אמור להיות של ג'וליה נובה 1.3 אך אין שום ערובה שלא הוחלף בשלב כלשהו ב-16 השנים הקשות שעברו על האוטו עד שהגיע אליי ב1993.

תודה לעונים.

גדי

פורסם

גדי, עד כמה שאני יודע היו שני סוגים לשנים האלו ועוד סוג ישן יותר.

ושוב, למיטב ידיעתי:

8/18 שייך למכוניות שבהן יחס ההעברה בסרן האחורי הוא 9/41 או 9/43 ו-6/13 שייך לסרן אחורי 10/41 (מנוע 2000).

הדגם הישן יותר התאים לסרן 8/41.

תפתח את הפקק של הסרן האחורי,גלגל באיטיות את הגלגלים עד שתראה עם פנס את הכיתוב על הקורונה, ואז פעל לפי הכתוב למעלה.

בהצלחה.

תגיד אתה לא מת מקור שם? :-)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

גדי, ראובן,

לסידרה 105/115 היו חמישה יחסי העברה שונים: 8/41, 9/43, 9/41, 10/43, 10/41

לכל אחד מהסטים של הקורונה-פניון היה סט מתאים של ה- Speedometer Pinion/Gear

אלפא פרסמו איזה מק"ט מתאים לאיזה הקורונה-פניון, אבל לא ציינו את מספר השינים :x:-( (יש לי את המק"טים, אם תרצו..)

למיטב זכרוני 6/13 מתאים ל 10/41 , 8/18 מתאים ל 10/43 , ו- 9/21 מתאים ל 9/41 (לא לוקח אחריות :-) ט.ל.ח.)

יוסי

• תוכן חדש...