Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון, גיר רגיל, 20,000-25,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני רוצה לקנות רכב ראשון ב 20,000-25,000 ש"ח. הוא ישמש אותי בין שלושה חודשים לחצי שנה. גיר ידני. אני רוצה שהמנוע יהיה לפחות 1600, או אם יש טורבו (TSI) אז 1200. לא אכפת לי מצריכת הדלק, אני רק רוצה שיהיה כיף לנהוג בו. אסור שיהיה קוריאני. תודה.

פורסם

סובארו אימפרזה שנים 97-01 יכולה להתאים לך ואפילו נמכרת בפחות מתקציבך!

אני מחזיק אחת כזאת שנת 97 עם גיר רגיל.

אוטו יחסית די חזק אמין ונוח.מומלץ!!!

פורסם

יש פה בחור שמוכר בפורום מכירה 106GTI,רוצה כיף? זה הרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=414695

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו הבחור מעליי, ה GTI אחלה אופציה, אמנם מדובר על 130-140 כ"ס, אבל הרכב כלכך קל שיותר כוח מזה צריך כבר להיות נהג מיומן מאוד.

שלא נדבר על התנהגות כביש שאני בספק אם תמצא ברכב שעולה פי 3 ממנה.

אם היא מתאימה לך נראה לי תשקול את העניין.

קח בחשבון שחלק מהחלפים יהיו מעט יקרים, כמובן תלוי מה ומאיפה, אבל סה"כ תחזוקה נוחה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

נראה טוב, אני אברר עוד פרטים, למרות שנראה לי שההורים לא יסכימו לקנות לי את זה בגלל העניין של הבטיחות...

בינתיים האופציות העיקריות הן 206 ואימפרזה. עוד הצעות?

פורסם

אני לא יודע איך עורכים הודעה.

בכל מקרה, איך האלפא 147 twin spark? מצאתי כמה רכבים עם קילומטרז' סביר עד איזה 28,000.

פורסם

בחור בגילך שזהו הרכב הראשון שלו לא צריך יותר מ-206XS (מומלץ שתיהיה עם 110 כ"ס ולא 90 כ"ס), תמצא לך אחת שמורה.

אני מאמין שהיא תמלא לך את הציפיות.

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...