Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם סלקום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד,שחד את הכלבים! :)

תודיע להם שכבר מחר על הבוקר (או בראשון ב"ה) יש לך 2 חברים (STEP ואנוכי) שרוצים את התוכנית,ואתה רוצה איזה זיכוי קטנטן בחשבוניות הקרובות (סטייל חבר מביא חבר).

לך תדע,אולי ייצא משהו טוב :) שווה לנסות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה את המחירים כאן ולחץ הדם עולה :evil:

400 דקות זה נראה לי מוגזם מדי לטעמי, מבחינתי גם 200 דקות זה די והותר. לSMS אני משתמש ב whatsapp.

ד"א-רכשתי מהם חבילת גלישה ללא הגבלה ב100 ש"ח. האם המחיר רציונלי?

ועוד דבר-מה אתם אומרים, יש מה לעשות בנידון? כי על פי מה שאני קורא כאן, נציג שירות מסכן בסלקום הולך לקבל על הראש מהמנהל שלו איך לקוח ותיק עזב.

פורסם
אני רואה את המחירים כאן ולחץ הדם עולה :evil:

400 דקות זה נראה לי מוגזם מדי לטעמי, מבחינתי גם 200 דקות זה די והותר. לSMS אני משתמש ב whatsapp.

ד"א-רכשתי מהם חבילת גלישה ללא הגבלה ב100 ש"ח. האם המחיר רציונלי?

ועוד דבר-מה אתם אומרים, יש מה לעשות בנידון? כי על פי מה שאני קורא כאן, נציג שירות מסכן בסלקום הולך לקבל על הראש מהמנהל שלו איך לקוח ותיק עזב.

בתור מישהו שהיה בסלקום, גם 10 שקל לא הייתי משלם על האינטרנט שלהם. הוא פשוט גרוע.

ע"פ הצרכים שלך, אני לא רואה שום מנוס מלהצטרף לרמי לוי.

פורסם

400 דקות זה קצת יותר ממה שאני משתמש, הבעיה היא שאין חבילה של פחות דקות שיכולה להתאים לי ולכן בחרתי בה. חוץ מזה, 400 הודעות בחודש זה ה-ר-ב-ה מעבר למה שאני משתמש, רק שלצערי זה חלק אינטגרלי מהחבילה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מעלה את השרשור מהאוב כדי לעדכן שעברתי היום לרמי לוי, וזו היתה חוויה מעניינת.

הגעתי לסניף רמי לוי ב8:30 בבני ברק אחרי שסיימתי סידורים אישיים, וסיימתי שם תוך 10 דקות בדיוק. יאמר לזכותם שהשירות אדיב, את החוזה קיבלתי במייל והוא מנוסח בצורה פשוטה וברורה, ללא הרבה התפלפלויות משפטיות, וללא כמות דפים שהייתה גורמת לגרינפיס לצעוק "גוועלד". עוד נקודה לזכותם.

כשאני הגעתי לא היה תור ונכנסתי ישירות אל הנציג שהתפנה.

כשקמתי מהכיסא והסתובבתי ללכת עמדו 15 אנשים בתור אל עמדות ההצטרפות שכולן היו מלאות:shock:

איכות השיחה טובה (לא מרגיש הבדל בין סלקום לרמי לוי), והגלישה הסלולרית היא לשמחתי הרבה יותר מהירה מסלקום.

קיבלתי סים, ניידתי את המספר ושלום על ישראל-ב12 בצהריים הניוד נכנס לתוקף.

אחרי 15 שנה עם סלקום, הגיע הזמן לשלוח אותם ל**** :evil: .

על פי החישוב שלי-עם רמי לוי אני יכול לחסוך לפחות 180 שקלים מהחשבון הסלולרי שלי.

עד עכשיו אין תלונות. מעניין אם סלקום יתקשרו כדי "להציע לך הצעה שלא תוכל לסרב לה" על מנת לחזור לצד האפל.. :lol:

פורסם

איזו תכנית לקחת? מה העלות שלה?

אני כרגע נמצא בסלקום, משלם 180 ש"ח על 500/500 ואינטרנט ללא הגבלה. האם יש לי אפשרות למצוא משהו זול יותר בחברה אחרת?(זול יותר הכוונה היא אותה כמות דק' וSMS למרות שאני מוכן גם לרדת ל-400 אם צריך, והכי חשוב לי מהירות האינטרנט שבסלקום אכן(כולל הקליטה) לא משהו..)

פורסם
עד עכשיו אין תלונות. מעניין אם סלקום יתקשרו כדי "להציע לך הצעה שלא תוכל לסרב לה" על מנת לחזור לצד האפל.. :lol:

הם לא. ז"א, הם יתקשרו, אבל אתה לא מסוג הלקוחות שמציעים להם הצעות שאי אפשר לסרב להן, לכן בטח יציעו לך הצעה כמו שהציעו לי כשעברתי מהם לרמי לוי - עם 30 אגורות לדקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איזו תכנית לקחת? מה העלות שלה?

אני כרגע נמצא בסלקום, משלם 180 ש"ח על 500/500 ואינטרנט ללא הגבלה. האם יש לי אפשרות למצוא משהו זול יותר בחברה אחרת?(זול יותר הכוונה היא אותה כמות דק' וSMS למרות שאני מוכן גם לרדת ל-400 אם צריך, והכי חשוב לי מהירות האינטרנט שבסלקום אכן(כולל הקליטה) לא משהו..)

יש מסלול ברמי לוי-לא דיברת לא שילמת שאותו לקחתי.

דמי מנוי של 14.90 ש"ח לחודש.

20 אג' לדקה

15 אג' להודעה

55 ש"ח לחבילת גלישה בנפח של 5 ג'יגה.

smiro, לגביך החישוב פשוט.

עבור 500 דק' שיחה תשלם ברמי לוי 500*0.2=100 ש"ח.

עבור 500 SMS אתה תשלום 500*0.15=75 ש"ח.

על האינטרנט אתה משלם 55 ש"ח והוא עם הגבלה. סה"כ 100+75+55=230 ש"ח.

חבילת הדקות שהחברות הסלולריות נותנות אשכרה דופקת את הצרכן הישראלי פעמיים. אם הוא חורג מהחבילה הזו אז הוא משלם ביוקר על כל דקת שיחה (כמעט שקל). אם הוא מדבר פחות ממה שהחבילה נותנת אז נוצר מצב שבו בנק הדקות שלו לא נוצל והוא שילם סתם. אם אתה יודע שאתה מגיע לכמות הSMS והשיחות הללו ולא עובר אותה כמעט אז שווה לך להישאר בסלקום.

פורסם

אני לא מגיע לכמות הזו אבל זה אני יכול לדבר חופשי ללא הגבלה כי הכמות הזאתי היא מספיקה לי מעל ומעבר ואין לדעת אם אצטרך מתישהו להגיע אליה. זה עדיף מאשר להתקמצן על כל שיחה ולדאוג לחשבון שיגיע(שזה המצב שהיה לי לפני שלקחתי את החבילה הזו).

פורסם
אני מעלה את השרשור מהאוב כדי לעדכן שעברתי היום לרמי לוי, וזו היתה חוויה מעניינת.

הגעתי לסניף רמי לוי ב8:30 בבני ברק אחרי שסיימתי סידורים אישיים, וסיימתי שם תוך 10 דקות בדיוק. יאמר לזכותם שהשירות אדיב, את החוזה קיבלתי במייל והוא מנוסח בצורה פשוטה וברורה, ללא הרבה התפלפלויות משפטיות, וללא כמות דפים שהייתה גורמת לגרינפיס לצעוק "גוועלד". עוד נקודה לזכותם.

כשאני הגעתי לא היה תור ונכנסתי ישירות אל הנציג שהתפנה.

כשקמתי מהכיסא והסתובבתי ללכת עמדו 15 אנשים בתור אל עמדות ההצטרפות שכולן היו מלאות:shock:

איכות השיחה טובה (לא מרגיש הבדל בין סלקום לרמי לוי), והגלישה הסלולרית היא לשמחתי הרבה יותר מהירה מסלקום.

קיבלתי סים, ניידתי את המספר ושלום על ישראל-ב12 בצהריים הניוד נכנס לתוקף.

אחרי 15 שנה עם סלקום, הגיע הזמן לשלוח אותם ל**** :evil: .

על פי החישוב שלי-עם רמי לוי אני יכול לחסוך לפחות 180 שקלים מהחשבון הסלולרי שלי.

עשית צעד מצויין שהיה בהחלט מתבקש ולא לחינם רמי לוי כבר צבר 60 אלף לקוחות.

פורסם

הבעיה שהם מתאימים רק למי שמדבר מעט יחסית

כך שאצטרך בינתיים להישאר בסלקום, הרע במיעוטו ,כנראה.

אורנג ופלאפון לא טובים יותר, מניסיון...

8)
פורסם
הבעיה שהם מתאימים רק למי שמדבר מעט יחסית

כך שאצטרך בינתיים להישאר בסלקום, הרע במיעוטו ,כנראה.

אורנג ופלאפון לא טובים יותר, מניסיון...

תעשי חישוב כמה עולה לך דקת שיחה בחבילה הנוכחית שלך, והאם את עוברת אותה. לדעתי כל עוד לא עוברים את החבילה ב90 אחוז מכמות הדקות שלה אז משתלם לעבור חברה.

פורסם

אם הם יתקשרו, הם יציעו לך זיכוי של 600 שח על כל קו וכמובן תוכנית "30" (קרי: 29.90 שח דמי מנוי חודשיים, 30 אג' זמן אויר לכל היעדים... ובקיצור, הבנת את הרעיון).

תוכנית מתחרה לרמי לוי אין להם. החבילות שיש לסלקום\אורנג'\פלאפון הן עדיפות למי שבאמת מדבר ה-מ-ו-ן ובאופן כזה שסכום החשבונית, כל חודש, דומה לאלו הקודמות (אחרת אם יש חודש שאתה מדבר 100 דקות וחודש שאתה מדבר 800 דקות, זאת בעיה ולא בטוח שזה משתלם).

BTW: בחודש-חודשיים הראשונים לרמי-לוי, היו פה ושם בעיות (בעיות עם הודעות מספקי תוכן, חיוג לכוכביות וכד'). נכון להיום הם התגברו על כל הבעיות וכולם מקבלים הודעות (כולל מספקי תוכן שאתה רשום אליהם) ומחייגים כוכביות ללא בעיה.

בעניין האינטרנט, ב SPEEDTEST אני מקבל 2MBit בהורדה ו 1Mbit בהעלאה. למיטב ידיעתי זה עדיף על סלקום עשרות מונים (שם הם מוכרים לך אומנם חבילה ללא הגבלה ב 25-30 שח, אבל של 384Kbit).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...