Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר במאזדה 5 שנת 2008 מליסינג.

בדוח רשמו:

שילדה ומרכב:

ליקויים בעלי משמעות גבוהה - לאחר תיקון תאונה מאחור צד ימין תיקון משקוף ודופן.

ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקוני פגיעות בגוף הרכב ומרכב סביב, תיקוני פח צבע, פגיעות פח.

העברת כח - שמן כהה בלאי דיסקיות הילוכים. -- לדברי הבוחן מדובר בבלאי טבעי.

הבוחן אמר שהרכב תקין.

לגבי הליקוי עם המשמעות הגבוהה, הבוחן אמר שאין בעיה בטיחותית, אבל המשקוף תוקן ותיקון משקוף זה בהגדרה "משמעות גבוהה".

מה דעתכם?

כדי לקנות או להתרחק?

אם לקנות אז כמה אחוזים צריך להוריד מעבר להנחה של הליסינג?

האם כשאמכור את הרכב ישחטו אותי במחיר?

תודה רבה

פורסם
אני אישית לא הייתי מתקרב. לא חסר מאזדות בשוק כאלה שלא עברו תאונות. אלא אם כן אתה קונה אותה במחיר שחיטה.

כמה אחוזים מתחת למחירון?

פורסם

תיקון משקוף זה פגיעה בשאסי. השאלה מה המחיר המבוקש - אם הוא נמוך בכ-15-20% מהמחירון אז אולי כדאי, אם לא חפש מאזדה 5 אחרת, יש רק עוד כמה מאות אחרות למכירה...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
תיקון משקוף זה פגיעה בשאסי. השאלה מה המחיר המבוקש - אם הוא נמוך בכ-15-20% מהמחירון אז אולי כדאי, אם לא חפש מאזדה 5 אחרת, יש רק עוד כמה מאות אחרות למכירה...

אתה בטוח שתיקון משקוף זה פגיעה בשאסי?

15-20% בנוסף להפחתה של 12% על זה שהרכב מליסינג?

פורסם

נשמע שהרכב עבר תאונה בצד כלומר גם בדופן (החלק שמאחורי הדלת האחורית) וגם המשקוף (העמוד שנמצא בין 2 הדלתות והוא למעשה חלק מהשלדה) ניזוקו, השאלה היא מה הייתה חומרת הפגיעה וכיצד תיקנו, יש מקרים שבהם חותכים חלק מהדופן האחורית ומרתכים חלקים מרכבים אחרים שעברו תאונות והגיעו לפירוק.

אני באופן אישי הייתי מדלג לרכב הבא גם אם הפגיעה לא הייתה חמורה.

פורסם
נשמע שהרכב עבר תאונה בצד כלומר גם בדופן (החלק שמאחורי הדלת האחורית) וגם המשקוף (העמוד שנמצא בין 2 הדלתות והוא למעשה חלק מהשלדה) ניזוקו, השאלה היא מה הייתה חומרת הפגיעה וכיצד תיקנו, יש מקרים שבהם חותכים חלק מהדופן האחורית ומרתכים חלקים מרכבים אחרים שעברו תאונות והגיעו לפירוק.

אני באופן אישי הייתי מדלג לרכב הבא גם אם הפגיעה לא הייתה חמורה.

תודה על התשובה.

מדובר במאזדה 5 והמשקוף הוא המשקוף הימני הפנימי של הדלת האחורית\חמישית ולא אחת מ 4 הדלתות הצדדיות.

לפי הבוחן הוא רואה סימנים שמילאו וצבעו ושאין שום בעיה בטיחותית. הוא לא אמר שום דבר לגבי ריתוך. אני אישית לא ראיתי שום סימן על הקורה.

בחברת הליסינג אמרו לי שהנהג דיווח שהרכב נפגע בחניה כשהוא נסע אחורה ופגע בגדר.

חוץ מהבעיה הזו הרכב נראה תקין לחלוטין. לכן אני מתלבט האם כדאי לוותר ולחפש רכב אחר או בכל זאת לקנות את הרכב הזה עם הנחה נוספת. ואם לקנות אז כמה להוריד מהמחירון לאור העובדה שמדובר ברכב ליסינג (נהג יחיד).

תודה

פורסם

גם עם ההנחה שתקבל קח בחשבון שלא יהיה לך קל למכור רכב כזה בהמשך ואם תקבל הנחה תצטרך כמובן לגלגל אותה לרוכש הבא.

אגב בנוגע לתיאור של חברת הליסינג, ברור שהם ינסו כמה שיותר לייפות את המצב ולהגיד שהרכב בסך הכל נשרט ובגלל שהם חותרים לשלמות הם מתקנים כל שריטה אבל אם היה רק תיקון צבע זה לא היה מופיע כמשמעות גבוהה, חייבת להיות שם עבודת פחחות.

פורסם

נהג יחיד או לא נהג יחיד, ברגע שרשום לך "החכר" ברשיון אז ההסתכלות היא על כליסינג לשעבר, שמוריד עד 22% לפי המחירון הלאומי (שים לב, לשעבר, ז"א עכשיו יורידו לך 12-14 אחוז כי זה רכישה ישירה מהם. כשתרצה למכור- זה יהיה 22%).

בנוסף לזה, פגיעה משמעות גבוהה מורידה המון מסחירות הרכב, וזאת לאחר שבדקת שאין לפגיעה השלכות בטיחותיות.

כמה זה המון? לדעתי רכב כזה צריך להימכר לא יותר מ-60-65 אחוז ממחירון מלא.

ע"מ שנוכל לעזור יותר:

כמה דורשים על הרכב?

כמה ק"מ עבר?

מה הירידת ערך שנקבעה ע"י שמאי והאם יש לך דו"ח שמאי על כך?

והאם אתה ביצעת את הבדיקה במקום שבחרת?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
תודה על התשובה.

מדובר במאזדה 5 והמשקוף הוא המשקוף הימני הפנימי של הדלת האחורית\חמישית ולא אחת מ 4 הדלתות הצדדיות.

לפי הבוחן הוא רואה סימנים שמילאו וצבעו ושאין שום בעיה בטיחותית. הוא לא אמר שום דבר לגבי ריתוך. אני אישית לא ראיתי שום סימן על הקורה.

בחברת הליסינג אמרו לי שהנהג דיווח שהרכב נפגע בחניה כשהוא נסע אחורה ופגע בגדר.

חוץ מהבעיה הזו הרכב נראה תקין לחלוטין. לכן אני מתלבט האם כדאי לוותר ולחפש רכב אחר או בכל זאת לקנות את הרכב הזה עם הנחה נוספת. ואם לקנות אז כמה להוריד מהמחירון לאור העובדה שמדובר ברכב ליסינג (נהג יחיד).

תודה

נפגע בחניה? נשמע הזוי מדי לתיאור מכה שכזו. ומה ציפית שהסוכן יגיד לך? אתה תסבול אחר כך כשתרצה למכור אז למה להכנס למיטה חולה?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...