Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר מחודש ב - 170 ש"ח - כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר בעל טויוטה קורולה 98 עם מצבר ישן למדי שמתחיל לעשות בעיות.

ראיתי הצעה ממש זולה , אולי יותר מדי - תמורת 170 ש"ח מקבלים בדיקת מצבר ישן, פירוק והרכבה למצבר ממוחזר , אחריות ל - 6

חודשים. ההצעה מתאימה לגדלי מצבר 45/46/50/55/60 אמפר.

מה זה בכלל מצבר ממוחזר ? שווה ללכת על זה למוגבלי תקציב ? איפה המילכוד , אם יש ?

http://www.deals.cuponim.co.il/deals/hiper_helef_deal/?aff_id=100

פורסם

קרא כאן:

http://www.batterydoctors.com/tech.html

זו נראה לי יותר כמו חברת זכיינות מעסק רציני.

לוקחים מצבר ישן, מוסיפים לו חומר כימי לא חומצתי של חברת ProTec אשר מנקה את הלוחות (מסיר גבישים של גפרת עופרת שנצמדו אליהם) ומאריך את חייו, טוענים את המצבר ומדביקים מדבקה.

לפי המודל הכלכלי שלהם, עלות הטיפול היא 5$ והמצבר המחודש נמכר ב- 18-35$ (בארה"ב).

אתה משלם עבור אחריות של 6 חודשים.

האם זה כדאי? אם אתה רוצה למכור את הרכב שלך מבלי להחליף מצבר בעלות של 400 ש"ח - אולי.

אם אתה רוצה מצבר אמין ותקין , ככל הנראה לא.

מעניין מה יש ליצרני המצברים שבפורום לאמר על הנושא.

פורסם

למה לא? מצבר לשנה תמורת 340 ש"ח, (2 מצברים) נראה לי מחיר סביר. להבטיח לך שלא תתקע איתו אף פעם? אני לא מבטיח.

בקיצור, זה מצברים משומשים\גמורים שעושים להם החייאה לתקופה קצרה. אבל שוב, אם יחליפו לך במקרה תקלה ולא איכפת לך לבלות במוסך\בבית כמה פעמים, למה לא.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

זה נשמע כמו עיסקה לא רעה בכלל לאור העליה במחירי המצברים.

אם המצבר "המחודש" יספיק לשנה בערך עשינו עסק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
קרא כאן:

לוקחים מצבר ישן, מוסיפים לו חומר כימי לא חומצתי של חברת ProTec אשר מנקה את הלוחות (מסיר גבישים של גפרת עופרת שנצמדו אליהם) ומאריך את חייו, טוענים את המצבר ומדביקים מדבקה.

לפי המודל הכלכלי שלהם, עלות הטיפול היא 5$ והמצבר המחודש נמכר ב- 18-35$ (בארה"ב).

אתה משלם עבור אחריות של 6 חודשים.

האם זה כדאי? אם אתה רוצה למכור את הרכב שלך מבלי להחליף מצבר בעלות של 400 ש"ח - אולי.

אם אתה רוצה מצבר אמין ותקין , ככל הנראה לא.

מעניין מה יש ליצרני המצברים שבפורום לאמר על הנושא.

לא רק ליצרנים גם לבעלי המקצוע יש מה לומר!!!

עצם העובדה שהם מתחייבים רק ל6 חודשים אני יכול להבין מדוע עם קצת מזל אולי תוכל למשוך עד סוף השנה בכל אופן גם

ליצרני המצברים יש תשובה ניתן לרכש מצבר עם רק 12 (במקום 20 או 18 )חודשי אחריות והוא זול יותר ומנסיוני עמיד בהרבה!!!

וכך לא תתקין מצבר בחורף שיחזיק רק עד הקיץ!!!

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם
אבל שוב, אם יחליפו לך במקרה תקלה ולא איכפת לך לבלות במוסך\בבית כמה פעמים, למה לא.

חוק מרפי אומר שהמצבר מתקלקל דווקא בליל חורף קר וגשום, רחוק מן הבית ומן המוסך, כשגם הסוללה של הסלולרי ריקה.

המחיר הוא 170 ש"ח בקופון הנחה היום. איש לא מבטיח לך שזה יהיה המחיר בעוד חצי שנה.

מכיוון שההחלפה מבוססת על החזרה של המצבר שלך, כדאי לוודא שהם יהיו מוכנים לקבל בעוד חצי שנה את המצברים שהם עצמם חידשו.

מאך 1

כמובן שגם לבעלי מקצוע - גם לחשמלאי הרכב יש מה להפסיד ממוצר המתחרה במכירות של מצברים חדשים.

פורסם
למה לא? מצבר לשנה תמורת 340 ש"ח, (2 מצברים) נראה לי מחיר סביר.

לי נראה לא סביר, כי אפשר לקנות מצבר חדש מתוצרת טובה בפחות מ-500.

דני

פורסם
קרא כאן:

העסק יושב בתוך "היפר חלף" שעוסק בפירוק מכוניות לחלפים. אני מניח שמדובר פשוט במצברים משומשים שפורקו והוטענו מחדש, אם יש צורך. גילו של מצבר ממכונית שעברה תאונה יכול להיות בין יום לכארבע שנים או יותר, ולכן לתת אחריות של חצי שנה (בהנחה שהישנים מאוד נזרקים) זה סביר גם בלי שום טיפול "מחייה נעורים", אם קיים כזה.

:turn-l:
פורסם

כתוב שתוקף השובר עד 9/2011 .

ככה שהוא כבר מזמן לא בתוקף.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...