Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, המנוי בוטל.

אתה באמת יכול לכתוב מכתב תגובה, זה דבר ראשון. דבר שני - אלטרנטיבה למעריב? בוודאי שלא ידיעות, זה אותו הדבר. שמעת על "הארץ"? (עיתון לאנשים שחושבים את עצמם :wink: )

רוני

שמע, זה באמת |א-ט| לגמרי, אבל...

מעריב וידיעות אותו החרא.

ה"ארץ" כבד לי, אני קונה אותו רק בימי שישי בשביל המוסף ו"כל העיר".

בשביל חדשות יש אינטרנט. כל דבר שלא מתעדכן כל שלוש שניות הוא לא מעודכן (אח, הילדים של ימינו...).

מכתב תגובה לא מעניין אותי. זה מעולם לא היה הסגנון שלי, שלא לדבר על זה שאני מתקשה להתבטא בצורה "ממלכתית" ( :wink: ) כך שאני אצליח לשכנע מישהו. מלבד זאת - אנשים טיפשים אין טעם לשכנע, ואת מי שאפשר לשכנע אני לא מסוגל. אולי מישהו כישרוני יכול.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, המנוי בוטל.

אתה באמת יכול לכתוב מכתב תגובה, זה דבר ראשון. דבר שני - אלטרנטיבה למעריב? בוודאי שלא ידיעות, זה אותו הדבר. שמעת על "הארץ"? (עיתון לאנשים שחושבים את עצמם :wink: )

רוני

תמיד יש את "הצופה" :wink:

אין סיכוי שיהיה עיתון נורמלי במדינה הזו, במקום אנחנו תקועים עם צוהובונים... :mm_tongu:

Finger's gonna kill me.

פורסם

יכול להיות שאני מאוד תמים אבל ה"מפגש" עצמו זה רק זה - מפגש. כן כן, הרוב מגיעים רק לראות מי/מה חדש .... וזהו. אם יש כאלה שנוסעים אחרי זה לעשות משנהו אחר - זה לא קשור למפגש!

"מפגש" כפי שכונה, זה בסך הכל, בדיוק זה = מפגש. משניים ועד אלפיים אנשים שבאים לראות ולהראות עם המכוניות שלהם. גם כאלה בלי מכוניות בכלל יכולים ובאים לראות.

אני יודע שרובנו מנסים למנוע השתולליות - כי "צלחת" או "פתיחה" אחת לא בשליטה ומישהו ידרס או יפגע באחת המכוניות המושקעות....ולא יהיה יותר "מפגש" לאף אחד.

בשנה האחרונה קמו "מפגשים" פתוחים בכל הארץ חוץ מרמת גן - בחיפה, ירושליים ובאר שבע ומפגשים סגורים של מועדוני מכוניות למיניהם, כגון מועדון קרס-פורום, מועדון אלפה רומאו, מועדון PSI, מועדון STI, מועדון הרודסטרים, מועדון מקס טונינג ומועדון פורשה ישראל.

"המפגש" זה לא תחרות. אין בהם ר-י-י-ס-י-ם או תחריות מהירות מסוג אחר. ה"בדיקות יכולת" למיניהם שמתבצעים "אי-שם" הם עדיין נגד החוק במדינת ישראל. ואת זה אני מסכים ב1000% צריך לעצור ומי שמחפש את זה יצטרך לחכות עד אשר יאושר בכנסת.

אבל לגבי הכתבה וההתנפלות על רכבי ספורט למיניהם צריך להוכיח שזה לא נכון.

לי אין קשרים בעיתונות. ועברית זה לא הצד החזק שלי. - -אבל אם יש למישהו כאן חבר/ אבא/ דוד/שכן עיתונאי תשאל אותו אם הוא יכול לברר ב% מכול התאונות בארץ כמה מעורבים מכוניות משופרות?

מכל הדוחות המהירות הכלל ארצית בשנה - כמה ניתנו למכוניות ספורטיביות וכמה "סתם" מכוניות?

בכמה % הידע בנהיגה "נכונה" או "מתקדמת" גבוהה יותר אצל חברה בעלי מכוניות ספורטיביות מכלל ציבור הנהגים בארץ?

מכלל ציבור הנהגים בארץ - איזה אחוז עשו קורס נהיגה בסיסית / מתקדמת באחד מהבי"ס הפועלים : ספורטיביות מול רגילות?

מי צובר יותר נקודות של משרד התחבורה בעבירות תנועה (לא על מהירות) ספורטיביות או רגילות?

יש כאן חבר או שניים עם קשרים ב"אוטו" ו"הגה" שאני יודע עליהם - לא הגיע הזמן לאיזה תחקיר מעמיק בנושא?

עם תמונת מצב אמיתית לגבי מה שקורה בכל ה"מפגשים" ברחבי הארץ?

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אח שלו זה מ2004!!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...