Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בליסינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לאבא שלי מאזדה 3, 2008 בגרסה הבסיסית, שעברה 45,000 ק"מ (יחסית מעט לרכב ליסינג לא?) ב70,000 ש"ח... מה אתם אומרים?

פורסם

אני אומר תפתח יד 2 ותבחר מבין אלפי המאזדות 3 למכירה (שרובן ליסינג) אחת שמורה יותר ובמחיר הרבה יותר זול מ-70 אלף ש"ח.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
אני אומר תפתח יד 2 ותבחר מבין אלפי המאזדות 3 למכירה (שרובן ליסינג) אחת שמורה יותר ובמחיר הרבה יותר זול מ-70 אלף ש"ח.

אני אומר שזאת טעות קריטית.

איזה מאזדות מגיעות לסוחרים פרטיים שמפרסמים ביד 2? הרי את המכוניות הטובות, עם הקילומטראז'ים הסבירים וללא תאונות מוכרות חברות הליסינג לבד דרך המגרשים שלהם. מה מגיע לסוחרי יד 2 למינהם? כל השאר..

מאזדה מליסינג קונים רק מחברת ליסינג, לא משום מקום אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם יש לך זמן להתעסק עם בדיקות של מכוניות בידיים פרטיות הייתי מחפש רכב פרטי(לדעתי הם גם יימכרו במחיר הזה).

רכב בן 4 מליסינג גם אם הק"מ לא גבוה עולה פחות מ70K יותר לכיוון ה60K.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

רכב מליסינג יורד למכירה אחרי 3 שנים, ייתכן באמת והוא היה אצל מישהו שנסע בסה״כ 15,000 ק״מ לשנה.

מצד שני חברות ליסינג לעיתים מוכרות רכבים עם ק״מ נמוך בגלל בעיה ברכב שהשביתה אותו עד כדי כך שהחליפו לבעל הרכב את הרכב הצמוד שלו.

בכל מקרה צריך להתעקש על בדיקה ולבקש מהם להוציא דו״ח טיפולם. הם חייבים לתת.

אני יכול להגיד מידיעה אישית שהיום השוק של מכירת רכבי הליסינג נמצא בקשיים, החברות כן יוצאות בכל מיני מבצעים וכו׳ על מנת למכור והעיקר למכור ומהר. חשוב להבין שבגלל שיטת השיעבודים שחברות ההשכרה והליסינג עובדות בה, כל יום שהרכב יושב במגרש הם מפסידים כסף.

פורסם

אם זו הגרסה הבסיסית, אז המחיר שאבא שלך קיבל מצוין (9K מתחת למחירון, הפחתה של למעלה מ10%),

הפחתה גבוהה יחסית לרכב עם קילומטראז' כזה, ולעובדה שזה רכב ליסינג ולא השכרה.

שיעשה בדיקה לרכב ובמידה והכל כשורה שיהיה סמוך ובטוח שזו עסקה טובה.

ענת

אוויס

הוצע לאבא שלי מאזדה 3, 2008 בגרסה הבסיסית, שעברה 45,000 ק"מ (יחסית מעט לרכב ליסינג לא?) ב70,000 ש"ח... מה אתם אומרים?
פורסם
אני אומר שזאת טעות קריטית.

איזה מאזדות מגיעות לסוחרים פרטיים שמפרסמים ביד 2? הרי את המכוניות הטובות, עם הקילומטראז'ים הסבירים וללא תאונות מוכרות חברות הליסינג לבד דרך המגרשים שלהם. מה מגיע לסוחרי יד 2 למינהם? כל השאר..

מאזדה מליסינג קונים רק מחברת ליסינג, לא משום מקום אחר.

בוודאות ומנסיון אתה מדבר שטיות!

גם עם כל הרכבים שנמצאים בחברות הליסינג היו עם 50-70 ק"מ עדין היו מגיעים לסוחרים רכבים מכיוון שחברות הליסינג

לא יכולות להיפטר מכמות עצומה של מכוניות לבד ובזמן סביר.

ולכן גם רכבים עם תאונות גם רכבים עם ק"מ גבוהים וגם הרכבים "סניף" שאתה מדבר עליהם האלה עם הק"מ הנמוכים מגיעים לסוחרים

פורסם

ומה נראה לך שחברת הליסינג תעביר קודם לסוחרים? את הרכבים הטובים שקל למכור או את הרכבים הג'יפה שקשה למכור?

ולמה נראה לך שחברת ליסינג מעדיפה להפסיד כמה עשרות אחוזים ממחירו של רכב טוב, במקום להעמיד אותו באחת הסוכניות לעוד חודש או חודשיים?

ברור שגם רכבים טובים מגיעים לסוחרים. אבל כמות הרכבים הטובים שמגיעה אליהם בטלה בשישים לעומת כמות הג'אנק.

פורסם

מה שאינך מבין זה שכל רגע שהרכב עומד בחברת הליסינג זה סוג של הפסד כסף על כל יום... אם זה בירידת ערך, אם זה בתוקף הטסט(שאגב כל חברות הליסניג משלמות את הרכב כ45 יום לפני פקיעת המועד- ככה שמי שקונה מחברת ליסינג שנשאר לו עוד חודש+- מרוויח) ואם זה בזה שבזמן שהרכב עומד זה כסף עומד ולא נזיל...

לא מבין לא אתה מתעצבן מהתגובה לא ניסיתי להתנגח בך אלא רק להבהיר משהו אך אתה בוחר לקבל את זה בעצבים זכותך...

פורסם

אם אתה לא רוצה להתעסק עם סוחרים אתה יכול לגשת ליבואני המכוניות ולקנות מהם מאזדה 2008 מיד פרטית עם ק"מ סביר.

אנשים עושים טרייד אין לרכב הישן ולכן יש שם רכבים טובים(לא כולם מחליפים בגלל בעיות ברכב או בלאי אלא גם בגלל שנגמרה האחריות).

ומשום מה לא נראה לי הגיוני שהמחירון של מאזדה 3 מליסינג הוא 79K לפי מחירון יד 2 המשוקלל המחירון הוא 64K.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא מבין לא אתה מתעצבן מהתגובה לא ניסיתי להתנגח בך אלא רק להבהיר משהו אך אתה בוחר לקבל את זה בעצבים זכותך...

מעצבן אותי לקרוא שלמרות כל שרשורי האזהרה וכל הניסיונות שלנו בפורום להרחיק אנשים מאותם רכבים בעיתיים, אתה דוחף אנשים אל מכשול. אני עובד מספיק זמן בתחום כדי לדעת מה הסיכוי ליפול לעומת הסיכוי להצליח והנאום שנתת חוטא למציאות.

כתבת שהחברות מעדיפות כסף נזיל? ובכן, דוגמא מהשבועות האחרונים. בשלמה-סיקסט העדיפו להחזיק במלאי מונדאו עם קילומטראז׳ נמוך במשך, תחזיק חזק, 8 חודשים ולא למכור אותה לסוחר. אז מה זה אומר על המונדאו שהם כן העבירו לסוחרים?

• תוכן חדש...