Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים עשיתי תאונת דרכים עם הרכב..

כולי תהייה עם הרכב שלי הלך טוטאלוס, ובשביל זה צירפתי 2 תמונות..

אפשר לראות מה שסימנתי בצהוב שזה הקורה הקדמית...

מה דעתכם? טוטואלוס או לא?

_1_~1.jpg

ffd.jpg

פורסם

דבר ראשון - הגומל ביום שישי. אם לא ציינת אני מניח שלא היו נפגעים אחרים בתאונה?

דבר שני - בקרוב: מודעה באזור הסוחרים של יד 2 "מזדה 2 כחדשה מרופא שלא יצא מהבית"...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה אומר שמחר בבוקר השמאי מודיע על אובדן להלכה ומביא לי את ערך הרכב? או שהוא מוכרז טוטאלוס?

מה זה אומר?

זה פעם ראשונה שלי ומקווה אחרונה

פורסם

קשה להעריך

צריך עוד תמונות פנימיות , מתחת למכסה ,מרחק סרנים , ומבט על קווי האורך של הדלתות , אם יש סימני כיפוף .

וכמובן - שנת יצור הרכב שווי הרכב , והערכת התיקון - אבל נראה כי הרכב הולך להשבתה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם זה יהיה מה שהם קוראים לו "אובדן להלכה" יתנו לך את המחירון מינוס קיזוזים ואת הרכב יתקנו ויחזירו לכביש, וימכרו אותו כרכב רגיל (אם אני לא טועה עוד לא נכנס לתוקף החוק שמחייב שיהיה רשום ברשיון אם הרכב עבר תאונה של טוטאלוס או אובדן להלכה).

• תוכן חדש...