Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין תושבת מנוע תחתונה ועליונה לקליאו ספורט שלי מפאוור פלקס ואני לא בטוח שהבנתי מה שני החלקים האלה

1. (PFF60-211K) DOG BONE (TWISTED) ENGINE MOUNT BUSH KIT

2. (PFF60-206K) DOG BONE ENGINE MOUNT BUSH KIT

תודה ויום טוב

פורסם

לפי מה שרשום:

206 - מתאימה לקליאו ספורט דור 1.

211 - מתאימה לקליאו ספורט דור 2.

מדובר כמובן על תושבת מנוע תחתונה (מקראת גם עצם כלב כפי שאתה רואה).

אני לא זוכר שיש הבדל ביניהן, אבל עברו 4 שנים אז הזיכרון כבר לא משהו.

איזה דור ואיזה שנה הצפרדע שלך?

בזמנו התעניינתי בשיפור לתושבות פאוורפלקס וירדתי מזה לאחר בירורים. נאמר לי שתושבות כאלו יגרמו להרס מהיר יותר של שאר התושבות. נבירה בקליאוספורט.נט חיזקה השערה זו.

לגבי תושבת מנוע עליונה - בזמנו הרכבתי של רנו קנגו. נראית אותו דבר, עם הבדלים קטנים בסוג הגומי. והמחיר - לפחות אז - היה פחות מחצי.

חסרונות - היא נוהגת לשקוע לאחר כמה אלפי/רבבות ק"מ, מה שמביא לדפיקה מאזור הסעפת (מתנגשת בגשר). הפתרון הוא לשים שייבה שמרימה את המנוע לגובה התקין מחדש. התפקוד של התושבת, למרות השקיעה, לא נפגם.

זיו.

• תוכן חדש...