Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש לי מערכת הפעלה XP ומאתמול כאשר אני מעלה את FIREFOX אני מייד מקבל הודעה שהתכנית (FIREFOX) נתקלה בבעיה

ושאני יכול לשלוח מידע למיקרוסופוט...וכו' ואז התכנית נסגרת. ניסיתי את ה אקספלורר ואותו הדבר !

SPYBOT מצא כל מיני דברים וזה לא עזר. ניסיתי לעשות SystemRestor ואמנם זה עבר בהצלחה, אבל לא פתר את הבעיה.

ושוב התחלתי לקבל הודעות של Write delayed failed.

כל עוד אני לא לוחץ על "סגור" או על שליחת מידע למייקרוסופט, אני יכול לעבוד על הדפדפן תוך כדי שאני מזיז ימינה ושמאלה את חלון ההודעה.

מה שכן, אם אני הולך ל"התחל" ובוחר ב Windows update - עולה האקספלורר כאילו כלום.

וזה מה שמאפשר לי לכתוב את ההודעה הזו. אני מגיע לאתר של ה UPDATE ומקבל איזה הודעה שאני צריך לשנות הגדרה באבטחה של הדפדפן (שממילא מוגדרת), אבל משם אני פשוט הולך לאיזה אתר שבא לי בלי שום בעיה.

יש לכם הסבר הגיוני לתופעה הזו ?

היה לי וירוס לא מזמן שעיקר פעולתו הייתה להחביא את כל הקבצים על ההארד דיסק. כלומר, הווינדוס עלה, אבל אם לא ידעתי לאן אני צריך לגשת, זה כאילו לא היה.

האנטי וירוס שיש לי זה סימנטק - שהגיע יחד עם המחשב.

דיי נמאס לי מהמחשב הזה, אבל שנייה לפני שאני נאלץ פשוט לרכוש אחד חדש עם הכל מותקן ושיעזבו אותי בשקט, אני מעוניין לנסות למשוך עוד קצת עם הדרעק הזה.

פורסם

אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי כבר 6 פעמים בשבוע האחרון - םירמוט והתקנה חדשה של מ. הפעלה. ממליץ לך לעבור ל -

7. מעבר לזה, נסה לעבוד עם כרום ולראות אם ממשיך או לקנות אנטי וירוס נורמאלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא כל הבעיות נפתרות בהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. דווקא מהשגיאה שקיבלת אני מסיק שייתכן שיש בעיה בזכרון הRAM, או בעיה פיזית בדיסק הקשיח.

לחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי", בחר ב"מאפיינים", לאחר מכן כנס ל"מנהל האירועים" בחר ב"מערכת", ולחץ על העמודה שעליה רשום "מקור". חפש שם שגיאות שמקורן הוא בדיסק הקשיח או בזכרון ובדוק את התאריך שהן נרשמו. אם תמצא שגיאות בנוסח

device/ide0/C has a bad block

an error has occured during paging operation

או משהו דומה לזה, הרץ סורק הדיסק על כל הכוננים של המחשב שלך. במידה וזה לא עוזר, הגיע הזמן להחליף דיסק קשיח/זכרונות. אם אין שגיאות כאלה, פרמט את הדיסק הקשיח (אחרי שתגבה את המידע הדרוש לך) והתקן את מערכת ההפעלה מחדש.

ד"א-מה ה spybot מצא, והאם הוא הצליח לנקות את הכל?

לגבי האנטיוירוס-תעיף את סימנטק והורד את nod32 מהאתר שלהם. אני משתמש בו כבר למעלה מ3 שנים, ויחסית לסימנטק הוא לא זולל משאבים, והוא לקח אחוז גבוה של VB awards (בדיקות בלתי תלויות שנערכות לגילוי וירוסים שהחתימה שלהם לא התעדכנה עדיין בבסיס הנתונים של החברה) וניתן לעדכון גם כאשר תקופת הניסיון נגמרת..:roll:

פורסם
לא כל הבעיות נפתרות בהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. דווקא מהשגיאה שקיבלת אני מסיק שייתכן שיש בעיה בזכרון הRAM, או בעיה פיזית בדיסק הקשיח.

לחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי", בחר ב"מאפיינים", לאחר מכן כנס ל"מנהל האירועים" בחר ב"מערכת", ולחץ על העמודה שעליה רשום "מקור". חפש שם שגיאות שמקורן הוא בדיסק הקשיח או בזכרון ובדוק את התאריך שהן נרשמו. אם תמצא שגיאות בנוסח

device/ide0/C has a bad block

an error has occured during paging operation

או משהו דומה לזה, הרץ סורק הדיסק על כל הכוננים של המחשב שלך. במידה וזה לא עוזר, הגיע הזמן להחליף דיסק קשיח/זכרונות. אם אין שגיאות כאלה, פרמט את הדיסק הקשיח (אחרי שתגבה את המידע הדרוש לך) והתקן את מערכת ההפעלה מחדש.

ד"א-מה ה spybot מצא, והאם הוא הצליח לנקות את הכל?

לגבי האנטיוירוס-תעיף את סימנטק והורד את nod32 מהאתר שלהם. אני משתמש בו כבר למעלה מ3 שנים, ויחסית לסימנטק הוא לא זולל משאבים, והוא לקח אחוז גבוה של VB awards (בדיקות בלתי תלויות שנערכות לגילוי וירוסים שהחתימה שלהם לא התעדכנה עדיין בבסיס הנתונים של החברה) וניתן לעדכון גם כאשר תקופת הניסיון נגמרת..:roll:

אם כבר, שיסתכל ביומן ארועים לגבי שגיאה של הדפדפן ויכניס את המספר של השגיאה בגוגל כדי למצא את הפיתרון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה לכולכם !

ניסתי את כרום - אותו דבר. מייד כשהוא עולה, עולה ההודעה הזו וזה נסגר.

שוב - כעת - אני עולה דרך ה UPDATE ועובר לכאן.

אצלי זה באנגלית.

מתן, אני מניח שאתה מתכוון ל Device manager ?

אם כן, אני לא רואה שום "מקור" / source...

מה שכן, ניסיתי לבטל את ה Enable write chaching on the disk. - המלצה שמצאתי בכמה אתרים שדנו בבעיה מסוג זה. למרות - שעד מכת הוירוס ההיא, לא הייתה לי בעיה כלל. שורה תחתונה זה לא עזר לי.

אצה מציע לעשות סרקיה של הדיסק? אפשר לסמוך על סורק דיסק של הווינדוס ? או שצריך משהו "משוכלל" יותר ?

ובכן, זרקתי את הסימנטק - וחזרתי לMcAfee. יש לי אותו כבר משנת 2007 (קיבלתי שנה חינם מפיסי. מגאזין)

ומאז אני משלם להם כמה שקלים מידי שנה. כן, זה לא כ"כ נהוג בארצנו, אבל לא הייתה לי שום בעיה לאורך השנים האלה.

ומאז שזרקתי את המחשב הקודם, וקיבלתי את הנוכחי שהגיע מהעבודה של אשתי יחד עם הסימנטק - שנכשל במשימה :evil:!

והביא אותי לנקודה המרתיחה שאני נמצא בה כעת. לכן אני נותן את הכבוד וממשיך עם המקאפי.

למי ששאל לגבי הספייבוט - הוא מצא כל מיני "עוגיות" שאינני זוכר את שמן, אבל הוא הסיר בהצלחה את כולן. הייתי בודק, אילו "עוגיות" אלה, אבל המקאפי דרש להסיר את הספייבוט, שבתגובה נורא נעלב והטיח בחזרה במקאפי שהם בריונים וחולירות ושאני לא אקשיב להם... נחמץ ליבי אמנם אבל בחרתי ללכת עם ההמלצה של מקאפי. נו, לפחות היה לי משהו משעשע בכל הסיפור הזה.

פורסם

ומה לדוד נורטון יש להגיד על הסיפור הזה?

אמנם כתבו פה שפירמוט זה לא בעייה לכל תחלואי המחשב, אבל מחשב שנאכל ע"י וירוס, ובכן- אין הרבה מה לעשות בנידון...

אם אתה משוכנע שזה מהוירוס ההוא, ובכן, את דעתי רשמתי כמה תגובות למעלה.

פורסם

קליק ימני על המחשב

manage

event viewer

costume views

administrative events

עכשיו תפעיל את הדפדפן במצב שהוא יוצר בעיה ותסגור אותו לאחר שהבעיה קופצת. מיד אחרי זה תסתכל בדף התקלות, הוא אמור לכתוב לך שם את התקלה ואת המספר שלה. קוראים לזה EVENT ID. אתה תזהה את התקלה בעזרת התאריך והשעה שלה, תראה שהתקלה האחרונה (העליונה ביותר) נרשמה בדיוק כשהפעלת את הדפדפן.

זה ההליך בחלונות 7, אני פשוט לא זוכר איך זה בדיוק ב-XP אבל זה צריך להיות דומה עד זהה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

** העדכון האחרון של מיקרושמוק משגע (שיגע, בלשון עבר- הפירמוט עזר) גם את המחשב שלי. בידקו שלא הורדתם אותו בטעות.

פורסם

עדכון: שנייה לפני הפרמוט, החלטתי להריץ deep scan של האנטיוירוס שאני משתמש בו (Avira).

הבעיה נפתרה, כנראה איזה וירוס מעיק.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני חייב לציין שאתה האדם ה20 שאני נתקל בו עם הבעיה הזו בשבוע האחרון.

לדעתי ישנו וירוס שמשתולל ואנשים עוד לא קלטו את זה.

כולם רצים לפרמט ולא מריצים ניקוי משמעותי.

יותר נכון סוג של trojan או משהו מכיוון שבמקרה שלי הadaware החינמי תמיד מוצא ופותר את הבעיה (במיוחד אם הוא לא היה מותקן שם קודם).

לעדכן את הווינדוס ואת ההגנות ולהריץ ניקוי משמעותי.

פורסם

לעדכן את הווינדוס ואת ההגנות ולהריץ ניקוי משמעותי.

העדכון האחרון של הווינדוס 7 לא אוהב את המחשב שלי ואת המחשב של חבר קרוב. מומלץ להיזהר בשימוש. לא ידוע אם ראוי למאכל אדם.

• תוכן חדש...