Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קליק ימני על המחשב

manage

event viewer

costume views

administrative events

עכשיו תפעיל את הדפדפן במצב שהוא יוצר בעיה ותסגור אותו לאחר שהבעיה קופצת. מיד אחרי זה תסתכל בדף התקלות, הוא אמור לכתוב לך שם את התקלה ואת המספר שלה. קוראים לזה EVENT ID. אתה תזהה את התקלה בעזרת התאריך והשעה שלה, תראה שהתקלה האחרונה (העליונה ביותר) נרשמה בדיוק כשהפעלת את הדפדפן.

זה ההליך בחלונות 7, אני פשוט לא זוכר איך זה בדיוק ב-XP אבל זה צריך להיות דומה עד זהה.

אין לי CUSTOM VIEWS.

יש : Application

Internet explorer - ואין שם כלום-There are no items ...

Microsoft-windows -forwarding...

security

system

windows power shell

אז תחת SYSTEM יש לי חגיגה שלמה !

מה זה אומר ? שהוירוס דפק לי משהו בחומרה ? או שזה מקרי שהבעיות התחילו אחרי הוירוס ?!

eventViewer.jpg

פורסם

עד היום לא נתקלתי בוירוס שגורם לתקלה פיזית בחומרה של מחשב. וירוס יכול לגרום למחיקת נתונים, להשחתה של קבצים, אבל עוד לא נתקלתי בוירוס שגורם לסקטור פיזי בדיסק להפוך ללא שמיש או להפוך מקל זכרון RAM לסימנייה בספר :)

מה שלדעתי קרה הוא דבר פשוט-הדיסק הקשיח שלך קרוב לסיום חייו עקב פגם פיזי. אין שום קשר לפיירפוקס או להתקנה כלשהי. הכשל היחידי שיכול להיות קשור הוא כיבוי פתאומי של המחשב בזמן כתיבת נתונים לדיסק-ועקב כך (שוב, במקרה נדיר ביותר) חריטה של ראש הקריאה/כתיבה של הדיסק על הפלטות המגנטיות, דבר שהופך סקטורים שלמים בדיסק ללא-שמישים וגורם להאטה בעבודה השוטפת של המחשב ולהופעת שגיאות שאתה תיארת.

המחשב שלך כבר נתן לך סימן אזהרה-קיבלת write delay failed, דבר שמעיד על כך שהדיסק הקשיח שלך בעייתי עקב כשל מכני. רק בשביל הסקרנות-פשוט הקשב לתקתוקים של הדיסק הקשיח מהמחשב בזמן פעולה. דיסק קשיח רגיל מתקתק באופן שכמעט לא שומעים אותו. דיסק קשיח שעומד לסיים את חייו מתקתק בצורה מורגשת עם תקתוקים ארוכים, ורואים שהדיסק "נטחן" עקב הבהוב כמעט בלתי פוסק של הנורה בפאנל.

העצה הכי טובה שאני יכול לייעץ לך-גבה את הנתונים וקנה דיסק קשיח חדש, שעליו תתקין מערכת הפעלה חדשה, מההתחלה.

פורסם

אההה... כן תראה !

מרגע שקיבלתי את המחשב הזה שמתי לב שרעשי דיסק הקשיח כאן הם מורגשים מאד והדיסק "טוחן" המון.

אולי באמת יש לי כאן שילוב מקרי של וירוס שאכן היה לי כאן + תקלת דיסק.

מה שכן, חברים יקרים, אני שמח לבשר שאני כעת כותב שורות אלו מתוך ה FIREFOX !!!

כן כן, הוא חזר לעבוד.

הדבר היחיד ששונה, זה שיש לי כעת את ה McAfee מותקן במקום הסימנטק הזבל !

טרם סרקתי את הדיסק. למעט הסריקה שמתבצעת לפני ההתקנה.

מה שכן, בהחלט ייתכן שהמחשב שלי - או הדיסק, לקראת סוף החיים שלו.

אני מניח שבקרוב אבקש ייעוץ לגבי כמה מפרטי מחשב שקיבלתי. אולי נתקדם הלאה וזהו.

הEventViewer אצלי - עמוס בתקלות משונות.

פורסם

תלחץ על התקלה תפתח אותה ותראה מה המספר שלה וחפש את זה בגוגל, ככה תדע בגדול מה הבעיה.

אם אין באף מקום תקלה של הדפדפן, כנראה שמדובר בוירוס (למרות שאם יש הודעת שגיאה זה אמור להיות מתועד).

אישית אני משתמש ב-AVAST כבר כמה שנים, מאז שום בעיה שקשורה בוירוסים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...