Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

תוצאות בדיקה בקומפיוטסט נס ציונה (בדיקה שלי) של לוגאן ידנית 09 מליסינג (83K ק"מ):

תיקוני מרכב משמעות נמוכה סימני פגיע דופן ימין, תיקוני מרכב וצבע סימני תיקון בפנלים + חומר

מעיכות בתחתית\ריצפה מעיכות וסריטות בצבע + פגמים.

צמיגים אחורי שמאלי פגום צמיגים לא תואמים.

חוץ מזה הכל תקין (מנוע מוציא 93 כ"ס לטענת הבודק זה בסדר גמור) לא צריך אפילו כיוון פרונט.

כל הטיפולים בוצעו ביבואן.

חברת הליסינג אומרת שאין שילדה וכל התיקונים הם במסגרת :"השבחת רכב".

הסיכום הוא שטיפול 90K+ טיימינג יעשה במוסך המרכזי עכשיו על חשבונם סה"כ עלות הרכב 62K.

מה משמעות התיקונים? מחיר סביר (זה מחירון לוי יצחק +/-)

תודה

פורסם

מחיר סביר לרכב ליסינג הוא מינימום 15% פחות מהמחירון.

הרכב הספציפי הזה כמדומני מבוקש מאוד בקרב משפחות ברוכות ילדים כי הוא זול יחסית למתחרות כמו יונדאי I30 סטיישן.

פורסם

אני חושב שהמחיר לאחר הפחתת הליסינג:

http://pricelist.yad2.co.il/search.php?Type=1&Gear=-1&ManufacturID=61&Engine=-1&ModelID=6559&SubModelID=-1&Year=2009&search_submitbtn=

תיקוני מרכב ופגיעות דופן אופייניים לרכבי ליסינג .

אם אתה זקוק לרכב זול וחיסכוני ליותר מ 5 נוסעים, ובכוונתך להחזיק את הרכב שנים רבות - תקנה אותה. רכב במצב מכאני טוב וללא פגיעות בטיחותיות + טימינג על חשבון המוכר.

אבל אם אתה חושב על שמירת ערך ומכירה עתידית - תהיה לך בעיה קשה להשיג מחיר סביר.

אם כל הסיפור לא דחוף, תבדוק בחברות ליסינג גדולות (אלדן, אלבר, אוויס) - הן מחזיקות בסוג זה של רכב, ובקרוב מאוד (חודשים ספורים) ככל הנראה יצאו למכירה כמויות מ 2009, לאחר 3 שנות ליסינג. אולי תמצא לוגאן במצב יותר טוב (אבל גם עם תיקוני השבחה, קרוב לוודאי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום

אכן אני צריך רכב עם 7 מקומות (חשבנו על הג'מפי אבל האחזקה צפויה להיות יקרה יותר) שורה תחתונה כמו שאני מבין הרכב במצב טוב ואני אקנה אותו רק שחוקי מרפי עובדים שעות נוספות ודווקא שכבר מצאתי רכב (תקופה ארוכה לא היה) יש כמה אופציות נוספות

אחת מהן היא גם לוגאן אבל אוטו' עם 85K אחרי טיפול נקיה באותו מחיר עכשיו השאלה אוטומט או ידני?

פורסם

אם מבחינתך אין הבדל, לדעתי כדאי לקנות ידנית - יותר חיסכונית, יותר זריזה ופחות סיכויים לכאב ראש והוצאות רבות על שיפוץ הגיר בעתיד.

ג'מפי שמורה לא תהיה יותר יקרה להחזקה, במיוחד אם תטפלו ברנו במוסך היבואן.

אבל לך תמצא ג'מפי שמורה..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...