Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב, ביום חמישי גיליתי שגנבו לי את הפביה מהחנייה. (גיר ידני!!)

התקציב שלי הוא עד 130K, אני מחפש רכב בשבילי (ללא משפחה), הדרישות שלי הם:

1. חסכוני בדלק (מעל 1:11)

2. מראה חיצוני יפה - לא משעמם.

3. גודל מעל סופר מיני, לא רוצה שוב פביה

4. ביצועים סבירים

5. לא ג'יפון, SUV וכו'

הגעתי למסקנה שיש רק רכב אחד כזה - יונדאי ולוסטר ידנית ברמת גימור סופרים, לפי מיטב הבנתי יש מבצע ב"חבר" בסוף החודש על יונדאי ויש לי זכאות דרך אבא שלי.

ההתלבטות כזו, האם ישנן עוד אופציות מעניינות? או שכדאי לרכוש את הולוסטר.

אני מחפש רק רכב חדש מהסוכנות.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אתה יכול לנסות גם את הפוקוס המאובזרת במידה ומגיעה עם גיר ידני.

פורסם מבחן השוואתי בינה לבין הוולוסטר בוואלה, כדאי שתקרא.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

שניר, קודם כל - ראוי שתנהג בה, לפני שאתה רץ לקנות. שהמחיר לא יפתה אותך לרכוש מבלי לנהוג קודם.

הוולוסטר איכזבה אותי מאוד בכל הקשור למנוע - מרגישה חלושה מהפאביה TSI. עושה המון רעש ולא זזה בהתאם למצופה ובהתאם למראה העוטף את החבילה, אתה מצפה להרבה יותר מזה.

בנוסף לכך מאוד לא נוח להכנס למושב האחורי והוא צפוף להפליא מבחינת ראש - ואני לא אדם גבוה מהרגיל (1.78 ממוצעים).

מעבר לזה היא בהחלט מדליקה ומגניבה. האיבזור מאוד מכובד, הלוק בהחלט נאה, היא חביבה מאוד לנהיגה ועל פניו מדובר בחבילה לא רעה בכלל.

כפי שאמרתי לך בפון לפני כמה ימים, אם אתה עוד חושק באוקטביה 1.4TSI - שקול זאת שוב.

אין ספק שבמחיר בה היא נמכרת, אתה תקבל רכב חזק וזריז משמעותית, עם יותר מרחב לנוסעים ותא מטען עצום - שאין לך צורך ממשי בו מנגד. אלא אם אתה מתכנן להתחיל בהובלות :wink:

האוקטביה מתיישנת, יש לה רק 4 כוכבי בטיחות (למרות שהציון הכללי גבוה יחסית) והיא מוחלפת בקרוב מאוד.

אם אתה מוכן לבדוק אופציות מ"הבית", גש לבדוק את היטי הידנית - ואתה תופתע לטובה, אני מבטיח לך :-)

במקום להיות עקשן ומעצבן, גש ותעשה בה נסיעת מבחן. בטוח וסמוך שתצא מופתע מכל בחינה שהיא, בעיקר ביחס לפאביה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

3. גודל מעל סופר מיני, לא רוצה שוב פביה

אז מה,יש לך עכשיו פוביה,מהפאביה? :lol:

וברצינות,נשמע כאילו אוקטביה מתאימה לך בול :)

שבוע טוב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה על התגובות!

אוראל:

אני לא קונה רכב לפני שאני עושה נסיעת מבחן, זה ברור. אני כרגע בשלב המחשבות מה אני רוצה ונכון לעכשיו האופציות הן סקודה אוקטביה 1.4TSI או יונדאי ולוסטר.

הנטייה ל-וולוסטר בגלל המחיר, אבל שוב - כרגע זה רק בגדר מחשבה, עד שאני לא "מרגיש" את הרכב, אין מה לדבר.

EZUF:

יש מצב :) לאחר נסיעות מבחן אני אהיה חכם יותר, כרגע הכל בגדר מחשבות.

אני לא רוצה את הייטי, אני לא אוהב ג'יפונים למיניהם, בלי קשר אם היא מדליקה או לא, אני לא אוהב ג'יפונים או כל דבר דומה לזה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

שניר, אולי תפסיק להיות כבד ומרובע ותסמוך קצת על חברך היקר? :-D

קח את היטי הידנית לסיבוב. אחרי זה נדבר. אוקיי? :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האמת שפיאט בראבו יכולה להיות בחירה מצויינת.

120 כ"ס, עיצוב איטלקי ושלוש שנות אחריות.

ועוד תשאיר לך עודף בכיס.

שווה בדיקה מעמיקה.

אופציה נוספת אבל לא כל כך חסכונית היא הסיאט לאון.

הידנית נכנסת לך בתקציב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...