Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותי ניסאן מקסימה 2002 2.0 V6

אני צריך מספר חלקים שנראה שהם קצת יקרים (פלגים, מיסב מתיחה לאלטרנטור, מוטות מיצב ...)

מישהו יכול להמליץ על מקום זול שאני יכול למצוא שם את החלקים (עדיפות למקורי נראה לי ..)?

פורסם

אני מאזור נתניה.

ואיבי זו גם אופצייה, רק שאני לא בטוח איך אני יודע שזה חלק מקורי - יש לי את המק"ט (54618-2Y000) ואני מגיע למוצר OEM אבל אם אני מבין נכון זה חלופי:

Specifications:

• Fits the RH (Passenger Side) Front
  • Replaces dealer part numbers: 54618-2Y000, 546182Y000
  • Direct replacement
  • Built to strict quality control standards

If you can hear your sway bar rattling on a bumpy road it may be time to replace the end links. This link makes a great replacement and offers good cost savings over the dealer part.

Brand NEW fitting for the following years and models:

האם זה חלק מקורי או חלופי?

• ספונסר פורום
פורסם

נסה גם את זירת החלפים של קארספורום וגלגלים. רוב ספקי חלקי החילוף הגדולים מופיעים שם, ויתנו לך הצעת מחיר און-ליין תוך כמה דקות.

• תוכן חדש...