Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו חזרתי מהמפגש.

יוני אכן הצדיק את אמירתו ו..חברים.זה פשוט לשמוע ולא להאמין שדיבוריות עלומות שם מנגנות מיד שרבים מאיתנו היו מתים.

החזרתי מהר את הפטיש.

יפה יוני.מחכים להפתעה הבאה.

:-P

תודה.

רק חבל עכשיו שאני צריך להחליף רכב ולא אוכל להמשיך, המנוע שלי עשה את שלו.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באסה!

תן לי רק לתקן את עצמי לגבי משהו קטן יוני - זה נראה לי שבשבילי, המיד אצלך נשמע לי קצת באובר. מדגיש, עבורי.

יאללה יוני שדרג את הגברת ושיהיה בהצלחה.

---------- עוד משהו קטן ------------

אפרופו, אם תשימו לב באמת גודלת כאן המגמה להתקנת מערכות שמיצוי הפוטנציאל בהן מבוסס על איכות ההתקנה והכוונים במקום על עלות הרכיבים.

סה"כ זו מגמה נכונה מאוד והפוטניאל הגלום ברוב הרכיבים הפשוטים, הוא הרבה יותר גדול ממה שהרוב המוחלט של האנשים חושבים.

דוגמא נהדרת לכך היא איתמר בכבודו ובעצמו.

הרכיבים היקרים יותר, רכיבי הבוטיק אפשר לקרוא לזה לא מצדיקים את עצמם למי שמחפש מערכת שנשמעת ממש טוב, למי שפשוט רוצה להנות מסאונד טוב.

בשביל זה אפשר לקנות רכיבים זולים בהרבה שמצטיינים בתחום תדר ספציפי ולנצל אותם היטב.

אנחנו נראה יותר ויותר מערכות שכאלו ככל שהמצב הכלכלי של מעמד הביניים כאן ימשיך להשחק - כי זה פשוט יקר, זה שמנת, אלו הן מותרות.

אבל - למי שמחפש את התחרותיות שבדבר ואת הניואנסינים הכי קטנים בתחום -> יש הצדקה להשקיע ברכיבי בוטיק כי הם המכסה שסוגר על הסיר בסופו של דבר והם אלו שמשלימים את ההתקנה ואת הכוונים מהצד של הציוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אתה חייב להבין שקשה לשמוע את התמונה הכולל דרך מצלמה.

כולם לא האמינו למה שהאוזנים שלהם שומעות.

וכולם אהבו כל כך את הטוויטרים של הסוני שגם אני עד עכשיו לא מאמין לסאונד שלו. :-)

מחר אני בשוק העדכן, עם קניתי משהו חדש.

פורסם

טוב אני גם מוכרח לציין שאכן הילד לא לוקה בקדחת האודיופיל הים תיכוני:lol: זה באמת נשמע טוב!!

אבל וזה אבל גדול כמו שציינתי במפגש עצמו, דיי בטוח שמעבר לג'אנר מוזיקה הזה הרמקול של הדיבורית יעוף בשיגור החוצה או יצלה את עצמו.

אני לא רוצה לדמיין את זה אפילו מנגן ארמין..:oops:

וליאור, תשמור את הפטיש, אני חושב שנעשה מנהג כזה שכל פעם שיוני יעשה את הפרצוף המפורסם ניתן לו גונג שיתעורר!:twisted:

פורסם

לא ניסינו לשמוע בכלל וכבר אתה שופט דברים? יפה מור.:-)

כל הדרך הבית שמעתי את הדיסק של הרוז ולא בגלל שאני אוהב את המוזיקה הזאת וכל הטרקים האלה, אלה כי זה היה נשמע לי מדהים, והדיבורית מחזיקה יפה מאוד מעמד.

חבל שלא ישבתה מקדימה והייתי עושה לך השמע יותר מקיפה, אבל גם לא יכולתי להניע את האוטו יותר מ-5 דקות כי יש לי נזילה חזקה מהרדיאטור, ובגלל זה להרבה אנשים לא יצא שמוע את הפרויקט הנחמד.

פורסם

:lol: יש לי דרכים אחרות להחזיר ליוני את הראש למקום..

--------------------------------------------------------------------------------------------------

אדי יקר,

אתה צודק בדבריך שאכן יש מגמה מסויימת בלהפיק ממוצר זול נתונים שעל הנייר נחותים בהרבה מול מוצרי "בוטיק".

גם אני "חטאתי" בכך כשקניתי את הטויטרים הקרמיים ואהבתי אותם וגם חלק גדול מאד מהשומעים.א-מ-מ-ה,

בל נשכח את יסודות המערכת שאותם רכיבים פשוטים מחוברים אליהם.

ברור כשמש למשל,שחיבור הקרמיים להד יוניט ואו מגברים נחותים לא יתן כלל וכלל את אותה תמורה. כנ"ל לגבי הדרייברים "בשקל וחצי" של יוני שבחלומם הרטוב ביותר לא פיללו שיוגברו אי-פעם על ידי מגבר ג'נסיס.

"בוטיק" או לא,כיום יש לי את הזטק 28 מבוססי הסקאן ספיק ואני נהנה מהם מאד.הנקודה היא שלכל דבר ולו הפשוט יש יתרונות וחסרונות וההשוואה במיטבה כשמאפשרים לאלמנטים השונים את אותם תנאי במה.

גם אם הפרוטה אינה מצויה ,קשה לי להאמין שניתן להגיע לתוצאות טובות ללא תשתית בסיסית טובה.

ליאור

פורסם
טוב אתה חייב להבין שקשה לשמוע את התמונה הכולל דרך מצלמה.

כולם לא האמינו למה שהאוזנים שלהם שומעות.

וכולם אהבו כל כך את הטוויטרים של הסוני שגם אני עד עכשיו לא מאמין לסאונד שלו. :-)

מחר אני בשוק העדכן, עם קניתי משהו חדש.

יוני - אני כבר ציינתי שאני מזיל ריר רק מלחשוב על ציוד ישן של סוני, לא משנה איזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ליאור,

לא ראיתי את התגובה שלך - כנראה כתבנו באותו הזמן ושלך תפסה קודם ולא הספקתי לשים לב.

הכותרת היא סאונד מדהים ב40 ש"ח

כשבפועל היא צריכה להיות "סאונד מדהים מרמקולים שעלו 40 ש"ח".

מגבר ג'נסיס הוא בסופו של דבר מגבר מיינסטרים לכל דבר ודבר (אלא אם כן יש לו שם איזה DMX או מגבר היברידי שלהם)

הם עשויים מרכיבים פשוטים מאוד, הגוף קירור שלהם הוא חתיכת מתכת ענקית.

אבל הם מתוכננים היטב ועושים עבודה מדהימה, נוכחתי לדעת מה ST60 מסוגל להפיק מסט שני חלקים + קרוס פסיבי אימתני וזללן שבניתי לטוויטרים 8 אוהם!

הנושא של השרשיר הזה הוא שאפשר להוציא תוצאה מעלפת מרמקולים שעולים גרושים ולא דובר כאן על התשתית שלהם אבל ברור שזה חלק מהעניין.

מצד שני גם תשתית שעולה "גרושים" אתה יכול לקנות היום כמעט באותו האופן והפערים במחירים הוא אמנם בפועל גדול יותר אבל באופן יחסי אותו דבר.

אני ראיתי שמסתובב לו כאן מגבר של אודיסון מסדרת VR הטובה והישנה באיזה 800 שקלים.

הST60 שלי נמכר במחיר מאוד דומה רק שתדע.

חיווט? הנה, יוני אמר לכם בעצמו שהחיווט שלו הוא מהפשוטים שיש - תצאו מהסרט, חיווט בעובי מתאים זה כל מה שצריך, חיווט עם סיכוך מתאים זה גם כל מה שצריך ולא יותר.

אתה יכול להביא היום מחו"ל סאב וופרים מדהימים במחירים שלא עולים את ה100 דולר לסאב עצמו, מה שאם היית מנסה לקנות לפני למעלה מ5 שנים, אני מבטיח לך שבפחות מ2.5 אלפיות אתה לא היית סוגר.

--- בקיצור --- נושא השרשיר בכלל בא לדון בזה שאפשר לקנות רמקולים בגרושים ולהוציא מהם תוצאה שתספק כאן 90 אחוז מהאוכלוסיה וזה נכון!

ואתה עדיין תמשיך לקנות רמקולים בוטיק - אתה יודע למה.

כי אתה רוצה, כי אתה יכול, כי בסופו של דבר, על התשתית הנכונה, על הכוונים הנכונים ועל ההתקנה הנכונה הם בכל זאת ישמעו טוב יותר.

בכל זאת מדובר ביצרנים מובילים בתחום עם אנשי פיתוח מבריקים שעושים עבודה מדהימה להוציא כל פעם שיפור ולו הכי קטן רק בכדי לקבל את המקסימום האפשרי מכל אלמנט.

ואתה יודע את זה ואתה מוכן לשלם על זה - עובדה, קנית!

כן, הפערים במחירים עצומים וההבדלים בתוצאות הם מאוד קטנים, אפילו מינוריים -> אבל השאלה כאן היא עבור מי? עבורי? כן, מדובר בהבדלים מאוד קטנים, למה אני עדיין קונה רמקולים בוטיק?

כי אני יודע בוודאות שאני אגיע איתם לתוצאה שאני רוצה ולא אתחיל לשדרג כל חמישי רכיב.

מאז שהתקנתי את הלגטייה באוונסיס, זהו, זה מבחינתי רכיבים לכל החיים! (או לפחות עד שממש ימאס לי וארצה לשנות קצת את הטעם).

עם האילייטים נסעתי ברכב למעלה משנתיים - הייתי מרוצה סוף הדרך עד שלבסוף שיעמם לי כבר והחלטתי לשנות.

הלוייתן ליאור -> כמה שקוטלים את המגבר הזה, כמה שצוחקים עליו, מבחינתי אין לי שום דרישה ושום צורך ליותר מזה וזה מבחינתי מגבר לכל החיים או עד שייהרס.

אז אתה משקיע פעם אחת סכום אדיר מבחינתך אבל אתה יודע שקנית טוב.

---------------------

שמע, המהירות החוקית אומרת 100

כל פורד מונדיאו תגיע לך ל100 קמ"ש בלי להזיע היום.

מנוע חזק, רכב נוח בטירוף, מערכת עם 8 רמקולים וכל הפיצ'יפקעס.

אבל אתה יודע שזה לא מרצדס, אאוודי, במוו כמו שאתה גם יודע שזה לא לקסוס, אינפיניטי, אקורה.

ההבדלים בין הפורד לרכבי היוקרה שציינתי מעלה ל90 אחוז מהאוכלוסייה לא מצדיקים את הפער במחירים ואני אומר לך את זה בתור עובדה מוגמרת כי נסעתי על כל אחד ואחד מהמותגים הללו ובכמה דגמים שונים.

אם היית בוחר לקנות רכב לכל החיים -> מה היית קונה? נכון...

Pioneer TS-X150

פורסם

הכותרת היא סאונד מדהים ב40 ש"ח

כשבפועל היא צריכה להיות "סאונד מדהים מרמקולים שעלו 40 ש"ח".

הגדרת הכי נכון שאפשר. :mm_yeah:

• תוכן חדש...