Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור פה דפקה היא נראת לא כזה רע.

LIVE

http://www.youtube.com/watch?v=hJkIgP_w6Vw&feature=fvwrel דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עוד שיר ווקאל נחמד.

http://www.youtube.com/watch?v=F3i4nqrEsNc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ליאור צריך להוריד איזה דיסק שלה! יש לה שירים טובים, אומנם הערבית אבל הקול שלה והמנגינה מרגיע כזה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תדאג.

היום עברתי בשוק וקניתי פטיש שניצלים ב2 שקל שיוצר בפולניה לפני 60 שנה.יודע למה? כי מחר במפגש,אם הסאונד שלך לא יהיה שווה 40 ש'ח אני אראה לך "סאונד" פולני של 2 שקל...:lol:

הבחורה בהחלט נראית אחרת ביוטיוב.נו יוני. מחר דיסק צרוב שלה אצלי ברכב? :wink:

פורסם

קודם כל יש לי דיסק של הגברת שקיבלתי מחבר מהצוות ההודי בעבודה

:-D

יש לה קול שתהיה בריאה. גורמת לי להאמין בשלום כשאני שומע אותה שרה!

ועכשיו - יוני, ברגע הראשון שתהיה לי הזדמנות לשים אוזניות ולשמוע את הסרטון שהעלית אני אעשה זאת - מעניין מאוד.

ושוב - אל תבין אותי לא נכון - המערכת שלך בעיניי היתה מדהימה, לא נאמנה לא מקור אבל זה לא מונע ממנה להשמע פנטסטי. אם זאת טומאטו או טומייטו יכול להיות אותו הדבר לאדם אחד - שני עולמות שונים ולא קשורים לאדם אחר.

אפרופו - כשאתה ישבת ברכב שלי ושמעת את המערכת היתה לי שם תקלה אחת קטנה שאח"כ שמתי לב אליה - הוופרים שלי היו חתוכים ב50 הרץ אבל בסלופ 6 -> זה "קצת" גרם להם לרדת נמוך מידי ולהמרח, לא שהם לא יכולים אבל הם לא ממש אמורים לעשות את זה ובטח שלא בתוך דלת.

העליתי אותם אם אני זוכר נכון או ל70 הרץ או אולי אפילו ל90 הרץ וזה ניקה לחלוטין כל מריחת באס הכי קטנה שהיתה לי שם.

אפשר לאמר שהיום היא אפילו קצת יותר "נקיה" או "שקופה" או איך שלא תרצה לקרוא לזה - עדיין, היא מכוונת להיות מאוד עדינה מאזור המיד הגבוה ומעלה כי ככה אני אוהב את זה, לך אני מאמין שזה יכול להיות קצת "עמום" או "רופס" או איך שלא תרצה לקרוא לקראנצ'יות הזאת :-D

היא פשוט נשמעת לי מציאותית עם טיפה טיפה בהירות יתר בגבוהים שהיא לדעתי, אופיינית לHAT. ליתר דיוק לטוויטרים שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכוונה היא שאני מאזין למערכת מסויימת והיא לא משכנעת אותי שככה הייתי שומע את אותו הדבר במציאות בין אם זה בתוך אולפן או בתוך אולם או בהופעת אצטדיון פתוחה.

זה כשהמערכת נשמעת לי לא מציאותית, זה כשאני אומר שלא ככה הזמר נשמע במציאות, זה כשהרושם שמתקבל עליי הוא שמשהו מהדברים שאני שומע לא נכון או לא מדוייק.

יש הבדל בין קול של בן אדם כשהוא שר בלי הגברה.

יש הבדל בין קול של בן אדם כשהוא שר ישר לתוך מיקרופון שמחובר למערכת מוגברת.

יש הבדל בין קול של בן אדם כשהוא שר כמה ס"מ טובים רחוק מהמיקרופון.

יש גם הבדל בין כלי נשיפה ואיך ששמעת אותם לבין כלי מיתר וכלי נקישה

אם אתה יודע איך מה שאתה שומע הוקלט - גם הרבה יותר קל לך לקבל תחושה אם זה נכון או לא.

אם יצא לך לשמוע את אותו האמן במציאות ואחרי זה ניגנת דיסק שלו, יש לך לפחות רושם איך הוא אמור להשמע אחרי הקלטה טובה.

בסופו של דבר ליאור זה עניין של תחושה וגם מאוד מוזר לאמר את זה אבל זה נכון, עניין של התפיסה האישית שלך לאיך משהו היה אמור להשמע במקור, למרות שלא אתה ולא אני ולא אף אחד למעט אולי טכנאי ההקלטה באמת יודעים מה היה שם.

------ יצא לי לשמוע את הסרטון שיוני העלה.

קשה לי מאוד להתייחס לזה כי הטלפון אמנם הקליט בצורה מאוד מפתיעה את הסאונד אבל לא מעביר אפילו קרוב למה שקורה שם.

אם תשימו לב לאיך ביונסה נשמעת אצלי - היא ברורה והיא בולטת החוצה מעבר לשאר הכלים ברקע.

אם תשימו לב לזמרת ברכב של אופיר - היא עמומה מידי ושומעים הרבה יותר את מוזיקת הרקע מאשר את הזמרת.

אם תשימו לב להקלטות שהושמעו ברכב של יוני - לפי המעט שאני קולט, יש שם רזולוציה מצויינת, פירוט, הפרדת כלים -> בתחום הגבוה.

המיד אם אני לא טועה - טיפה טיפה עבה מידי, קצת מרוח אפילו -> אבל זה בנקל יכול להיות עיוות של רגישות ההקלטה.

אין ספק שזה נשמע טוב ביחס לשאר המערכות כולל שלי -> אבל אני בהחלט מרגיש שהמיד שם הוא הנקודה החלשה יותר, האמת היא - הוא דווקא מרגיש לי חזק מידי ובולט מידי, כאילו שיש שם איזה פיק באזור המיד הנמוך.

יוני - תקן אותי אם הרושם שלי מוטעה.

על פניו זה מאוד מרשים והטוויטרים, נראה לי פנטסטיים.

כמובן - אם הייתי שם את הטוויטרים על הדש אצלי - בהקלטה של יוני זה היה מורגש קצת יותר אם זאת, כמו שכבר ציינתי, זה בדיוק מה שאני לא אוהב.

אני כמובן חייב להדגיש אני רושם את זה מרושם שאני מקבל בלבד מנקודות הייחוס שיוני העלה.

פנטסטי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה טועה לגבי המיד, המיד מנגן בדיוק איך שמיד צריך לנגן, נכון יש הרבה נפח בסאונד אבל זה נשמע כמו לשבת בהופעה, אפשר לשמוע אפילו בסרטון את הזמר ואת הכלים בכל הרקע ברכב.

אצלך למשל בסרטון נראה ששומעים יותר פתוח ויותר קליל כי הצליל שלך יותר דק ואין שם יותר מידי נפח והאלמנטים מכוונים ישר למצלמה, אצלי הזמר וצלילים נכנסים לנשמה, פשוט חוויה!.

וליאור! לא אמרתה את התחזית ליום שבת? אני רוצה לנסוע לשוק להביא מידים.:lol:

פורסם

לא רציתי להגיב , כי אפשר לבוא למפגש ולשמוע או להגיד את דברים.

כולם מדברים על הטויטרים הזולים שמשמעים צליל מדהים , אבל יוני למה אתה לא רושם על מחירים של תשתית שלך ?

הרי הרכבת טויטר של 40 ש"ח על חיוט רציני ולא DRAGTAR או כל מיני דומים . מגבר שלך הוא לא V12 נכון ?

הHU שלך זה לא EAGLEROAD מתחנת דלק . אז לפי דעתי כל טויטר ישן שתרכיב ישמע טוב יחסית .

פורסם

נכון רומן אתה צודק לגמרי.

דרך הגב החיווט שלי זה חיווט הכי פשוט זול והכי פשוט בעולם.

RCAים של רוקפורד הכי פשוטים שלהם.

חוטים בכל הרכב נחושת פשוטים 2.5 מ"מ, שעולים 2 שקל למטר, כן כן זההחוטים שמתפוררים שמגלגלים אותם.

קבל של פלוס Boss או Bosch לא זוכר זה אותו החרא, של 4 G שנראה כמו קבל 8G איכותי.

רומן, לפני שחיברתי אצלי את הטוויטר של הסוני חיברתי במערכת פשוטה וזולה יחסית, שמורכבת ממורל דוטק, קלריון CZ200, מגבר Crunch 125.4 pzi וסאב JBL ישן שהיה מיוצר ב-USA עוד, זאת מערכת שאני עשיתי בה את ההתקנה שווי המערכת 2400 ש"ח לכולה.

ברגע שחיברתי לבחור את הטוויטר של הסוני במקום ה-MT11 הבחור עד עכשיו לא עוזב אותי ומשגע אותי שאני יביא לו אותם.

אבל רומן זה לא הנקודה, הנקודה כאן היא האילתורים שאפשר לעשות מכל מיני אלמנטים וציוד איכותי ישן, וכבר יצא לך לשמוע אצלי את הטוויטר של ה-Yamaha למשל במפגש, אתה בעצמך נדהמת מהפירוט החדות והעומק שלו, ואם הייתה שם לך שם טוויטר יקר היום כמו למשל של מורל סופרימו הייתה אומר שההבדלים שמיים וארץ, ולא הייתה מאמין שסופרימו זה בכלל טוויטר.

פורסם
אני מגיע למפגש עם זה-

hammer%2049.jpg

ונראה עם מה "שומעים" יותר טוב. :wink:

אני חייב להגיד שבמבט רופף זה ממש לא נראה כמו פטיש שניצלים :shock:

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

יוני אחלה פרויקט . שורה תחתונה שומעים סוף הדרך . תמיד יהיה כאלה שיאהבו את הסאונד של מישהו יותר ויש כאלה שיאהבו פחות

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

אדי אתה מדבר שטויות.

את מי זה מענין אם המערכת נשמעת בדיוק כמו במקור!

כל אחד רוצה שהמערכת שלו תישמע כמו שהוא אוהב!

למה אתה לא אומר לג'וניור שהמערכת שלו לא נישמעת נאמנה למקור?

כי אתה יודע שיום למוחורת אתה תגלה שהבנין שלך קרס עקב רעידת אדמה מיסתורית.. :twisted:

בקיצור מה שאני מנסה להגיד לך

שזה לא מענין אף אחד איך המערכת משחזרת את הצלילים.

מה שקובע זה האופי צליל שאותו אדם מתחבר אליו.

ויוני בסוף אני יקח יום חופש רק בשביל לשמוע את הערביה שרה אצלך באוטו.

לפי דעתי הרעיון לפרויקט גאוני ורק נשאר להתרשם ממנו במציאות.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

עכשיו חזרתי מהמפגש.

יוני אכן הצדיק את אמירתו ו..חברים.זה פשוט לשמוע ולא להאמין שדיבוריות עלומות שם מנגנות מיד שרבים מאיתנו היו מתים.

החזרתי מהר את הפטיש.

יפה יוני.מחכים להפתעה הבאה.

פורסם

אוהד

סייג לחוכמה שתיקה - שוב אתה חוזר לסורך?

מערכות SQ - כל ה"הייפ" סביבן הוא נושא ה"נאמנות למקור".

המקור לעומת זאת הוא דבר מאוד שנוי במחלוקת ובסופו של דבר משהו מאוד אישי בהרבה מאוד מהמקרים.

אבל יש מוסכמות מסויימות שהן ידועות וגם כתובות בחוקים ומקבלים עליהם ניקוד בתחרויות SQ.

לכל ארגון SQ יש דיסק בדיקה משלו שמתחדש מידי פעם - השופטים לא סתם שמים דיסק לרכב ומאזינים ואומרים איזה יופי, הם יודעים בדיוק איך ומה צריך להשמע -> נאמנות למקור שנמדדת בטונאליות, הפרדה בין כלים, פוקוס, רוחב, עומק, גובה, המשכיות צליל או יותר נכון הדרום וכו' וכו'.

אם אתה חושב שזה שטויות - כנראה שאתה יותר חכם מכל שופט של ארגון תחרויות SQ.

זה לא שאתה נכנס לרכב עם גורמט 18 קילו על הצוואר, סיגריה באוזן ואומר לו "אחי, נשמע פצצה".

זה לא "מה רוצה חותך, הולך" זה ולדבולדבה! :-P

----------- המערכת של ג'וניור נאמנה למקור? - לא יודע, עד היום הפעם היחידה שיצא לי לשמוע בה מערכת מלאה עובדת אצל גו'ניור היתה אולי בשנת 2001 :-P:-P:-P

------------------------------ יוני -------------------------------------------

מה שרשמתי זה שנראה לי שאצלך יש קצת יותר מידי מיד, הוא נשמע לי טיפה עבה (לא סתם אמרת שבמערכת שלי יש צליל "דק" או "רזה" אתה בעצמך מודה בזה אם תשים לב) -> לי זה נראה כאילו שהגזמת שם עם המיד.

אבל -> ככה אתה אוהב לשמוע ואני בטוח שזה כן נשמע טוב.

לגבי סופרימו, זה טוויטר מעולה, יוצא מן הכלל -> מוזר שאוהד לא תקף אותך כאן על זה :-D

אני באופן אישי בכלל לא אוהב טוויטרים ומבין העשרות ששמעתי אלו שבאמת הרשימו אותי היו ->

אומגה אודיו CR101, פשוט תענוג של טוויטר. הטוויטרים שיש לניר שהם שיפור שלהם מוציאים לי ריר.

MT23 -> רק חבל שאין לו היענות אוף אקסיס מי יודע מה והוא טיפה פחות מדוייק ממתחרים גדולים יותר ממנו.

סקאן ספיק סדרה 6000 וכל טוויטר שמבוסס עליהם -> פשוט מדהימים.

HAT L1R2 (רינג רדיאטור), בניגוד לשאר הטוויטרים של HAT מדובר כאן בטוויטר באמת ברמה מאוד גבוהה.

אבל האהובים עליי מכל - Audison Violino

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...