Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לצערי לפני כמה ימים נשפך לי שתיה על המקלדת, ומאז חלק מהמקשים לא עובדים תקין, והכי חשוב, הWIFI לא עובד.

לאחר פירוק המקלדת ובדיקה ויזואלית לתוך המחשב כנראה שהכל תקין, רק המקלדת עצמה לא עובדת ב100%.

השאלה היא האם למישהו יש מחשב נייד של פוג'יטסו סימנס מהדגמים שמתחילים במספר V5XXX, שאינו בשימוש, וניתן לקנות ממנו את המקלדת?

אפשר לתפוס אותי או בהודעה פה או בטלפון הנייד: 0542200226

תודה לעוזרים, שבת שלום,

סם

פורסם

יותר טוב - אם כבר פירקת את המחשב, ויש לך את המקלדת ביד, למה שלא תמצא את המק"ט שלה, ולא תנסה לחפש באיביי.

או שתנסה לאתר את מי שנותן שירות למוצרים של FS בארץ, ולהשיג את הטלפון של ספק חלפים.

לא נשמע לי הגיוני שמישהו ירצה להשביט מחשב תקין כדי למכור מקלדת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי מקלדת של פוג'יטסו סימנס אמילו L7300. מתאים?

עם חיבור של מקלדת חיצונית (USB) הכל טוב (כמובן, אין את המקשים היעודיים)?

אם WIFI לא עובד, אפשר בקלות לשים דונגל קטן וזול באחד מחיבורי ה- USB.

:turn-l:
פורסם

יותר טוב - אם כבר פירקת את המחשב, ויש לך את המקלדת ביד, למה שלא תמצא את המק"ט שלה, ולא תנסה לחפש באיביי.

או שתנסה לאתר את מי שנותן שירות למוצרים של FS בארץ, ולהשיג את הטלפון של ספק חלפים.

לא נשמע לי הגיוני שמישהו ירצה להשביט מחשב תקין כדי למכור מקלדת.

הבעיה באיביי היא שהם לא בעברית, וכדי לעשות חריטה בארץ צריך לפרק מקש מקש, ומזה אני מנסה להמנע ( מחשש שאיזה פלסטיק של מקש ישבר ואז הלכה כל המקלדת).

בארץ הם מוכרים את המקלדות במחיר של פי 2 מאיביי וגם הם מוכרים בלי עברית, ואם הם מוסיפים חריטה, אז המחיר מאוד גבוה.

יש לי מקלדת של פוג'יטסו סימנס אמילו L7300. מתאים?

עם חיבור של מקלדת חיצונית (USB) הכל טוב (כמובן, אין את המקשים היעודיים)?

אם WIFI לא עובד, אפשר בקלות לשים דונגל קטן וזול באחד מחיבורי ה- USB.

אמילו אינו מתאים לצערי.:cry:

והחיבור של האנטנה אולי יפתור את הבעיה על אף שיפגע בנוחות של הנייד, אך חלק מהמקשים עדיין לא יעבדו תקין.

ד"א, הכוונה לא היתה להשבית מחשב בשביל מקלדת, אלא אם למישהו יש מחשב מסוג זה שאינו בשימוש ומושבת כבר עכשיו.

סם.

פורסם

בנוגע לWIFI, מה הכוונה לא עובד? לא קולט, לא מזהה כרטיס רשת, כפתור WIFI לא מפעיל את הכרטיס?

בדוק אם הכרטיס לא יצא מהמקום שלו, והאנטנה מחוברת אליו.

במקרה והלך הWLAN card, אתה יכול לקנות אחד miniPCI/miniPCIex גנרי מתוצרת intel/broadcom/realtek/ralink, אין ממש הבדל בינהם, רק שים לב שיתמכו לך בBGN, ויכול להיות שכדאי לך לקנות את הכרטיס בארץ, כי יש סיכוי שהחלק ייעצר במכס בגלל אי תאימות תחום תדרים.

המקלדת - tough luck, אם אתה רוצה גם זול, וגם עם עברית, אז קנה מקלדת מאיביי, ותקנה לה ב30 שקל מדבקות עם אותיות.

זאת הבעיה שאני נתקל בה כל פעם שאני קונה מקלדת (אני צריך שיהיו גם אותיות רוסיות), אז אני כל פעם קונה להן את המדבקות האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עברית זה לא בעייה, תוריד את האותיות של המקלדת הישנה ותשים על החדשה.

זה ממש לא בעייה לפרק את הכפתורים אם תרצה אני יסביר לך איך לבצע את הפעולה בחצי שנייה מבלי לשבור את מסגרת הפלסטיק מתחת לכפתור.

וגם אם ישבר לך אחד הפלסטיקים יש לך עוד 50 תחליף מהמקלדת הישנה.

לגבי הWIFI אם אתה מגיעה פעם בה לאזור ירושלים תזרוק לי הודעה פרטית, יש לי כמה כרטיסים פנימים לא בשימוש :)

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה רבה לעוזרים

הכרטיס רשת עובד, כי יש אינטרנט בחיבור קווי.

הכפתור לא מפעיל את הWIFI, ואין דרך אחרת להפעילו ( הנורית של הWIFI לא דולקת)

כנראה שזה מה שאני אעשה, אקנה באיביי ואשלח לחריטה.

ממזר שמן, לגבי הרוסית, ראיתי מקלדת שבאה עם חריטה (רוסית + אנגלית) במקלדת, וזה מיקר את העלות רק ב2$. :wink:

לגבי הוצאת הכפתורים, אני נמנע מזה כי תמיד קיים החשש שהפלסטיקים ישברו.

לגבי מדבקות, לא אוהב את איך שהן נראות אחרי תקופה, מלוכלכות ומחוקות.

פורסם

שלום לך

אנחנו מוכרים חלקי חילוף לניידים , יש לנו את המקלדת הנ"ל

העלות היא כ 200 ש"ח

צור עימי קשר ואני ינסה לעזור

יום נפלא

מיכאל

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

• תוכן חדש...