Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה למקום להתקנת חיישני רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בשעה טובה הפולו יאנג החדשה הגיעה ואני רוצה להתקין חיישני רוורס (בחברה זה פשוט יותר מידי יקר )

אני גר באיזור מודיעין אשמח לקבל המלצה לפרטי על בעל עסק באיזור שעושה עבודה מקצועית (מפחד לתת למישהוא שלא יודע מי הוא ליקדוח לי בטמבון )

עכשיו אני מחפש מערכת שנותנת התראה עד כמה שיותר קרוב למישהוא יש המלצה למערכת מסויימת?

מה אתם חושבים על המבצע של הדואר לגבי חיישני רוורס (חיישני רוורס של מוטורולה + התקנה של מוטורולה ב 300 שקל )?

למרות שלמערכת הזו יש חיסרון שהיא מתריאה עד 30 ס"מ

למישהוא יש ניסיון עם ההתקנות של מוטורולה?

פורסם

אם בא לך להגיע לאיזור השרון, בהוד השרון יש את רמי קראדי מתקין מעולה, ממליץ עליו מכל הלב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתור עובד מוטורולה אני יכול להגיד לך שלא מומלץ להתקרב לשם.

ה"מבצע" הזה הוא לא מבצע... זה מחיר יקר מאוד יחסית למוצר שאתה מקבל.

בדרך כלל החיישנים עולים במוטורולה 199 ככה שאני לא מבין איך במבצע זה עולה 299

החיישנים שם הם לא ברמה גבוהה, הם תוצרת סין והם עולים למוטורולה בסביבות ה 20 שח.

המתקינים במוטורולה בכללי הם לא איכותיים, אבל אין לך מה לפחד בקשר להתקנה של חיישני רוורס כי זאת התקנה מאוד פשוטה והיא לוקחת 20 דקות.

מומלץ להתקין במקומות פרטיים.

מקווה שעזרתי

פורסם

אתה אומנם יכול לרכוש חיישנים גם ב70 שח,הבעיה היא התקנה, שרוב המקומות לוקחים כ200 שח רק עליה.

• תוכן חדש...