Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי להתעניין ברכב הנ"ל, מכיוון שהוא עונה היטב על הדרישות שלי לרכב קטן, זול ומהנה לנהיגה.

השאלה המתבקשת היא האם מחירי הטיפולים והחלפים תואם את המחיר והמיתוג של הרכב כרכב עממי וזול.

תודה.

פורסם

אני חושב שהבעייה היותר גדולה היא בכלל למצוא רכב כזה. נכון, יש כמה כאלה בארץ אבל ממש בודדים.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

לגבי ה-C2, יהיה לך מאוד קשה למצוא אחת שמורה, למרות שיש כ-5-7 מפורסמים ביד 2.

רכב מאוד מיוחד, ולמרות שעל הנייר הוא אמור להיות מהיר יחסית (ברמה של יאריס טי או איגניס ספורט), הרוב טוענים שהוא עגלתי משהו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
התחלתי להתעניין ברכב הנ"ל, מכיוון שהוא עונה היטב על הדרישות שלי לרכב קטן, זול ומהנה לנהיגה.

השאלה המתבקשת היא האם מחירי הטיפולים והחלפים תואם את המחיר והמיתוג של הרכב כרכב עממי וזול.

תודה.

בעקרון התשובה היא כן. בגלל שהוא חולק חלפים עם מס' דגמי פיז'ו/סיטרואן לא אמורה להיות בעית חלפים.שים לב למערכת החשמל ברכב שהכל תקין,בדוק אם החליפו חיישני טמפ',למדה,בדוק מצב ממיר קטליטי. היסטוריית טיפולים תעזור לך להבין את גודל ההוצאות. קח בחשבון טיפול טיימינג בהתאם לק"מ של הרכב,עלות הטיפול יותר גבוהה מטיפולים אחרים לרכב,והחלפה כל 60K ק"מ אם אני זוכר נכון.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

הבעייה העיקרית של הרכב הזה זה חוסר תקשורת מובהקת וחוסר נוחות שיכולה לגמור גב של חתול.

יאמר לזכותה שיש לה לוק מדליק ומסכרן ומחיר מפתה.

בנוסף שמעתי פה פעם, נדמה לי מ sronis, שיש לרכב הזה turn in מטורף.

שקלתי לרכוש כזה, ולבסוף זה ירד מפרק.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לא. אני גם חשבתי שזו אופציה נחמדה, חפרתי באינטרנט, בפורומים וכן בעיתונות הלא מודפסת, וקצת בעייתי להגיע למסקנה אחרת. הרכב הזה היה אמור כל כך להצליח, אבל פשוט חסרה בו ההנאה הזו שהייתה שמה אותו "ברמה של VTS".

משכנתא זה קל

פורסם

פיץ', מניסיון (לא רב, אני עוד צעיר) על מס' רכבים - אל תאמין לכל מה שמספרים לך. רוב המלעיזים, כמותך (והם רבים), לא נהגו על הרכב באמת ונתלים על ענפיהם של "יודעי דבר" שכביכול אמרו שנהגו. ולגבי הכתבות במגזינים - אני אמנע משלפוך בפניך את דעתי על עיתונות הרכב בארץ.

עד שלא נהגת על אחת, אל תפסול אותה. בטח שלא על הסף. מיטה אתה גם קונה על סמך שמועות?

אין עוד רכבים שמסוגלים לתת מה שהיא נותנת - במיוחד כשהמתחרה הישירה שלה היא יאריס טי-ספורט ישנה ממנה ב-3-4 שנים. מי תהיה אמינה יותר לדעתך?

• תוכן חדש...