Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 2009 כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מאחת מחברות הליסינג פיאט בראבו 2009 1400 טורבו tjetהיה בהשכרה עם 102 אלף ק״מ אשמח לקבל חוות דעת על הפיאט הזאת האם הוא אמין?איך הגיר שלו הרובוטי הזה? ובכללי האם הוא שכיר? כי ראיתיביד 2 אין אפילו אחת..

כדאי בכלללקנות כזה רכב מהשכרה?

פורסם

קודם כל יש להבהיר - אם הרכב שכיר או לא, תלוי בפריט הספציפי. שלי למשל לא שכיר, אני מעסיק אותו כקבלן והוא מוציא לי חשבוניות.

שנית - אחרי מאה אלף ק"מ בהשכרה, הכל תלוי במה עבר על הרכב, רמת התחזוקה וכו'. תבדוק אותו ותדווח לנו. גם אותי מעניין איך בראבו אחרי 100,000 ק"מ...

בגדול רכב מצוין ומתאים למי שזה מתאים לו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הרכב עשה ק"מ גבוהה,בכמה הוא מוצע לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רכב טוב מאוד זוהי בעצם אלפא מיטו.

מה אתה אומר. והמיטו היא בעצם פונטו, אז בעצם בראבו היא פונטו. איך פיאט עובדים על כולם...

האמת היא שפלטפורמת הבראבו משותפת עם לנצ'יה דלתא (שם עודף המשקל על הסרן האחורי ומרכז הכובד הגבוה יותר לא עושים צדק עם השלדה) וקרובה מאוד, אם כי לא זהה, לאלפא ג'ולייטה (שם השלדה עברה Google Translate לגרמנית).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

סליחה אני מתנצל הרכב עשה אם אני לא טועה 63 אלף התבלבלתי עם טויוטה שראיתי באותו יום..

הם רוצים על הרכב 60 אלף מהשכרה שנת 2009

אשמח לדעת על האמינות של הרכב, על האמינות של הגיר הרובוטי שלהם,עלות החלפים והטיפולים,האם הטורבו הזה מרבה להתקלקל? חברת הליסינג נותנת אחריות לשנה מלאה מלבד הטורובו,

באמת הרכב עושה טיפול כל 30 אלף במקום כל 10\15 כמו רכב אחר?

תודה רבה

פורסם

אז זה שבדקתי והם דיי חיים בסרט,

כל הפרטיות הם רוצים מחירון וחושבים שיקבלו עם חכב חסר שוק כזה...

יקר עבור כזה ק"מ.

ביד2 יש הצעות טובות יותר על 2009 רובוטיות.

פורסם
אז זה שבדקתי והם דיי חיים בסרט,

כל הפרטיות הם רוצים מחירון וחושבים שיקבלו עם חכב חסר שוק כזה...

יש במדור העסקי אחת ב65K עם 70K ק"מ

משכנתא זה קל

פורסם

בכלל הרכב הזה אמין? יש לו תקלות או מחלות ידועות? התיבה הרובוטית הזאת "מכה" כמו של טויוטה מרגישים את העברות ההילוכים כמו ילד בן 12 שמעביר הילוכים?(במצב האוטומט)איך עלויות האחזקה ,הטיפולים,תצרוכת הדלק של הרכב?

והאם זה בסדר לקנות את הרכב הזה מהשכה או מסוכן?

פורסם

מדובר במנוע 1.4 טורבו. זהה בעיקרון לאלו המותקנים במיטו, ג'ולייטה, איבו ועוד, בשינוים הקשורים לתוכנה, אולי טורבו שונה וראשים שונים במנועי "מולטיאייר" שלא תמצא בארץ בבראבו. גם מערכות החשמל בחלקן משותפות לדגמים שהוזכרו ומבחינות אלו יש בהחלט דמיון, גם אם לא חפיפה מלאה בין הבראבו למיטו ולא רק בין שתי אלו. אין די נסיון עם המכוניות הללו, אבל מכללים דומים במכוניות אחרות, כמו גם בחו"ל, מגלים אמינות טובה. השאלה ממי קונים את האוטו חשובה, אבל הרבה פחות ממה שתגלה בדיקה מקצועית במכון רציני והמחיר נשמע מאוד מעולה לדעתי. אוטו שנותן המון במחיר מצחיק. קח בחשבון שרמת הגימור ב 2009 היתה אחת בלבד והיא הגבוהה יותר, אבל נטולת ESP. אשר לגיר, כבר נכתב לא מעט כאן, כמו על האוטו עצמו, ערוך חיפוש ותמצא.

• תוכן חדש...