Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל אין מספיק מקום מתחת לדיפונים,ניתן להזמין קיט מיוחד במיניספורט.

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם

במיני יש בעיה,

וגם קיטים יעודיים כוללים חיתוך של הפח מאחורי הידפון כדי להתאים את הכל. כמו שאמר קודמי ניתן להרכיב קיט ייעודי, למרות שאני מכיר מישהו בארץ שעשה את זה גם עם קיט סטנדרטי.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לא צריך קיט מיוחד או לחתוך פחים .

נכון לא הכי נוח וקל להרכיב אבל אפשרי ביותר ,צריך רק קצת סבלנות .

בשני המכוניות שלי יש נעילה רגילה ואזעקה .

יום טוב

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אני עושה עכשיו פחחות צבע וריפוד כללי במיני אז הכל כבר היה בחוץ אמרתי לו יאלהה תעשה שהגעתי לשם וראיתי שהוא לא מסתדר עם הנעילה אמרתי אני מוותר חבל הוא רצה מחיר טוב אבל מצד שני ראיתי שהוא מסתבך רציתי שזה ייצא שלא ייראו את המנועים אבל הוא אמר שמה שנראה הכי נכון זה לשים את המנועים מחוץ לדלת למרות שבחלק התחתון של הדלת מתחת לחלון אפשר לשים את המנוע ולרתך אותו לדלת אבל כנראה שירדתי מזה אם היה לי איזה סקיצה להראות לו אולי הוא היה עושה לי את זה

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם
אני עושה עכשיו פחחות צבע וריפוד כללי במיני אז הכל כבר היה בחוץ אמרתי לו יאלהה תעשה שהגעתי לשם וראיתי שהוא לא מסתדר עם הנעילה אמרתי אני מוותר חבל הוא רצה מחיר טוב אבל מצד שני ראיתי שהוא מסתבך רציתי שזה ייצא שלא ייראו את המנועים אבל הוא אמר שמה שנראה הכי נכון זה לשים את המנועים מחוץ לדלת למרות שבחלק התחתון של הדלת מתחת לחלון אפשר לשים את המנוע ולרתך אותו לדלת אבל כנראה שירדתי מזה אם היה לי איזה סקיצה להראות לו אולי הוא היה עושה לי את זה

וואו!

אתה לא נושם לפעמים?

עודד

פורסם
פרט?נמק?הסבר?

נ.ב אני מקוה שאתה לוקח את זה למקום החיובי חיובי כמובן!!

חיובי, וודאי שחיובי.

אבל אם היו כמה סימני פיסוק ב"נאום" שלך, אולי היה אפשר להבין משהו...

עודד

• תוכן חדש...