Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה אורליה, יש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חברתי הסבה את צומת לבי (דרך חידון) לקיומו של הדגם הזה.

למה זה מעניין אותה? אני אשאיר לכם לנחש.

הגיעו כאלו לארץ? יש אולי איזה אקזמפלר בודד במחוזותינו?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא אין בישראל אורליה.

היתה לי קופה מדגם ה b20 שנת 1955 סריה רביעית בחו"ל. מכונית מופלאה וברוב טיפשותי מכרתי אותה ברגע של חולשה.

אני עדיין מחפש b20 מסריה שילישית או רביעית ואז תהיה אורליה בישראל.

אלעד

פורסם
לא אין בישראל אורליה.

היתה לי קופה מדגם ה b20 שנת 1955 סריה רביעית בחו"ל. מכונית מופלאה וברוב טיפשותי מכרתי אותה ברגע של חולשה.

אני עדיין מחפש b20 מסריה שילישית או רביעית ואז תהיה אורליה בישראל.

אלעד

מכרת את הB20? קלאסיקה אמיתית - פנינה של לנצ'יה

אבל האוסף שלך מנחם

פורסם

אפריליה והיא במחסן הבונדד - כך שהיא לא "באמת" בישראל.

הינה האורליה שהיתה לי (תמונה מ 2006):

Aurelia-B20.jpg

פורסם
היום חברתי הסבה את צומת לבי (דרך חידון) לקיומו של הדגם הזה.

למה זה מעניין אותה? אני אשאיר לכם לנחש.

הגיעו כאלו לארץ? יש אולי איזה אקזמפלר בודד במחוזותינו?

אומי, מה ניסגר עם החברה? ולמה היא שואלת על משהו שהוא לא חיפושית. את מיתלים החדשים המוגבהים היא ראתה כבר? מה עם אוסף האבנים מדרכי העפר ... כבר הראת לה? בגידה היא עילה לגרושין לא?!

פורסם
אומי, מה ניסגר עם החברה? ולמה היא שואלת על משהו שהוא לא חיפושית. את מיתלים החדשים המוגבהים היא ראתה כבר? מה עם אוסף האבנים מדרכי העפר ... כבר הראת לה? בגידה היא עילה לגרושין לא?!

עוד לא פגשת אותה, אני יעשה בניכם הכרות ותבין את השאלה...

היא ראתה את האוטו בשיא תפארתו ובשפל שקיעותיו, אפילו עזרה לי להוריד את המנוע התפוס, ובטח עוד תאלץ לראות אותי שעות ליד המנוע שיבנה.

בכל מקרה אני באמת אוהב הרבה רכבים חוץ מחיפושית, לנצ'יה זה לא תחום שלי.

אבל מכל הרכבים שגורמים לי לחייך, רק החיפושית מחייכת בחזרה . (/|\)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
למיטב זכרוני סופר לי שאחת כזו (ספיידר!) במצב איום ונורא נמצאת אצל רלקס אשדוד

בשביל מה סתם לעצבן אותי ולהזכיר את השם הזה "על הסובוך"?

אצל רלקס זה פלאביה קופה וכבר כשראיתי אותה לראשונה מעל 20 שנים ברור היה שעל הרכב הזה צריך להגיד קדיש.

דרך אגב, עד סוף שנות ה 80 זכורות לי כמה וכמה לנציה זאגאטושונות ומשונות (פולביה דור ראשון, פולביה דור שני יותר מעוגלת מאחור ועוד אחת ששכחתי את שמה) שהסתובבו ברחבי גוש דן, איפה נעלמו כולן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
וואלה! יפהפיה .איך,איך שיחררת?

לא ברור - היתה איזו תקופה שהרגשתי "מושקע" מדי ברכבי אספנות וחשבתי שצריך לדלל... טעות ומאז אני מחפש אורליה B20 טובה משנתון 1954-1955.

סריות 1-3 יוצרו עם הגה בצד ימין בלבד, מסריה 4 (משנת 1954) ה-B20 יוצרו בתצורת הגה בצד שמאל וגם ימין. סריות 5 ו-6 היו יותר מפוארות וכבדות יותר. כך שלישראל רק סריה 4 בא בחשבון, ע"פ שמבחינת עיצוב ויכולת דינאמית סריה 2 ו 3 יותר מוצלחות.

מצאתי כמה תמונית של ה B20.

הראשונות הן מראלי 1000 מילים שאבי ואנוכי הישתתפנו בקולוראדו בשנת 2006.

במוסך בבית הישן בניו יורק ביום שרכשתי את האוסקא:

225267_6469357700_677347700_263919_8380_n.jpg

221932_6469352700_677347700_263918_8132_n.jpg

223377_6469467700_677347700_263934_8388_n.jpg

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...