Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי הונדה סיוויק 2005, אוטומט, 135000 ק"מ לבדיקת מכון.

כך כתבו בטופס:

דליפות לחץ בינוניות בצילינדרים, רעשים ונקישות פנימיים, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

סרן קדמי ומערכת היגוי: לתקן זוויות היגוי, שחיקת צמיגים, סטיית הגה, גלגל הגה אינו ממורכז, חופש חיבורי ציר קדמי, חופש מוטות מייצב.

שלדת מרכב: תיקוני פח וצבע נעשו ברכב, החלפת פח אחורי, החלפת מגן אחורי, החלפת מכסה תא מטען.

מערכת בלמים: לפרק גלגלים לבדיקה, בלם יד מרים גבוה.

צמיגים: צמיג רזרבי פגום, צמיגים אחוריים לא זהים.

העברת כוח: שמן כהה בלאי דסקיות הילוכים.

מחוונים: מנורת כרית אוויר דולקת

מה דעתכם? האם כדאי לקנות? המוכר רוצה 36000

המון תודה לעונים וחג שמח!!

פורסם

הרכב עבר מכה מאחור,בנוסף כניראה הכריות נפתחו,אני מקווה שהחליפו לחדשות כיוון שחשוד שהייתה תאונה והנורית דולקת,סף הכול לא נשמע רכב שמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1) האם הרכב היה בעברו ליסינג או השכרה,המחיר הנדרש נמוך מאוד יחסית למחירון (סביב ה-48-50 אלף ,ש"ח).

2) הרכב עבר תאונה לא קלה מאחור כפי שכתבו קודמיי אך צריך לבדוק תחת איזו משמעות (שולית,נמוכה או גבוהה) צויינה החלפת פח אחורי ? (אם זו משמעות גבוהה יש השפעה משמעותית על סחירות הרכב ופרט לעברו של הרכב (שאותו יש לברר במשרד הרישוי כיוון שבשנתון הזה לא רשמו אם היה ליסינג לפחות,השכרה תמיד נרשם).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה לכם :)

כעיקרון הוא רצה 41000, אבל הורדנו אותו. הרכב יד שנייה, ללא ליסינג וללא השכרה (ככל הידוע לנו כרגע, לפי דברי המוכר).

החלפת הפח האחורי צויינה תחת משמעות גבוהה..

פורסם

הייתי בודק הלאה מדובר על משמעות גבוהה,אפשר למצוא סיוויק 2005 גם כאלה שלא עברו תאונה רצינית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דליפות לחץ גם הן משהו שלא מבשר טובות.

תאונה משמעות גבוהה+ נורית כרית אויר דולקת = עדיף להתרחק, חפש סיוויק אחרת, מאמין שתמצא שמורות יותר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...