Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מישהו מכיר נגן לרכב שיכול לנגן שירים ברצף? (זאת אומרת - לא לעשות הפסקה אפילו של שניה בין שיר לשיר) יש המון אלבומים שאני שומע שהרצועות מתחלפות אבל המוסיקה ממשיכה ברצף, זה נורא מעצבן לשמוע שיר שנקטע פתאום ומתחדש אחרי שניה (כשהנגן קורא את הID3 tag של הקובץ, במידה ואני מבטל תצוגת ID3 זה עוזר קצת אבל עדיין יש הפסקה).

פורסם

בגלל שהטכנולוגיה עדיין לא משהו ברדיודיסקים לרכב שקוראים אמפי3 - כדיי לשמוע שיר אחרי שיר בלי הפסקה תאלץ לאגד את כל הקבצים בדיסק לקובץ אחד - רק ככה תוכל לשמוע ללא הפסקה.

או שאולי יש רדיודיסקים עם

cache

מתקדם, ששומר בזיכרון כמות מסויימת של מגה בייט בלי קשר לשיר- אבל אני לא מכיר כזאת אופציה ברדיודיסקים לרכב.

פורסם

כמו שאמרו לפני-זה תלוי בצריבה,לא בHU.

אם אתה צורב עם NERO,אז יש שם אופציית no pause between tracks..

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
כמו שאמרו לפני-זה תלוי בצריבה,לא בHU.

אם אתה צורב עם NERO,אז יש שם אופציית no pause between tracks..

הבעיה היא שהוא צורב דיסק DATA

ולא AUDIO...

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם

אני מדבר על דיסק data - עם שירים בפורמט mp3. מה גם שאני לא עובד עם windows אז אין לי nero... ;)

בכל מקרה - נכון להיום mp3 players לרכב מעלים חלק מהקובץ לbuffer שלהם ע"מ להתמודד עם מצב בו אי אפשר לקרוא מהCD (קפיצה של הרכב, קטע קשה לקריאה וכו') הבעיה היא שהם עושים את זה per file ולא per disc, מה שאומר שברגע שהקובץ נגמר רק אז הנגן עובר לקובץ הבא וזה גורם לdelay מעצבן. הפתרון הוא לכאורה פשוט - לפני שהשיר הנוכחי נגמר להתחיל להכניס את השיר הבא לbuffer ע"מ לנגן אותו באופן מיידי...

מה ששאלתי (כנראה שהייתי אמור לנסח את זה בצורה קצת יותר טוב, מצטער)

זה האם מישהו מכיר נגן שעושה דבר כזה.

תודה.

פורסם

יש לי HU של סוני אקספלודMP3 , והוא קולט שירים לדעתי, יותר מהר מאשר כל הפיונירים וJVC של חבריי.

מה שאני מציע לך, פשוט לך תבדוק את זה בעצמך ותחליט אם הDELAY שלו מספק אותך.

ג'ניה :wink:

:king:

פורסם

ראיתי נגנים שעושים buffer per disc רק בדיסקמנים שמנגנים אמפי3.

לרכב לא נראה לי שיש כאלה - אבל אם יש, בטח רפאל אזי או אייל או אחד מהמתקינים יתקן אותי.

כמו שאמרתי- אפשר לחבר את כל הקבצים לקובץ אחד ואז הוא יעשה לו באפר ככה שלא יהיו קפיצות (או פחות קפיצות), למרות שזה מבטל את האופציה לעבור שירים באמצע.

• תוכן חדש...