Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי לרכוש רכב חדש :)

כרגע הרכב שהכי מושך אותי הוא שברולט מאליבו Hi-Tech אוטו' 4 דלתות (אגב איפה הוא מיוצר?).

דגשים על רכב מרווח, נוחות נסיעה גבוהה, בטיחות.

חשוב שיהיה גיר אוטומט בלבד!

נ.ב

עדיפות לצריכת דלק נמוכה יחסית (רוב הנסיעות הן עירוניות).

אשמח להמלצות,

תודה :)

פורסם

עדיפות לצריכת דלק נמוכה ומאליבו באותו משפט?

חוץ מזה, הוצגה למאליבו מתיחת פנים שעוד לא הגיע לארץ.

לך לכיוון יותר מודרני, יש היום מכוניות עם מנועי טורבו קטנים וחסכוניים.

אם אתה ממש רוצה לחסוך בדלק יש גם מנועי טורבו דיזל. אפילו פלואנס טורבו-דיזל שעונה מצויין על צרכיך עולה 120K.

פורסם

אני מעדיף רכב מרווח, מאובזר, בטיחותי ו"מפנק".

אם אפשר לחסוך בדלק - מה טוב, אם לא - לא נורא.

אגב כשמחיר הדיזל כמעט כפול ממחיר 95' לדעתי לא משתלם להחזיק רכב דיזל.

פורסם

מחיר הסולר לא מפוקח נכון לעכשיו (כנראה שיוחזר לפיקוח בקרוב) לכן כל תחנה עושה מה שב*** שלה, אבל ניתן למצוא תחנות שמוכרות סולר בפחות מ-8 שקלים (טן בעיקר) כמו שניתן למצוא תחנות שמוכרות בסביבות ה-12-13 שקלים.

אם רכב ממוצע בגדלים הללו שותה 1/9-1/12 אז טורבו דיזל תהיה איפשהו בסביבות ה-1/15-1/18 אז כנראה שהוא עדיין יותר משתלם גם את תשלם עליו שקל לליטר יותר מבנזין.

אם המאליבו ממש עושה לך את זה מי אני שיעצור אותך, רק קח בחשבון שכבר הוצגה לה מתיחת פנים אז שלא תקנה את הדגם הישן, חבל.

אם אתה מעוניין לבדוק עוד מכוניות (יותר מודרניות) בטווח המחירים של 160 אש"ח תוכל לבדוק את ה-508 C5 וסופרב שכולן מצויידות במנועי טורבו, אם תרחיב את תקציבך תוכל גם להכניס למשוואה את המונדיאו והפאסאט.

אם אתה מעוניין בדיזל תוכל לבדוק בקטגוריית המשפחתיות את הג'טה, האוקטביה והפלואנס.

בהצלחה.

פורסם
אם אתה מעוניין בדיזל תוכל לבדוק בקטגוריית המשפחתיות את הג'טה, האוקטביה והפלואנס.

ואת הפוקוס 2.0ל' ברמת איבזור טיטניום. רכב מרשים! זריז, מאובזר עד האוזניים ואיכותי מאוד.

המחיר כולל מערכת חניה אוטומטית, 141K ש"ח. החיסרון שאספקה צפויה רק במרץ.

פורסם

המונדיאו הבסיסית עומדת לקבל גירסה מוחלשת של מנוע האקו בוסט עם 203 כ"ס. נראה לי ששווה לחכות ולראות מה תהיה רמת המחירים עם המנוע החדש.

שבת שלום.

פורסם

בתור אדם שנוהג שנתיים על מאליבו אני יכול לספר לך די הרבה.

סה"כ רכב מצויין בזמנו, לדעתי היום כבר לא עומד ראש בראש מול המוליכות בקטגוריה.

רכב מרווח מאוד, נוח מאוד וכ"כ שקט שזה מדהים. לעומת זאת די מסורבל להסתובב עם הרכב הזה בדרכים עירוניות צפופות, כאילו שהרכב הזה נבנה בעיקר לאוטוסטרדות.

לדעתי כדאי לחכות כי אוטוטו יוצאים דגמים חדשים\מתיחות לפנים לרובן המוחלט של מכוניות המנהלים.

פורסם

תודה לכם :)

נקודה נוספת ששכחתי לציין, כמה קשה יהיה למכור את הרכב בעוד 5 שנים?

או בקיצור, צריך לשים דגש גם על ה"שוק" של אותו רכב.

פורסם
תודה לכם :)

נקודה נוספת ששכחתי לציין, כמה קשה יהיה למכור את הרכב בעוד 5 שנים?

או בקיצור, צריך לשים דגש גם על ה"שוק" של אותו רכב.

ידוע לכולם כי הנבואה ניתנה לטיפשים.....

קשה היום לדעת איזה רכב יהיה קל או קשה למכור עוד 5 שנים.

אם השיקול שלך כזה, תקנה את הרכב הזול ביותר שתוכל למצוא.

אם אתה מחפש קצת מעבר לזה יש מספר רכבים:

- סקודה סופרב.

- פג'ו 508.

- פורד מונדיאו.

לכל אחד יתרונות וחסרונות.

לכן, כדי למצוא אתהרכב המתאים לך, רצוי לערוך נסיעת מבחן.

יש לזכור כי רכב אינו רכישה כלכלית אלה רכישה יותר רגשית.

• תוכן חדש...