Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם. פוסט ראשון בפורום אז לא בטוח שזה המקום.

ב 13/11/11 חתמתי על הזמנה של האיביזה 1.4 החדשה צבע לבן, שילמתי מקדמה ותוך 3 ימים שולם מלוא מחיר הרכב (במימון). בהזמנה היה כתוב שמועד האספקה הוא בין 4-6 שבועות, ותאריך ההגעה המשוער הוא 11/12/11. לאורך כל הדרך, הסוכנת בסיאט (חיפה) אמרה שהרכב משתחרר מהמכס ב 1/12 והם מתחייבים לספק עד 15 ימי עסקים, אבל בדרך כלל זה לוקח שבוע.

בשבוע שעבר התקשרה אליי והציעה שהרכב יסופק ב 15/1 (כפי שהבנתי שהוצע לעוד כמה אנשים) והוא יהיה בשנתון 2012. השבתי שאני לא מעוניין וביקשתי לספק את הרכב.

אתמול התקשרה ואמרה בגלל שיש עומס רב במקום שבו פורקים את הרכבים (לא זוכר את שם המקום), אני אקבל את הרכב רק לקראת סוף החודש, אז היא מציעה לספק אותו עד 5/1 והוא בכל זאת יהיה רשום בשנתון 2012.

אני כמעט מיואש. לא אסכים לקבל את הרכב בלי תוספות או פיצוי.

מה קורה עם אחרים שהזמינו ? מישהו קיבל כבר ?

פורסם

הרכב שלי היה אמור להגיע עד 15.12 ואני בקשתי לדחות את האספקה לינואר כדי שיהיה 2012. בהתחלה אמרו לי שאי אפשר ודי התבאסתי. לפני כמה ימים ההתקשרו אלי מסוכנות סיאט ואמרו שכצ'ופר הם מוכנים לספק לי את הרכב בינואר, שזה מה שרציתי אבל כנראה שזה לא צ'ופר...

פורסם

עכשיו התקשרו והבטיחו אספקה ב 5/1, וטיפול ראשון חינם. זה כמעט מצחיק אותי.

כמה עולה טיפול קטן? למישהו יש מושג?

פורסם

אצלי בסוכנות לא דיברו על תאריק מדוייק, מיום התשלום עד 21 ימי עסקים...

עדיין מחכה עברו כימעט שבועיים, אין תלונות...

מקס

פורסם

טיפול ראשון אמור לעלות בסביבות ה 300 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ס**ק היתקשר אליי מנהל סוכנות מרכז אמר לי שיש לחץ מטורף של רכבים האוניה אכן בארץ אבל אין להם איפה להוציא את המכוניות, אין מקום.

אמר לי כרגע אין לו מה לעשות אני אמור לקבל את הרכב בעוד שבוע עכשיו אומרים שאני מקבל אותו כניראה בינואר, אני בן ראשונים גם כן ששילמו...

הסוכן אמר לי לפנות לצמפיונס מוטורס ולדבר איתם, כרגע המצב בטיפול מחכה שיחזרו אליי ביקשו ממני מס' הזמנה וזה בבדיקה...

האם יש פה עניין של פיצוי מה אני אמור לעשות במצב כזה... לא מאמין רציתי כבר לקבל את האוטו...

מקס.

פורסם
עכשיו התקשרו והבטיחו אספקה ב 5/1, וטיפול ראשון חינם. זה כמעט מצחיק אותי.

כמה עולה טיפול קטן? למישהו יש מושג?

550 ש"ח

פורסם

אין סיכוי ש550 זה עלות הטיפול ל1.4 רגילה

לקופרה זה 595. והשמן עולה לפחות 100 שקל יותר.

הטיפול אמור לעלות כ400 שקל

וממש אין לחץ כרגע בשחרורים כי זה החודש הכי חלש בשנה.

סתם היה עיכוב במשלוח

• תוכן חדש...