Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאאב 9000 משנת 94 וכרגע יש איתו בעייה עם הגיר אוטומטי, שלו עקב כך באתי למוסך ואמרו לי שיעלה הרבה מאוד כסף לשפץ גיר כזה וחוץ מזה לא נותנים אחריות אחרי השיפוץ ממה שאמרו לי במוסך בגלל שהגירים האלה לא מתאימים לאקלים הישראלי החם והם מתקלקלים מהר, מישהו יודע במקרה או שיש לו רכב כזה ויכול לומר לי האם הם דוברים אמת ואיפה יש מוסך שישפץ לי את הגיר לא במחיר מופקע מדי?

עפ"י מה שאני יודע יש שם גיר של חברת ZF שנחשבת חברה טובה בתחום וכמו כן גם מנוע לא רע בכלל 2.3L הזרקה.

ועוד שאלה אחרונה האם שווה להפוך את הרכב כבר לרכב ידני בעל 5 הילוכים פשוט ואמין?

פורסם

ספרו לך שטויות - אם באמת הגיר לא מתאים לאקלים הישראלי והוא מתקלקל מהר - איך החזיק לך 17 שנה מאז 1994 ?

לתשובה מקצועית ממליץ לך לחפש תשובה פה :

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?communaID=9392&r=1

זהו פורום של בעלי סאאב בארץ ומביני עניין בעלי נסיון ישמחו לייעץ ולכוון אותך לאופציות ראויות.

בינתיים - ממה שאני יודע המכון ההגון , המקצועי והמנוסה גם בגירים של סאאבים שונים הוא זה :

http://www.supergear.co.il/apage/26739.php

פורסם

ה 4HP18 הוא אחיו הגדול של ה 4HP14, אלא שבו, בשונה מרוב הגירים האוטומטיים, בלוק השסתומים ממוקם בחלקו העליון של הגיר. אין בעיות מיוחדות בשיפוץ של הגיר הזה. גם אין לו בעיות מיוחדות של צינון. הבעיה היחידה היא יחס עלות-תועלת, בשל גילו המתקדם של הרכב. אנחנו משפצים גם גירים כאלו ונותנים שנת אחריות מלאה על השיפוץ.

לגבי הפיכת הרכב לידני, אם המנוע והשילדה זהים (יש רכבים שהמנוע או השילדה אינם זהים בין ידני לאוטומט), תצטרך למצוא רכב כזה בפירוקים ולהחליף גיר, קלאץ', דוושות, כבל או משאבות וצינור, תושבות, ידית ושטנגות או כבלים, ציריות, ובטח החמצתי עוד איזה חלק-שניים. שוב, עניין של עלות-תועלת.

• תוכן חדש...