Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט 2008 דגם G.L.X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מבקש לקבל חוות דעת על הרכב מנוע 1500 סמ"ק.

אני מבין שזה הדגם המפואר מהרכב.

נדלקתי על האוטו מבחינת הצורה היפה שלו וגם אני חושב שהוא חסכוני.

בברכה,

שגיא

פורסם

יש לאבי כזאת בליסינג (מודל 2009) מזה כשנתיים וחצי. מה אתה רוצה לדעת?

האמינות טובה, עד כה הרכב עבר רק טיפולים בסיסיים ללא שום תקלה (אפילו לא נורה שנרשפה, פשוט כלום).

הביצועים טובים יחסית לקבוצה, הרכב זריז יחסית וסוחב יפה גם בעליות קשות עם ארבעה שמנים באוטו.

צריכת הדלק סבירה, לא ממש חסכוני. הרכב עם דלקן אז אנחנו לא באמת בודקים את צריכת הדלק על הליטר, אבל לפי מחשב הדרך בדרך כלל מדובר על 1:11 בחורף ו-1:10 בקיץ, לנסיעות מעורבות. מחוץ לעיר ראיתי פעם אחת 1:14.

נוחות נסיעה לא טובה, במיוחד כשיש נוסעים במושב האחורי. הרכב פשוט מתרסק לתוך בורות או פסי האטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה.

את הרכב אני מחפש לאימי והיא לא תעמיס 4 שמנים ברכב זה בטוח.

מה שחשוב זה האמינות של הרכב וכמובן ביצועיו.

בברכה,

שגיא

פורסם

נוחות הנסיעה נפגעת משמעותית גם כשיש רזה אחד מקדימה ורזה אחד מאחורה. חוץ מזה, נראה לי שהרכב יתאים לכם כיוון שהוא אמין וזריז.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לנו במשפחה יש GLX08.

אני לא הרגשתי אי נוחות בסוויפט בעיר, במהירות גבוהה בכבישים לא ישרים היא תהיה מעט קופצנית.

צריכת הדלק הממוצעת היא 1:12.

סך הכל רכב טוב ואמין עם עיצוב אחד היפים לדעתי הקטגורית הסופר מיני.. מה שמפריע זה תא המטען, שזה למעשה יותר תא כפפות.

והטיפולים במורשים של מכשירי תנועה - יקרים.

פורסם

אצלי ממוצע 1 ל 11 בעיר

חוץ מטיפולים שוטפים הרכב לא ראה מוסך

שהטיפולים אכן יקרים ויש לעשות סקר שוק לפני כניסה למוסך

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...