Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת כנראה ההזדמנות האחרונה להודות לך על הכל יוני ושבאמת אהבתי אותך כי אחרי משפט כזה ימיך ספורים. :naughty:

בטוחני שבמפגש הבא הרוסים כבר יראו לך "רמה" עד שתראה כוכבים. :angel:

ביי יונק'לה...

פורסם

:lol:

נו מה לעשות צריך להגיד את האמת בפנים למרות שהיא כואבת.

נראה לי נחזור למפגשים רק אתה ואני הכי טוב, לפחות אצלך יש קצת מה לשמוע.

מקווה עד המפגש הבא לבנות קרוס יותר מתאים ולהיות עם הסופרימו.

פורסם

:lol: הרגת אותי ליאור, יוני גם אני אתגעגע אלייך..:-D

שמת לב שהוא אמר על המערכת של אדי שהייתה טובה??:shock: הגיעו ימות המשיח!!:wink:

בכל מקרה, יבגני היית חסר, גם מתנאל.

היה מפגש מאוד נחמד וגם התגברנו על הטפטופים שהיו בין לבין, אם כבר דיברנו על רוסים.. אלה לא הם שאמורים להיות עמידים למזג אוויר כזה? 2 טיפות כולם ברחו!:lol:

אדי, מערכת מדהימה כל פעם שאני נכנס אלייך לרכב כואב לי הלב... וליאור מקווה שגם אתה תחזיר את שלך לאיזון..

ובכלל טוב לראות שהמפגש חזר לכמות אנשים נכבדה לעומת המפגש הקודם, תמונות כרגיל בלינק.. תהנו.

https://picasaweb.google.com/107725512186560380148/2011120991211

פורסם

כוכב המפגש היה ללא ספק אדי שלנו, עם השידרוג החדש-הנעליים. :twisted:

הפתעה ענקית ומשמחת גרם לי ולאחרים אלעד שקפץ לבקר מסין.טוב לראותך איש.

בתמונות רואים את שביעות הרצון שלך ושל מוטי על עוד עקיצה שהצלחתם לעקוץ במפגש. :wink:

ניקו עם הגולף דאג להשמיע לנו מהיכן בדיוק הדג משתין וכולנו מקווים שתגיע לתוצאה המקווה.

מור,דבר בשם עצמך בבקשה.לא חושב שאני ואו אחרים הרגשנו בחסרונם של ייבגני ומתנאל משביתי השמחות האלה.

סתם,,סתם..:lol:

יאללה.להתראות במפגש הבא עוד שבועיים .

ליאור

פורסם

יוני תקשיב על המשפט הזה יש לך ירידות ממני שלושה חודשים קדימה ובלוז של 2012 זה הרבה מפגשים :)

פורסם

היה די נחמד

היה מה לראות, תאמת הלהבתי מאוד וכנל גם חברים שלי שבאו איתי.. במיוחד מהגלנט המטורפת שהיתה שם.. (:

היה מעולה, נקווה להגיע למפגש הבא עם סט יותר מתקדם.. הקניה הבאה (מונובלוק וקומפוננטים קדמיים)

פורסם

שמת לב שהוא אמר על המערכת של אדי שהייתה טובה??:shock: הגיעו ימות המשיח!!:wink:

זה אחרי שאני שחקתי לו שם במכשיר.:-P

אדי בכלל לא שם לב שמשהו לא בסדר, ושכל פעם שאני נכנס לו לאוטו אני מתאכזב והוא לו מבין למה, אבל אחרי שהראתי לו גם הוא וגם שאני יצאנו מפסוטים.

פורסם
"אין פה רמה מה לעשות" :)

תום-

גדול!!! :roflmao::roflmao::roflmao:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

יוני כתב-

אדי בכלל לא שם לב שמשהו לא בסדר, ושכל פעם שאני נכנס לו לאוטו אני מתאכזב והוא לו מבין למה, אבל אחרי שהראתי לו גם הוא וגם שאני יצאנו מפסוטים.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

יוני-אתה מתאכזב מכל רכב שאתה נכנס אליו וככה זה גם אצלי. נכנס,מפעיל,מאזין ואחרי שניה או שתיים מנענע קלות את הראש ימינה ושמאלה לשלילה ,מתרגז ואומר-"במה נגעת?" ועוד לפני שאני מספיק להשתומם ולענות ומיד שלוחה ידך לכפתור הכיוונים של המערכת. כמה שינויים מינוריים ואז ראשך מתנועע קלות קדימה ואחורה כאישור שעכשיו הכל בסדר. 8)

ליאור

פורסם
:lol: אין מה לשמוע במפגשים משעמם (אין רמה).

תרד כמה שאתה רוצה זה בסדר.:-P

אני בה-TOP עוד קצת.:roflmao:

מתי תלמד שאין "TOP" ואין גבולות ושמיים בתחום הזה תמיד תרצה עוד עד שתרגיע כמוני :)

• תוכן חדש...