Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקה ראשונה יש לבדוק האם יש ניצוץ. זהירות-- !! מתח גבוה, יש לבצע בדיקת ניצוץ באופן ראוי מסיבה זו, ומסיבה נוספת שלא להקפיץ ניצוץ במרווח גבוה מידי , דבר העלול לגרום נזק למערכת ההצתה (ככל שהיא תקינה).

אם יש ניצוץ, ואם החלוקה נכונה ותקינה, יש לבדוק הזנת דלק למנוע.

אם גם זה תקין, יש לבדוק בעיות מכניות. (פחות סביר).

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום רב !

אם הקרבורטור טופל לאחרונה, לפי ההמלצות שקיבלת פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401147

או בגלל שטיפלת בקרבורטור לאחרונה, חפש את הבעייה שם.

מכיוון שאת הודעתך כתבת בשעה 2:00 לפנות בוקר, נסה שוב במשך היום ועדכן בהתאם.

מיותר לציין שרכב כמו שלך אמור להניע במכה ראשונה, בכל מזג אוויר, ובכל שעות היממה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קלוקי שלום רב !

איך בדקת ניצוץ, פרט בהרחבה את ההליך שביצעת?!

מה זה הפלסטיק של הדלק, אפוא ראית זרימה איטית,?

אם תואיל לצרף תמונות יקל עלינו ל לאבחן !

האם טיפלת בקרבורטור לאחרונה במכון קרבורטורים, אם כן היכן, פנה אליו לתדרוך?!

בברכה

צביקה

פורסם

שלום לצביקה ..

אני כמעט בטוח שמדובר בהזרקה ולא קרבורטור.

בלגאסי היה קרבורטור עד שנת 1992 כשבחלק מדגמי GL עברו להזרקה כבר בשנת 1991.

לקלוקי אמליץ לבדוק אם קיימת מערכת אזעקה /ניתוק ישנה שגורמת לכך.

עריכה : נזכרתי שלפני מספר חודשים הרכב לא הניע לי והגיע עם גרר למוסך .במוסך ניתקו 2 חוטים שהתחברו לחלק אלקטרו מיכני שהיה צמוד לקרבורטור ,והרכב הניע במכה.לא שאלתי אפילו במה מדובר ,אך למיטב הבנתי מדובר ברכיב שקשור לניטור כמות זיהום בתערובת הדלק שעל פי המוסכניק פלא שהחזיק 20 שנים ובדרך כלל אין צורך בו. כדי למנוע בעיות נכנסתי למכון קרבורטור לבדיקת זיהום / שינוי בתערוכת -ויצא תקין. בדרך כלל אני אוהב לדעת למה משמש כל רכיב ברכב .במקרה הספציפי הזה ,מכורח הנסיבות ,המשכתי הלאה.

בברכה

מוטי

פורסם

מוטי ידידי שלום רב !

אני מוכן להמר שמדובר בקרבורטור, אך בשבילך אני מוכן גם להפסיד בהתערבות.

אני מוכן לעזור בעצות מקצועיות, ומי כמוך יודע שאני עושה זאת כל הזמן.

מתי אני נמנע לעזור, מתי שאני נתקל בכותב עקשן, שנמנע כל הזמן להשתנש בעצות שריבל בפורום, נמני מלהשתמש בכללי הפורום, שבהם מצויין ומומלץ בפרוש לציין בנוסף לסוג הרכב, את שנת היצור גודל המנוע, סוג תיבת ההלוכים, ואני אישית ממליץ על טיפ נוסף, שיכול לעזור, הוספת תמונות של תא המנוע!

כידוע לך תמונה שווה אלף מילים, מהתכתובת הרבה שהיתה איתו בשרשורים קודמים, נוצר נרושם שמדובר ברכב עם קרבורטור, שנמנע מלתקן את הרכב במוסך, ומטפל בו רק בשאלות למוסך קארס פורום.

מי כמוך מוטי יודע, שכבודו של הפטרום במקומו מונח, אך חובה לטפל ברכב במוסך, חשמלאי או במכון קרבורטורים.

מכיוון שהבחור סך הכל בן 21 אני מסיק שהפרוטה עדיין לא מצוייה בכיסו, והוא מעדיף לטפל ברכבו בדרך הקלה והקצרה, שהיא לרוב גם הדרך הארוכה וגם היקרה, שאין לה אף אף פעם את הסוף והתכלית, והוא חוזר פעם אחר פעם לפורום לעזרה.

בברכה

צביקה

פורסם

מדובר בקרבורטור בצורת חללית וברכב לא קיימת שום אזעקה קודן וכו'.

את הניצוץ בדקתי עם עוד מישהו שהסביר לי כיצד, ראינו שיש ניצוץ וסטרטר טוב, אבל משהו מפריע בהנעה..

לפני חודש בערך לקחתי את הקרבורטור לשיפוץ אך השיפוץ לא הצליח, בגלל מוסכניק סתום כניראה..

איפה יכולה להיות פה הבעייה? והאם אפשר לטפלה?.. תודה..

פורסם

קלוקי שלוום רב !

לא ידעתי שיש קרבורטור בצורת חללית, בסובארו לאגסי וברכב בפרט !

להבא צרף תמונות, כך נוכל לוודא באם מדובר בראש הזרקה מחללית, או בקרבורטור !

אינני יודע מי המכונאי הסתום שלך, ולא ברור לי האם לקחת קרבורטור מפורק מהרכב למכונאי, או כל הרכב הגיע לשם, אנא נסה להבהיר זאת?!

שנית להבא גש למכון קרבורטורים על מנת לטפל טיפול מקצועי בקרבורטור, ולא למוסך שעם כל הכבוד זאת לא תחום התמחותו, גם במוסך לא מטפלים בתיבות הלוכים,ובוודאי באוטומטיות, ומעדיפים וממליצים לפנות למכון גירים המתמחה בזה.

להבא פנה למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו, כדי להמנע מהסאגה, שבה אתה מתמודד, כבר תקופה ארוכה.

בברכה

צביקה

פורסם

מדובר בקרבורטור אני בטוח במיליון אחוז והשיפוץ נעשה עם הרכב.

המוסכניק טען שצריך לשפצו ולא אמר לי שאינו מבין בקרבורטרים, הוא אמר" נשפץ אותו ויעבוד טוב".. הוא גם שם לי אזיקון על הצ'וק, מה שהקשה על ההנעה. בקיצור זה מוסכניק מהזבל.. האם יש דרך להניעה את הרכב בלי יותר מדיי סיבוכים?..

פורסם

שלום רב !

האם סנדלר יגיד לך שהוא לא חייט , כשתגיע אליו עם בגד הזקוק למכפלת, והוא יסכים לקבלך, ולא יגיד לך"סליחה" אני לא חייט אני סנדלר !

הדרך שבה הוא קשר את הצוק עם אזיקון, מראה עד כמה הוא,סנדלר" וגם לא חייט, אך גם לא מומחה לקרבורטורים, אך מומחה להוצאת כספים, ללא קבלת תמורה.

באם אתה רוצה לקבל תמורה לכספך, באם תצליח להתניע את הרכב באיזה שלב, פנה אלי ללא כל התחייבות מצידך, הדרך לנתניה תיהיה הטיול המשתלם והמהנה ביותר ,שטיילת עד היום, מבטיח !!

בברכה

צביקה

פורסם

למה קרבורטור מפירוק ,שאינך מודע למצבו, במקום לשפץ את שלך ולהביאו למצב שיתפקד, כמו חדש?

בסוף יתברר שיש לנקות ולשפץ את הקרבורטור מפירוק, ואז תשלם כפול?!

הדרך הקצרה, היא הדרך הארוכה והיקרה!

שילמת כבר פעם אחת על שיפוץ אצל סנדלר, פעם שניה עבור קרבורטור מפירוק, ופעם שלישית תשלם, על נקוי ושיפוץ קרבורטור מפירוק.

בברכה

צביקה

פורסם

אם אכן הבעיה בקרבורטור ואתה מהמרכז, אז אצל ינקו בחולון , תקבל שיפוץ כמו שצריך .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...