Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל מתנצל על הבורות הבאמת גדולה שיש לי בכל עניין הרכבים.

 

אני בן 23, עם רישיון קצת יותר מ5 שנים, שבתקופה הזאת נהגתי על הרכבים של המשפחה ומחפש כרגע רכב מקטגוריית הרכב הקטן (?),

זאת פעם ראשונה שאני ניגש לקניית רכב, והאמת? אני לא מוצא את הרגליים והידיים.

 

בגדול, רוב הנסיעות השבועיות שלי יהיו על כביש בין-עירוני מהבית לעבודה (איזור גדרה-מסמיה, נסיעה שאורכת רבע שעה מקסימום) ויחסית מעט בעיר בסופ"שים.

התקציב שלי הוא באיזור ה15,000 עד 20,000.

אני מחפש רכב אוטומטי, ש"הפוזה" שלו ממש לא חשובה לי, אלא יותר חשוב שיהיה אמין עד כמה שאפשר בסכומי כסף כאלה.

 

אז כמה שאלות-

יש רכב שרלוונטי יותר עבורי?

ברור לי שבסכומים כאלה הרבה עניין של מזל- אבל בכל זאת, יש רכב שאני חייב להתרחק ממנו?

 

בקשר לקנייה עצמה- אחרי שהחלטתי על דגם בעזרתכם האדיבה ( :-D ) מה אני צריך לשאול את המוכר עוד בטלפון בכדי לדעת שאני לא נופל פה על גרוטאה?

בסכומים כאלה נהוג לעשות בדיקה לרכב? (מבין אנשים ששאלתי זה מתחלק בערך 50-50, אבל אי אפשר באמת לסמוך עליהם).

 

תודה רבה!

פורסם

יש בראש הדף סדרה של מדריכים בנושא קניית רכב משומש שעונים בדיוק על השאלות ששאלת לגבי השיחה הטלפונית. קרא אותם, אם יהיו לך שאלות ספציות יותר תרגיש חופשי לשאול.

 

בדיקה תעשה בכל מקרה, לכל רכב שאתה קונה. אם יש לך מוסך שאתה מכיר וסומך עליו, אתה יכול לבדוק אצלו. אם לא, גש למכון בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פיאט פונטו ספייס 02/03 יענה יופי לצרכים שלך, חסכוני, קטן, אמין יחסית וזול לאחזקה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הפונטו. נשמע שהיא מתאימה לדרישות רק תשתדל לרכוש את הדגם האוטומטי רציף (ELX) ולא את הרובוטי שנקרא אקטיב.

 

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

תודה רבה!

אני מתחיל בחיפוש אחר פונטו,

אם מישהו מכיר מישהו משהו- אני פה בפרטית =)

 

שוב תודה רבה על ההמלצות

×
×
  • תוכן חדש...