Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין במערכת מולטמדיה לרכב שלי גולף 2006

חיפשתי באינטרנט והגעתי לדגם הזה של חברת ERISIN

באיביי הוא נמכר בסביבות ה400 דולר

ודרך האתר הרשמי הציעו לי מחיר של 270 דולר.בסביבות 1200 שקל עם משלוח

אני מצרף קישור למוצר

http://www.erisin.com/erisin-es858v-double-din-vw-car-stereo-gps-tv-3d-rotating-menu_p165.html

מה דעתכם?

פורסם

נראה מחמד מאוד לעומת מה שמוכרים פה בארץ ב 5 ו 6 אלף לרכב כמובן שזה לא משתווה באיכות למכשירים שהיעוד שלהם הוא מוזיקה ולא כמו זה שהיעוד שלו היא מולטימדיה לרכב.

בכל אופן נראה לי אחלה של מכשיר אבל שתדע שתצטרך לקנות פה בארץ SD של I-GO למפות ישראליות וזה יכול לעלות לך דיי הרבה

או שתחפש ותוריד באיטנרנט אני מאמין שיש משהו שהעלה את זה.

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם
כל יום בערך מפרסמים כאן שאלה כזאת.

אולי תעשה חיפוש?

אני יכול לדעת מה קשור שכל יום מבקשים כאן שאלות כאלה

זה שאלה שלי על מוצר ספצפי ועל הדגם של הרכב שלי ספצפי!! אז אל תגיד שטויות כאלה,אתה לא רוצה אל תגיב בכלל.

פורסם
נראה מחמד מאוד לעומת מה שמוכרים פה בארץ ב 5 ו 6 אלף לרכב כמובן שזה לא משתווה באיכות למכשירים שהיעוד שלהם הוא מוזיקה ולא כמו זה שהיעוד שלו היא מולטימדיה לרכב.

בכל אופן נראה לי אחלה של מכשיר אבל שתדע שתצטרך לקנות פה בארץ SD של I-GO למפות ישראליות וזה יכול לעלות לך דיי הרבה

או שתחפש ותוריד באיטנרנט אני מאמין שיש משהו שהעלה את זה.

כן המוצר נראה לא רע בכלל,יש גם פירוט טוב של היכולות.והמחיר מצויין מערכת כזאת בארץ בסביבות 4 אלף בשקט.

העניין זאת החברה,הם נמצאים ביפן וזה מוצר גנרי כביכול בלי מותג,זה מה שמלחיץ אותי שתוכלת החיים של זה לא גבוהה.

דבר נוסף,אני רוצה לחבר רמקולים טובים,לגבי ההספק שלהם אני לא סגור איזה.

לא בטוח שהמערכת תוכל להגביר לי בצורה טובה,היכולת שלה 4*50 אני חושב.

האייגו לא קריטי יש לי אחד על כרטיס זכרון.

השאלה שלי שוב מופנת לאנשים שרכשו מוצר דומה מהאינטרנט ואשמח לשמוע על החוויה והתרשמות ממוצר דומה/זהה.

פורסם
אני יכול לדעת מה קשור שכל יום מבקשים כאן שאלות כאלה

זה שאלה שלי על מוצר ספצפי ועל הדגם של הרכב שלי ספצפי!! אז אל תגיד שטויות כאלה,אתה לא רוצה אל תגיב בכלל.

תקשיב לי חצופי, את הדברים שאני שחכתי אתה עוד לא למדת,

שאלות על חיקויים סיניים לגולף שמרכיבים אותם בשני מפעלים בסין ומוכרים תחת 1001 שמות שונים אתה יכול למצוא בעוד המון שרשורים.

אז אתה לא תדבר שטויות, ובמקום לצאת נעל אולי תנסה ללמוד קצת.

זה חרא של מוצר, אורך החיים שלו אפסי, המון תקלות כבר מההתחלה ולא סתם זה כזה זול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...