Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול,כשחיברתי את המונו שהיה לי לרכב,לא נגעתי בכלום פשוט חיברתי אותו רגיל,חיברתי קודם את הפלוס והרימוט והכל רגיל,איך שנגעתי עם המינוס במינוס של המגבר היה ניצוצות כמו בהוליווד,לא נלחצתי וסיימתי לחבר.

לאחר מכן,הפעלתי את המערכת והופיע נורה אדומה על המגבר,בדקתי חיבורים הכל היה בסדר,ישר הלכתי לפיוז במצבר,כמובן היה שרוף,התעצבנתי ובדקתי גם במגבר ושלושתם היו שרופים,בסדר,קניתי פיוז חדש למצבר,וכאשר ניסיתי להכניס את הפיוזים למצבר,היו ניצוצות כל פעם שהייתי נוגע בחיבור עם הפיוז! והפיו זהיה נישרף אפילו לא הכנסתי אותו אלה רק בקושי נגעתי בכניסה באתי להכניס..

בקיצור בדקתי את המינוס בשילדה הכל בסדר,במצבר גם....אבל יש משהו אחד שאני חייב לציין גם שהמערכת מכובת מופיע הנורה האדומה,אבל ככשאני ניתקת את הRCA היא ניכבתה!

כבר החלפתי את המגבר במגבר ליטינג 5 רוצים,ואני מפחד לחבר אותו שלא יקרה לו משהו! מה זה יכול להיות התקלה?!

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יש קצר, או במגבר עצמו, או בכבל מתח.

נתק את הכבל מהמצבר ובצע בדיקת הארקה בין השלדה לכבל עם רב מודד.

אם יש צפצוף, יש קצר וצריך להחליף את הכבל או לבודד אותו.

זה יכול לקרות כתוצאה מהתקנה לקויה.

אגב, איזה מגבר זה?

איזה כבל יש לך?

ואיזה פיוזים אתה שם?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תראה,השתגעתי כבר ואני מזה מבואס כבר..מהצהריים אני מנסה לפתור את הבעיה,ולא הולך,החלפתי את המיקום של המינוס ולא עזר,בדקתי חיבורים ורימוט לא עזר,הכל הכל הכל עשיתי ולא הלך כל הפיוזים במגבר תקינים..

מה שגיליתי היום זה ככה, איך שאני נוגע עם המינוס מהמגבר בשאסי של האוטו התחילו ניצוצות ענקיים ושרפו לי שוב בפעם הרביעית את הפיוז במצבר,כרע יש בית פיוז פשוט של 30A הירוק ששמים במגבר...(אולי זה הבעיה אבל לא נראה לי).

הבעיה התחילה רק ששמתי את המונו הליטינג אודיו המקולל ההוא,כל התקופה שהרוקפורד היה אצלי לא היה לי ולא תקלה אחת אפילו.

איך שנגעתי במינוס של המגבר המונו היה ניצוצות וכל הפיוזים נשרפו..ובמגבר החדש גם לא נדלק בכלל לא יודע מה הולך באוטו הזה!!

יש לי קיט התקנה רגיל ב200שקל של 4G אבל אין בוא בעיה אותו קיט יושב אצל אבא שלי ברכב 3שנים עם אותו איכות התקנה שלי ושל אחי ובחיים לא היה תקלה..לא יודע מה לעשות!!

אולי הפיוז 30 הקטן ששמתי לא מצליח להחזיק את העומס או משהו..למרות שגם כשחיברתי את כל החיבורים במגבר ושמתי פיוז חדש ליד המצבר הוא עשה ניצוצות ובאותה שניה נישרף..ניסיתי משהו אחר,ניתקתי את המינוס של המצבר,חיברתי את הפיוז,ואז באתי לחבר את המינוס של המצבר,והמינוס של המצבר העלה ניצוצות ושרף בשניה את הפיוז ה30A..מה לעשות נימאס לי ממערכות כבר זה מוריד לי את החשק! עוד לא הצלחתי להנות מהמגבר יומיים הוא אצלי!

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מי מחבר חיווט שהפיוז של הפלוס של המגבר מחובר?

ברור שישרף לך כל שניה פיוז.

תנתק את הפיוז מהמצבר תחבר הכל כמו שצריך (מינוס, פלוס, רמוט) ובסוף תחבר את הפיוז של המצבר.

פורסם

זה נשמע שיש מגע ישיר בין הפלוס והמינוס בתוך המגבר, המגבר הזה עבד אצלך כבר? ראית שהוא עובד ברכב אחר?

:onfire:
פורסם

אני יקנה מחר אולי בית פיוז חדש של 60A הרגיל ואני יראה אם זה עובד..אם לא אני ישתגע!

פורסם

יוני, לא!

ישי(?), זה גם מה שאני חושב. וזה כנראה הבעיה. לכן ביקשתי ממנו שיבדוק אם יש קצר, אבל ג'ינו אוהב להתעלם מכולם ולעשות מה שבא לו, אז... אין לי מה להגיד יותר.

גיל, תחזור לישון על האף! :-D

ג'ינו, בהצלחה!! :lol:

Volvo S40 T4 MT

פורסם

מה אתה מבלבל את המוח תגיד,אני עושה מה שאומרים לי ומנסה ולא עוזר! אז אם אין לך דיברי חוכמה להגיד אל תגיד..זה לא עוזר לי..

פורסם

אתה צודק.

הפיוז נשרף. אז נכניס גדול יותר. מקסימום ישרף כל המגבר.

לך למתקין שיבדוק את ההתקנה. את המגבר. ואת החיווט.

כי גם פיוז של 5A. לא צריך לעשות ניצוצות.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ג'ינו זה היה בצחוק, תירגע! :x

תקשיב מה תעשה. או שתמצא חבר שיש לו רב-מודד אם לך אין, אם אין לך חבר עם רב מודד וגם אתה לוקה בחסר באחד.

תשיג נורת ביקורת זה גם יספיק! רק בשביל לבדוק אם יש קצר או לא.

אם השגת נורת ביקורת עשה ככה:

1. נתק כבל מינוס מהמגבר לחלוטין!

2. השאר את הכבל פלוס מחובר כרגיל למגבר.

3. חבר צד אחד של הנורת ביקורת לכבל המינוס שלך, וגע עם הצד הבודק בטרמינל המינוס של המגבר.

4. אם הנורה נדלקת, יש קצר במגבר.

5. אם הנורה לא נדלקת, הכל בסדר. במידה והנורה אכן עובדת, אז תיגע בפלוס ותראה שהיא עובדת.:-)

עם רב מודד זה אפילו יותר פשוט, אתה שם על מצב דיודה, מנתק את המגבר מכל מקור חשמל ופשוט נוגע בטרמינלי המתח של

המגבר. אם יש צפצוף, יש קצר!

בהצלחה!:-D

ואל תיהיה עצבני, יהיה בסדר!

אלי - אתה מבין מה הולך פה?! :-D

Volvo S40 T4 MT

פורסם

איך יכול להיגרם קצר במגבר? הוא ניטען ונישאר חשמל בפנים או משהו?

• תוכן חדש...