Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם נורת brake wear monitor בגולף 2002 TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

הרכב הוא גולף 2002 טורבו דיזל אוטומט .

נדלקה לי ברכב הנורה שבתמונה שמצורפת (נורת בלמים) אציין שלפני כן עליתי על במפר במהירות מבלי לשים לב ויכול להיות שהשתחרר הקונקטור או מגע כלשהו מהבלמים .

ורציתי לדעת האם יכול להיות מצב שהנורה נדלקה מכיוון שהרפידות כבר שחוקות וצריך להחליפם??? האם זו סיבת ההתראה ?

תודה, טל

04122011055.jpg

פורסם

כאשר עובי הרפידות מגיע ל-2-3 מילימטר נדלקת מנורת התראה על רפידות שחוקות.

כנס בהקדם למוסך.

בכול זאת אם אתה רוצה לבדוק האם הקונקטור השתחרר בדוק בגלגל צד שמאל האם הקונקטור מחובר היטב.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה מרק ...

אני חושב שהרפידות כבר שחוקות הרגשתי שינוי בבלימות בשבוע האחרון

מחר למוסך...

יש לך מושג כמה אמור לעלות בערך כל הסיפור ??

פורסם

אני מציע לך לבדוק עם חבר הפורום מוסך רון לגבי המחיר.

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה.

אני ממליץ לך על רפידות מקוריות או תוצרת ATE שהינם שווה ערך למקוריות במחיר זול יותר.

האמת שאינני זוכר במדוייק אבל נראה לי שחיישן הרפידות מתריעה כאשר עובי הרפ

ידות מגיע ל-4 מילימטר כלומר כ-2 מילימטר לפני מידת המינימום המותרת של הייצרן.

שים לב ! החיישן מתריעה על רפידות קידמיות שחוקות ומנסיוני גם הרפידות האחוריות עשויות להיות שחוקות לכן בדוק גם את הרפידות האחוריות.

אם עובי הרפידות האחוריות הגיע ל-5-6 מילימטר תשקול להחליפם באותה הזדמנות בכדי לחסוך כניסה נוספת למוסך בקרוב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...